Beste biertaps voor thuis | Heineken Blade Thuistap

Top 7 Beste Biertaps Voor Thuis!

Bier tappen Productvergelijking
Heineken Blade 2021

Een tweevinger schuimlaag ijskoud van de tap, heerlijk! Helaas gaat dit nu wat lastiger vanwege Covid-19. Maar wat nou als jij de biertap van het café, een gezellig feest of een evenement gewoon naar jouw eigen huis kan halen. Om samen met vrienden en familie van een heerlijk biertje te genieten in je eigen woonkamer die je ook nog eens zelf hebt getapt. Daarom hebben wij de beste biertaps voor thuis op een rijtje gezet.

Met een thuistap zet je al eenvoudig een biertje op tafel. Maar naar wat voor een biertap moet je eigenlijk zoeken? Hoe werkt een biertap? Wat zijn de verschillen en hoeveel gaat het jouw kosten? Je zult zien dat er veel verschillende soorten biertaps zijn. De ene biertap is voor het gebruikersgemak en de andere voor de kwaliteit. Wil je meer weten over de biertap voor thuis? Lees dan verder en ontdek de top 7 beste biertaps voor thuis!

Plaats 7: Innovagoods Bierkraan

Op plaats 7 in de beste biertaps voor thuis staat de Innovagoods bierkraan. Deze bierkraan is een handige en praktische biertap voor verschillende feesten en partijen. Echter, werkt deze bierkraan anders dan alle andere. De Innovagoods bierkraan maakt namelijk gebruik van blikjes van 33, 35, 44 en 50 cl. Deze blikjes worden in de bierkraan geplaatst waarna vervolgens bier getapt kan worden. Het gebruik van de blikjes kan als een voor- of nadeel worden gezien. Je bent namelijk veel bezig met het verwisselen van de blikjes bier. Echter, kan dit ook heel handig zijn omdat je veel verschillende biersoorten in de bierkraan kan plaatsen en ieder zijn eigen bier kan drinken en tappen. De bierkraan is dus vooral leuk wanneer jij met vrienden een avondje je eigen bier wilt tappen! Overigens gaat het verwisselen heel eenvoudig en wordt het door de meeste mensen niet als een obstakel ervaren!

Verder kan er zeker gezegd worden dat de bierkraan kwaliteit bevat. Het systeem werkt namelijk als volgt; de blikjesautomaat maakt gebruik van ultrasone golven om de natuurlijke carbonatatie van bier om te zetten in een microschuim dat het aroma, de textuur en de smaak verrijkt. Deze ultrasone golven regelen de desintegratie van het bier en verbeteren de smaak merkbaar. Een goed systeem waardoor er ook echt goed bier kan worden getapt. Verder heeft de bierkraan een elegant en modern ontwerp. Deze biertap misstaat niet in een mancave of verjaardag. Een ander belangrijk aspect is dat deze bierkraan op batterijen werkt. Voordat je bier kan worden getapt is het belangrijk dat AA batterijen worden aangeschaft. Een kleine investering maar niet een geheel onbelangrijke. Geniet van deze elegante bierkraan en tap je eigen bier!

Ideaal voor feesten en verjaardagen
Werkt met blikjes bier
Zeer goede kwaliteit
Elegant en modern ontwerp
Makkelijke in gebruik

Werkt met blikjes bier
Batterijen nodig

Biertoren | Innovagoods bierkraan

InnovaGoods Bierkraan

Plaats 6: Gadgy Biertap met koel element – 3,5 ltr.

Op de zesde plaats in de top 7 van de beste biertaps voor thuis staat de Gadgy Biertap. Deze coole drank/ bierdispenser houdt maximaal 3,5 liter van je favoriete drankje ijskoud en binnen handbereik! Deze stoere biertoren maakt het gemakkelijk voor je familie, vrienden of gasten om hun eigen drankjes te tappen. Het is de ultieme oplossing, iedereen vindt het leuk en jij hoeft niet iedereen te bedienen!

