Top 5 beste biertorens voor thuis - Innovagoods biertoren

Top 5 beste biertorens | 3,5 en 5 liter biertoren

Ben je van plan om bier te gaan tappen met je vrienden, familie of collega’s? Dan is een biertoren de ideale biertap. Maar wat is een biertoren precies en wat zijn de verschillen? In deze productvergelijking gaan we in op de top 5 beste biertorens.

De Beste Biertorens

De beste biertorens zijn over het algemeen simpel, van goede kwaliteit en vaak laag in prijs. Dat zijn factoren die belangrijk zijn bij het aanschaffen van een biertoren. In deze top 5 beste biertorens gaan we in op de verschillende biertorens en waarom deze verschillen van elkaar.

#5: Drankdispender met kraantje

Op plaats 5 in de beste biertorens voor thuis staat deze drankdispender in wereldbol design. Deze dranksdipender heeft een inhoud van 3,5 liter. De wereldbol tap is gemakkelijk in gebruik en eenvoudig te verplaatsen. Met een tapkraantje bijgevoegd kan deze drankdispender fungeren als ideale thuistap. Doordat het een stevige voet bevat kun je de drankdispender ook op tafel zetten. Hierdoor is deze tafeltap ideaal voor verjaardagen en feestjes.

Zoals gezegd is het niet perse nodig dat je de tafeltap met bier vult. Heb jij een avondje zin in sterke drank, mixdrank of limonade? Dat kan, je kunt de drankdispender vullen met drank die jij lekker vindt. Dus vul hem met jouw favoriete drank en plaats hem op de tafel of de bar en geniet van een heerlijk zelf getapt drankje of biertje! Veel reviews op deze drankdispender zijn er niet. Wel kan er gezegd worden dat de prijs/kwaliteit verhouding goed lijkt. Naast deze verhouding blijft het natuurlijk een uniek design en oogappel voor alle mensen op jouw feestje!

Kwalitatief een mindere thuistap
Geen koeler aanwezig


Gemakkelijke in gebruik
Stevige voet
Ideaal voor feestje en verjaardagen
Multi-inzetbaar
Uniek ontwerp

Drankdispender met kraantje

#4: Innovagoods Bierkraan

Op plaats 4 staat de Innovagoods bierkraan. Deze bierkraan is een handige en praktische biertoren voor verschillende feesten en partijen. Echter, werkt deze bierkraan anders dan alle andere. De Innovagoods bierkraan maakt namelijk gebruik van blikjes van 33, 35, 44 en 50 cl. Deze blikjes worden in de bierkraan geplaatst waarna vervolgens bier getapt kan worden. Het gebruik van de blikjes kan als een voor- of nadeel worden gezien. Je bent namelijk veel bezig met het verwisselen van de blikjes bier. Echter, kan dit ook heel handig zijn omdat je veel verschillende biersoorten in de bierkraan kan plaatsen en ieder zijn eigen bier kan drinken en tappen. De bierkraan is dus vooral leuk wanneer jij met vrienden een avondje je eigen bier wilt tappen! Overigens gaat het verwisselen heel eenvoudig en wordt het door de meeste mensen niet als een obstakel ervaren!

Verder kan er zeker gezegd worden dat de bierkraan kwaliteit bevat. Het systeem werkt namelijk als volgt; de blikjesautomaat maakt gebruik van ultrasone golven om de natuurlijke carbonatatie van bier om te zetten in een microschuim dat het aroma, de textuur en de smaak verrijkt. Deze ultrasone golven regelen de desintegratie van het bier en verbeteren de smaak merkbaar. Een goed systeem waardoor er ook echt goed bier kan worden getapt. Verder heeft de bierkraan een elegant en modern ontwerp. Deze biertap misstaat niet in een mancave of verjaardag. Een ander belangrijk aspect is dat deze bierkraan op batterijen werkt. Voordat je bier kan worden getapt is het belangrijk dat AA batterijen worden aangeschaft. Een kleine investering maar niet een geheel onbelangrijke. Mede hierdoor staat deze bierkraan op plaats 4 in de beste biertorens top 5. Geniet van deze elegante bierkraan en tap je eigen bier!

Werkt met blikjes bier
Batterijen nodig


Ideaal voor feesten en verjaardagen
Werkt met blikjes bier
Zeer goede kwaliteit
Elegant en modern ontwerp
Makkelijke in gebruik

Innovagoods Bierkraan

#3: Innovagoods bolvormige bierdispender

Op de 3e plaats staat de Chill Beer Bal Biertap. Dit is een biertoren dat goed tot zijn recht komt op feestjes. Organiseer jij een feestje waarbij een drank tap en koeler niet kunnen ontbreken. Dan lost de Chill Beer Bal jouw probleem op. Met de drank tap en koeler kun je jouw favoriete drankje serveren op de juiste temperatuur. De Bier ballon is geschikt voor elk type drank zoals bier, wijn, cocktails, frisdrank of bubbels. Verder heeft de Chill Beer bal een inhoud van 3,5 liter. Genoeg om meerdere biertjes achter elkaar te tappen!

