Top 7 beste biertaps voor thuis in 2021 - Heineken Blade

Top 7 Beste Biertap Voor Thuis in 2022!


Een tweevinger schuimlaag ijskoud van de tap, heerlijk! Maar wat als ik jou vertel dat je de biertap van een café, evenement of gezellig feest gewoon naar je eigen huis kunt halen. Wat is nou beter dan te genieten met vrienden en familie van je eigen getapte bier? In deze blog gaan we in op de top 7 beste biertap voor thuis en vertellen we alle voor- en nadelen van de beste biertaps voor thuis en wat andere gebruikers hiervan vinden. Lees snel verder en wie weet geniet jij binnenkort wel van je eigen getapte bier!

#7: H. Koenig Biertap

Op plaats 7 in de beste biertap voor thuis staat de H. Koenig. De H. Koenig biertapinstallatie is geschikt voor Heineken vaten, maar ook voor alle andere universele 5 liter vaten. Met een goed koelsysteem blijven de vaten tot wel 4°C gekoeld en 30 dagen houdbaar. Zo tap je op elk moment een goed gekoeld biertje. Daarnaast kun je de temperatuur ook veranderen tussen de 3°C en 6°C. Maar let wel op dat je voor gebruik de vaten in de koelkast hebt gelegd. Zo voorkom je dat je nog een uur moet wachten voor het bier koud genoeg is om te tappen.

Verder is de tapkraan afneembaar en kan makkelijk worden gereinigd, net als de uitneembare lekbak. Aan de onderzijde van de biertap zitten antislip matjes. Zo voorkom je dat de biertap wegglijdt tijdens het tappen. Een laatste onderdeel is dat de biertap een vermogen van 65wat heeft en jou dus voorziet van goed en gekoeld bier.

Juiste 5 liter vaten zijn niet altijd overal verkrijgbaar
Lawaaiig


Goed koelsysteem
Temperatuurindicator
Makkelijk schoon te maken
Eenvoudig in gebruik


H. Koenig Biertap

#6: Biertoren met koelelement

Op de zesde plaats in de top 7 van de beste biertap voor thuis staat de Gadgy Biertap. Deze coole drank/ bierdispenser houdt maximaal 3,5 liter van je favoriete drankje ijskoud en binnen handbereik! Deze stoere biertoren maakt het gemakkelijk voor je familie, vrienden of gasten om hun eigen drankjes te tappen en hoort daarom ook thuis in de beste biertap voor thuis. Het is de ultieme oplossing, iedereen vindt het leuk en jij hoeft niet iedereen te bedienen!

De bier dispenser heeft een totale capaciteit van 3,5 liter, die is verdeeld in een compartiment voor 1 liter ijs en een 2,5 liter drank compartiment. Dankzij het aparte ijs compartiment blijven je drankjes koel, zonder direct contact met de ijsblokjes en het smeltwater. Daarnaast kun je dit ijscompartiment ook weghalen. Zo verandert je inhoud van 2,5 liter naar 3,5 liter. Je kunt deze bier dispenser ook vullen met andere soorten dranken, zoals vruchtensap, wijn, ijskoffie, punch of limonade. Vul het met water, vruchten, muntblaadjes en/of komkommer en maak je eigen gezonde en gekoelde gearomatiseerde water! Een multi-inzetbare biertap. Ook het schoonmaken van de Gadgy biertap gaat eenvoudig. Wil jij een andere drank in de biertap? Alle 4 de onderdelen kunnen eenvoudig schoon gemaakt worden, doordat ze uit elkaar kunnen worden gehaald. Wil je het rustiger aandoen, dat kan. De onderdelen kunnen namelijk ook in de vaatwasser. Proost!

Minder elegant ontwerp
Eventueel minder inhoud door het ijscompartiment


Ideaal voor feesten en verjaardagen
Goede prijs/kwaliteitsverhouding
Koelelement aanwezig
Multi-inzetbaar
Makkelijk schoon te maken

Biertoren met koelelement

#5: InnovaGoods Biertoren

Op de vijfde plaats staat de biertoren. Als je van je volgende feestje een succes wilt maken, koop dan de biertoren dispender! Het is een must-have voor de meest originele en leuke feestjes en hoort daarom ook thuis in de beste biertap voor thuis! Deze biertoren heeft een capaciteit van 3,5 liter. Met een tapkraan en een niveau indicator is het eenvoudig bier tappen voor iedereen! Zelf ben je niet druk en iedereen geniet van het tappen van het eigen bier. 