De bier dispenser heeft een totale capaciteit van 3,5 liter, die is verdeeld in een compartiment voor 1 liter ijs en een 2,5 liter drank compartiment. Dankzij het aparte ijs compartiment blijven je drankjes koel, zonder direct contact met de ijsblokjes en het smeltwater. Daarnaast kun je dit ijscompartiment ook weghalen. Zo verandert je inhoud van 2,5 liter naar 3,5 liter. Je kunt deze bier dispenser ook vullen met andere soorten dranken, zoals vruchtensap, wijn, ijskoffie, punch of limonade. Vul het met water, vruchten, muntblaadjes en/of komkommer en maak je eigen gezonde en gekoelde gearomatiseerde water! Een multi inzetbare biertap. Ook het schoonmaken van de Gadgy biertap gaat eenvoudig. Wil jij een andere drank in de biertap. Alle 4 de onderdelen kunnen eenvoudig uit elkaar worden gehaald en schoongemaakt worden. Wil je het rustiger aandoen, dat kan. De onderdelen kunnen namelijk ook in de vaatwasser. Proost!

Ideaal voor feesten en verjaardagen
Goede prijs/kwaliteitsverhouding
Koelelement aanwezig
Multi-inzetbaar
Makkelijk schoon te maken

Minder elegant ontwerp
Eventueel minder inhoud door het ijscompartiment

Beste biertaps voor thuis | GADGY Biertap met koelelement

Gadgy Biertap met koel element – 3,5 ltr. – Biertoren

Plaats 5: H.Koenig Biertap – 5 liter

Op de 5e plaats in de top 7 voor beste biertaps voor thuis staat de biertap van H.Koenig. Deze biertap beschikt over universele 5 liter vaatjes van elk merk. De H.Koenig is een kwaliteitsbiertap met meerdere functionaliteiten. De Beertender heeft een geïntegreerde koelunit ideaal om een perfect gekoeld biertje op de juiste temperatuur te krijgen! 

Dankzij het LED-display kun je de temperatuur van uw biertje makkelijk aanpassen precies zoals jij het wilt! Temperatuurinstellingen van 2 ° tot 12 ° C. Ben jij opzoek naar een goede kwaliteitsbiertap, dan is de H.Koenig wat voor jou! Proost!

LED-display
Koelunit aanwezig
Goede kwaliteit
Goede kwaliteits/prijsverhouding
Eenvoudig in gebruik

5 liter vaten zijn niet overal verkrijgbaar

beste biertap voor thuis | H.Koenig biertap 5 liter

H.Koenig Biertap – 5 liter

Plaats 4: InnovaGoods Toren Bier Dispenser

Op de zesde plaats staat de biertoren. Als je je volgende feestje een succes wilt maken, koop dan de biertoren dispender! Het is een must-have voor de meest originele en leuke feestjes en hoort daarom ook thuis in de beste biertaps voor thuis! Deze biertoren heeft een capaciteit van 3.5L. Met een tapkraan en een niveau indicator is het eenvoudig bier tappen voor iedereen! Zelf ben je niet druk met het tappen en iedereen geniet van het tappen van het eigen bier. 

Daarnaast kunnen er ook andere drankjes in geserveerd worden. Denk hierbij aan wijn, verschillende mixdranken of frisdrank. Door de verschillende onderdelen in de vaatwasmachine te stoppen kan de biertoren snel opnieuw gebruikt worden. De Innovagoods bierotren is een multi-inzetbare biertap.

Ook is deze biertoren een echte eye-catcher. Met een lange hoge buis is deze biertap een opvallende verschijning. De sfeer die het met zich meebrengt maakt deze biertoren de nummer 1. Daarnaast heeft de biertoren van dispender zeer goede reviews. Gebruikers omschrijven dit als handig in gebruik, goede kwaliteit en fraai design. De Innovagoods biertoren dispender is een product dat jij moet hebben. Proost!

Ideaal voor feestjes en verjaardagen
Een echte oogappel
Goede tapkraan
Niveau indicator aanwezig
Multi-inzetbaar
Makkelijk schoon te maken

Geen koelelement

Innovagoods biertoren

Biertap – Biertoren – Bierdispenser

Plaats 3: THE SUB® Compact Zwart – Biertap

Op de derde plaats uit de ranking voor de beste biertaps voor thuis staat de Krups biertap van The Sub. Deze editie van de The Sub is een van de meest elegante van dit merk en is een compact model. De druk van The Sub is optimaal en zorgt ervoor dat de temperatuur van het bier ideaal is. Dankzij de Peltier Cooling technologie heeft het apparaat een stil maar zeer effectief koelsysteem. Dit koelsysteem is in staat om binnen 5 uur in een omgeving van 20 tot 24 graden het bier naar 2 graden te verlagen.