Minder elegant ontwerp
Kan een mindere inhoud hebben door het ijscompartiment


Ideaal voor feestjes en verjaardagen
Koeler aanwezig
Multi-inzetbaar
Goede prijs/kwaliteitverhouding

Innovagoods bolvormige bierdispender

#2: Biertoren met koelelement

Op de tweede plaats van de top 5 beste biertorens voor thuis staat de Gadgy Biertap. Deze biertap houdt maximaal 3,5 liter van je favoriete drankje ijskoud en binnen handbereik! Deze biertoren maakt het makkelijk voor je vrienden of familie. Je hoeft namelijk zelf niet bezig te zijn met biertap omdat iedereen zelf eenvoudig zijn of haar bier kan tappen. Het is de ultieme oplossing, iedereen vindt het leuk en jij hoeft niet iedereen te bedienen!

De totale capaciteit van de bier dispenser is verdeeld in 2,5 liter drank en 1 liter ijs. Dankzij het aparte ijscompartiment blijven je drankjes koel, zonder direct contact met de ijsblokjes en het smeltwater. Verder kan het ook zo zijn dat je het ijscompartiment niet nodig hebt. In dat geval kun je dit compartiment weghalen. Zo bestaat je totale capaciteit ineens uit 3,5 liter drank. Je kunt deze bier dispenser ook vullen met andere soorten dranken, zoals vruchtensap, wijn, ijskoffie, punch of limonade. Of vul het met water, vruchten, muntblaadjes en/of komkommer en maak je eigen gezonde en gekoelde gearomatiseerde water! Een multi-inzetbare biertap. Wil je na het gebruik van drank wisselen? Geen probleem, alle 4 de onderdelen zijn simpel schoon te maken. Een gemakkelijke en kwalitatief een van de beste biertorens, en mede daarom op de 2e plaats in de beste biertorens voor thuis. Proost!

Minder elegant ontwerp
Eventueel minder inhoud door het ijscompartiment


Ideaal voor feesten en verjaardagen
Goede prijs/kwaliteitsverhouding
Koelelement aanwezig
Multi-inzetbaar
Makkelijk schoon te maken

Biertoren met koelelement – 3,5 ltr.

#1: Innovagoods Biertoren Dispender

Op de eerste plaats in de top 5 beste biertorens voor thuis staat de Innovagoods Biertoren. Het is een must-have voor de meest originele en leuke feestjes en hoort daarom ook thuis op de eerste plaats in de top 5 beste biertorens voor thuis. Deze biertoren heeft een capaciteit van 3,5 liter. Met een goede eenvoudige tapkraan kan er simpel bier worden getapt. Bij het tappen is een niveau indicator aanwezig waardoor je weet hoeveel bier er nog in de biertoren zit. Met deze biertoren dispender ben je zelf niet druk met het tappen en iedereen geniet van het tappen van het eigen bier. 

Daarnaast kunnen er ook andere drankjes in deze biertoren worden geserveerd. Denk hierbij aan wijn, verschillende mixdranken of frisdrank. Door de verschillende onderdelen in de vaatwasmachine te stoppen kan de biertoren snel opnieuw gebruikt worden. De beste biertoren van Innovagoods is een multi-inzetbare biertoren.

Ook is deze biertoren een echte eye-catcher. Met een lange hoge buis is deze biertap een opvallende verschijning. De sfeer die het met zich meebrengt maakt deze biertoren de nummer 1 uit de beste biertorens. Daarnaast heeft deze biertoren dispender zeer goede reviews. Gebruikers omschrijven dit product als handig in gebruik, van goede kwaliteit en fraai design. De Innovagoods biertoren dispender is de beste biertoren die jij kan aanschaffen. Proost!

Geen koelelement


Ideaal voor feestjes en verjaardagen
Een echte oogappel
Goede tapkraan
Niveau indicator aanwezig
Multi-inzetbaar
Makkelijk schoon te maken

Innovagoods Toren Bier Dispender

Biertorens vergelijken

Van Biertoren naar Biertap

Zit je toch te twijfelen in de top 5 beste biertorens? Bekijk dan eens onze blog over de top 7 beste biertaps voor thuis. In deze blog gaan we in op de beste biertap voor thuis. Alle voor-en nadelen worden afgewogen en de beoordelingen van verschillende gebruikers worden weergegeven. Deze informatie is allemaal bedoeld om jou de beste keuze te kunnen laten maken! Lees hier de blog over de beste biertap voor thuis.

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.