Daarnaast kunnen er ook andere drankjes in geserveerd worden. Denk hierbij aan wijn, verschillende mixdranken of frisdrank. Door de verschillende onderdelen in de vaatwasmachine te stoppen, kan de biertoren snel opnieuw gebruikt worden. De Innovagoods biertoren is een multi-inzetbare biertap.

Ook is deze biertoren een echte eye-catcher. Met een hoge buis, is deze biertap een opvallende verschijning. De sfeer die het met zich meebrengt maakt deze biertoren de nummer 5. Daarnaast heeft deze biertoren dispender zeer goede reviews. Gebruikers omschrijven dit product als handig in gebruik, goede kwaliteit en fraai design. De Innovagoods biertoren dispender is een product dat jij moet hebben. Proost!

Geen koelelement


Ideaal voor feestjes en verjaardagen
Een echte oogappel
Goede tapkraan
Niveau indicator aanwezig
Multi-inzetbaar
Makkelijk schoon te maken


Innovagoods biertoren

#4: The Sub Classic

Op de 4e plaats in de top 7 voor beste biertap voor thuis staat The Sub Classic. Deze biertap is zoals de naam al zegt classic. The Sub Classic is geschikt voor 2 liter vaten. De vaten of ook wel torp genoemd zijn verkrijgbaar in meer dan 30 verschillende bieren. Het vervangen van de vaten gaat makkelijk en de thuistap produceert goed koud bier. Dit komt mede door het goede koelsysteem dat aanwezig is in deze biertap. Daarnaast is het belangrijk om het bier voor gebruik te koelen om het beste gekoelde bier te kunnen tappen. Met een temperatuurindicator weet jij precies hoe koud het bier is en wanneer jij je eigen bier kunt tappen!

Er zijn veel voordelen bij het gebruik van deze thuistap. Naast het feit dat deze biertap heel eenvoudig in gebruik is, kan het ook op elke plek in het huis gebruikt worden. Verder vinden gebruikers dat The Sub Classic hygiënisch werkt. Met een nieuw vestigingsslangetje bij elke vat werk jij geheel hygiënisch. Daarnaast kost het jou ook weinig tijd om het onderhoud te doen van deze biertap. Al met al is deze biertap ideaal als jij voor kwaliteit gaat en weinig behoefte hebt aan onderhoud. Ook zorgt het goede koelsysteem voor een goede kwaliteit van bier. Wat wil je nog meer? Proost!

Vaten alleen online te bestellen
Goede installatie verplicht


Eenvoudig in gebruik
Vervanging van vaten gaat eenvoudig
Weinig onderhoud
Hygiënisch
Goede kwaliteit bier
Goed koelsysteem

The Sub Classic

#3: The SUB Compact

Op de derde plaats uit de ranking voor de beste biertap voor thuis staat de The Sub Compact Edition van Krups. Deze editie is een van de meest elegante van dit merk. Dit komt mede door de compactheid van deze biertap. De druk van The Sub is optimaal en zorgt ervoor dat de temperatuur van het bier ideaal is. Dankzij de Peltier Cooling technologie heeft het apparaat een stil maar zeer effectief koelsysteem. Dit koelsysteem is in staat om binnen 5 uur het bier van een temperatuur van 20 tot 24 graden naar 2 graden te verlagen.

De biertap van The Sub is perfect voor bierfusten van 2 liter van bijvoorbeeld merken als Tiger, Desperados of Heineken. Met een krachtige drukpomp met goede kwaliteitsschuim, wordt er een optimale biertextuur gecreëerd. De klassiek zwarte uitstraling past thuis in ieder interieur. Met deze biertap kies jij voor kwaliteit met een mooie uitstraling.

Wil jij nu nog meer weten over deze biertap? Lees dan onze review over The Sub Compact Edition. In deze review wordt er uitgebreid ingegaan op wat deze biertap nu eigenlijk allemaal kan.

Vaten alleen online te bestellen
Goede installatie verplicht


Eenvoudig in gebruik
Vervanging van vaten gaat eenvoudig
Weinig onderhoud
Hygiënisch
Goede kwaliteit bier
Goed koelsysteem


The Sub Compact Edition

#2: Philips Perfect Draft

Op de tweede plaats in de top 7 van de beste biertap voor thuis staat de Perfect Draft Thuistap van Philips. Deze thuistap van Philips is een combinatie van kwaliteit en gebruikersgemak, mede hierdoor is deze thuistap op de tweede plaats in de ranking geëindigd. Met deze biertap is het mogelijk om 30 dagen lang vers bier te bewaren op 3°C. Met een echte taphengel kan er tot wel 6 liter worden getapt. Met een LCD-display kan er daarnaast op ieder moment gekeken worden naar de temperatuur, hoeveelheid en de versheid van het bier!

Verder hebben de vaten een hygiënische bevestigingsmethode. Bij ieder vat is een nieuwe slang inbegrepen die na elke 30 dagen vervangen kan worden. Daarnaast is de biertap eenvoudig aan de voorkant te vervangen. Tevens is de biertap gebruiksvriendelijk. Bij het vervangen van de vaten is het mogelijk om de lekbak schoon te maken. De lekbak kan handmatig of in de vaatwasser schoongemaakt worden. Als laatste is het apparaat geschikt voor verschillende biersoorten zoals Hoegaarden, Leffe, Triple Karmeliet en Jupiler. Proost!

Wil jij toch nog meer weten over de Philips Perfect Draft biertap. Lees dan onze review en kom alles te weten over wat deze biertap precies kan.

Lawaaiig pompje


5 star rating
Goede prijs/kwaliteitverhouding
LCD display
Hygiënisch
Heel eenvoudig in gebruik
Eenvoudig schoon te maken

Philips Perfect Draft

#1: Heineken Blade

De beste biertap voor thuis is de Heineken Blade Biertap. De Heineken Blade biertap is een professioneel en compact biertapsysteem, eenvoudig te installeren en makkelijk in gebruik. Alles wat je nodig hebt, is een stopcontact en 30 x 50 cm ruimte op je bar of aanrecht. Ook het vervangen van een fust is een fluitje van een cent. Er gaan fusten van 8 liter in (30 biertjes) die eenmaal aangebroken een maand houdbaar zijn.

De beste biertap voor thuis is enorm gebruiksvriendelijk, heeft geen externe koolzuurtanks nodig en behoeft geen structurele reiniging of onderhoud. Geniet zelf thuis dagelijks van vers en ijskoud tapbiertje. Het is ideaal voor op een feestje thuis met vrienden of familie en het past geweldig in iedere mancave of buitenkeuken. Simpelweg: stekker in het stopcontact en tappen maar. Kortom, de Blade is de perfecte oplossing voor iedereen die thuis een perfect getapt biertje drinkt.

Wil jij nu alles ins en outs weten over de Heineken Blade? Lees dan onze review en kom te weten waarom dit nou de beste biertap voor thuis is!

Wellicht de hogere prijs t.o.v. de andere biertaps.


Professioneel biertapsysteem
Eenvoudig te installeren
Vervangen van vaten eenvoudig
Gebruiksvriendelijk
Geen negatieve reviews


Heineken Blade

Biertaps vergelijken

€47,45
Op voorraad
Bol.com
€100,51
Op voorraad
Bol.com
€115,00
Op voorraad
Beerwulf.com
€135,00
Op voorraad
Beerwulf.com
€139,95
€149,95
Op voorraad
Bol.com
€238,99
€329,99
Op voorraad
19 new from €238,99
Vanaf
Amazon.nl
€249,00
€329,00
Op voorraad
Bol.com
€459,00
Op voorraad
Beerwulf.com
€282,22
Niet op voorraad
Bol.com
€109,00
Niet op voorraad
Beerwulf.com
Niet op voorraad
Vanaf
Amazon.nl

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.