Waar is de Heineken BLADE te koop?

De Heineken BLADE biertap is een van de meest populaire biertaps van 2021! Je vraagt je natuurlijk af waar de Heineken BLADE te koop is en waar jij de beste en goedkoopste optie kan vinden? Gelukkig hebben wij alles voor jou op een rijtje gezet zodat je dat niet nog eens zelf hoeft te doen. Lees snel verder en bekijk de beste keuze volgens Bierkanjer!

Waar is de Heineken BLADE te koop?

De Heineken BLADE is op veel verschillende websites te koop. Meerdere aanbieders proberen jou te verleiden tot een aankoop van wellicht de beste biertap van 2021. Om het jou wat makkelijker te maken hebben wij de verschillende keuzes even op een rijtje gezet. 

Heineken BLADE Combipakketten

Ben je nog niet bekend met de Heineken BLADE en twijfel je welke keuze het beste bij jou past? Bekijk dan ook eens de verschillende combipakketten. Naast het feit dat deze pakketten vaak voordeliger zijn, heb je ook gelijk alle producten in huis om gelijk je eigen bier te kunnen tappen. Er zijn verschillende combipakketten mogelijk, zo heb je de keuze uit bieren met Birra Moretti, Heineken of bijvoorbeeld Affligem. Bekijk de combipakketten nu!

Is er een kortingscode beschikbaar

De Heineken BLADE is populair bij de gebruikers maar tevens ook vrij prijzig. Je vraagt je natuurlijk af of er misschien een kortingscode beschikbaar is. Dit is geheel afhankelijk van het seizoen. Aan het einde van het jaar is de kans groter dat er een kortingscode beschikbaar is. Houd daarom de socials en de website van blade.nl in de gaten!

Heineken BLADE fusten

Om bier te kunnen tappen is het aanschaffen van BLADE fusten noodzakelijk. Het is daarom ook een aanrader om naast de Heineken BLADE fusten aan te schaffen. Er zijn veel verschillende keuzes in fusten die jij kunt kiezen. Benieuwd? Klik op de button!

Heineken BLADE Fust | Heineken Blade Fust