De biertap van The Sub is perfect voor bierfusten van 2 liter van bijvoorbeeld merken als Tiger, Desperados of Heineken. Met een krachtige drukpomp met goede kwaliteitsschuim wordt er een optimale biertextuur gecreërd. De klassiek zwarte uitstraling past thuis in ieder interieur. Met deze biertap kies jij voor kwaliteit met een mooie uitstraling.

Wil jij nu nog meer weten over deze biertap? Lees dan onze review over The Sub Compact Edition. In deze review wordt er uitgebreid ingegaan op wat deze biertap nu eigenlijk allemaal kan.

Eenvoudig in gebruik
Vervanging van vaten gaat eenvoudig
Weinig onderhoud
Hygiënisch
Goede kwaliteit bier
Goed koelsysteem

Lawaaiig
Goede installatie verplicht

Beste biertaps voor thuis | THE SUB Compact Zwart

The SUB Compact Zwart – Biertap

Plaats 2: Philips Perfect Draft

Op de tweede plaats staat de Perfect Draft Thuistap van Philips. Deze thuistap van Philips is een combinatie van kwaliteit en gebruikersgemak, mede hierdoor is deze thuistap op de tweede plaats in de ranking geëindigd. Met deze biertap is het mogelijk om 30 dagen lang vers bier te bewaren op 3°C. Met een echte taphengel kan er tot wel 6 liter worden getapt. Met een LCD-display kan er daarnaast op ieder moment gekeken worden naar de temperatuur, hoeveelheid en de versheid van het bier!

Verder hebben de vaten een hygiënische bevestigingsmethode, bij ieder vat is een nieuwe slang inbegrepen die na elke 30 dagen vervangen kan worden. Daarnaast is de biertap eenvoudig aan de voorkant te vervangen en is het kindvriendelijk ingericht. Tijdens het vervangen is het mogelijk om de lekbak schoon te maken. Dit kan in zijn geheel in de afwasmachine. Als laatste is het apparaat geschikt voor verschillende biersoorten zoals Hoegaarden, Leffe, Triple Karmeliet en Jupiler. Proost!

Wil jij toch nog meer weten over de Philips Perfect Draft biertap. Lees dan onze review en kom alles te weten over wat deze biertap precies kan.

5 star rating
Goede prijs/kwaliteitverhouding
LCD display
Hygiënisch
Heel eenvoudig in gebruik
Eenvoudig schoon te maken

Lawaaiig pompje

Beste biertaps voor thuis | Philips Perfect Draft Thuistap

Philips Perfect Draft HD3720/25 – Thuistap

De Beste Biertaps Voor Thuis: HEINEKEN BLADE Biertap

De beste biertap voor thuis is de Heineken Blade Biertap. De Heineken BLADE biertap is een professioneel en compact biertapsysteem, eenvoudig te installeren en makkelijk in gebruik. Alles wat je nodig hebt, is een stopcontact en 30x 50 cm ruimte op je bar of aanrecht. Ook het vervangen van een fustje is een fluitje van een cent. Er gaan fustjes van 8 liter in (30 biertjes) die eenmaal aangebroken een maand houdbaar zijn.

De BLADE is enorm gebruiksvriendelijk, heeft geen externe koolzuurtanks nodig en behoeft geen structurele reiniging of onderhoud. Simpelweg: stekker in het stopcontact en tappen maar. Kortom, de BLADE is de perfecte oplossing voor iedereen die thuis een perfect getapt biertje drinkt.

Waarom een BLADE biertap thuis? Geniet zelf thuis dagelijks van vers en ijskoud tapbiertje. Het is Ideaal voor op een feestje thuis met vrienden of familie en het past geweldig in iedere mancave of buitenkeuken. Proost!

Wil jij nu alles ins en outs weten over de Heineken Blade? Lees dan onze review en kom te weten waarom dit nou de beste biertap is!

Professioneel biertapsysteem
Eenvoudig te installeren
Vervangen van vaten eenvoudig
Gebruiksvriendelijk
Geen negatieve reviews

Wellicht de hogere prijs t.o.v. de andere biertaps.

Top 7 beste biertaps voor thuis | Heineken Blade Thuistap 2021

Heineken BLADE Thuistap
2021

Zelf bier brouwen?

Wil jij toch zelf bier gaan brouwen en vind je de thuistap niet echt wat voor jou. Lees dan onze blogs over hoe je zelf bier kan brouwen in 7 stappen of neem een kijkje bij de verschillende starterspakketten van Brew Monkey en of van Brouwbroeders.

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *