top 5 beste Bierbrouwpakketten voor thuis - Brew Monkey starterspakket basis

Top 5 beste bierbrouwpakketten voor thuis in 2021!

Vind in deze top 5 beste bierbrouwpakketten voor thuis het ideale bierbrouwpakket om thuis heerlijk te kunnen genieten van je eigen gebrouwen bier. Er zijn veel verschillende bierbrouwpakketten die verschillen op basis van inhoud, smaak, maar vooral de moeilijkheid van het brouwen. Afgaand op de reviews en beoordelingen hebben wij de top 5 voor jou samengesteld. Ontdek in deze vergelijking welk bierbrouwpakket het beste bij jou past!

Plaats 5: Hopt bierbrouwpakket

Op plaats 5 in de top 5 beste bierbrouwpakketten voor thuis staan de Hopt bierbrouwpakketten. Met deze bierbrouwpakketten brouw jij 4 liter van je favoriete bier. Doordat het moutextract in poedervorm wordt aangeleverd is het brouwproces in dit bierbrouwpakket heel eenvoudig. Door de stappen te volgen met de bijgevoegde handleiding brouw jij simpel je eigen bier. Met meerdere mogelijkheden tot uitbreiding kun jij kiezen voor het thuisbrouwpakket wat het beste bij jou past!

Maar je vraagt je natuurlijk af waarom dit bierbrouwpakket op plaats 5 is geëindigd. De voornaamste reden hiervoor is de weinige reviews die het product heeft. Ondanks het feit dat de producten er goed uitzien en de thuisbrouwpakketten vrijwel compleet zijn, is het belangrijk dat andere gebruikers dit product aanbevelen. Nu dit (nog) niet het geval is staat dit bierbrouwpakket op de 5e plaats. Wellicht durf jij dit wel aan en schrijf jij de eerste review!


Moutextract in poedervorm
Een snelle en gemakkelijk brouwtechniek
Uitbreiding mogelijk
Veel herbruikbare materialen
Volgende keer alleen maar ingrediënten bestellen


Tot op heden geen reviews
Let op geen bottelset aanwezig bij de basic versie

Hopt Bierbrouwpakket Blond

Hopt bierbrouwpakket blond

” Het brouwen met moutextract in poedervorm maakt het snel en gemakkelijk!”

Plaats 4: Simpelbrouwen bierbrouwpakket

Op plaats 4 in de top 5 beste bierbrouwpakketten voor thuis staan de Simpelbrouwen bierbrouwpakketten. Zoals de naam het al zegt, gaat het brouwproces bij deze bierbrouwpakketten heel simpel. Wederom werkt het brouwproces met moutextract in poedervorm waardoor het brouwen een snel en simpel proces is. Uiteindelijk brouw je ongeveer 4 liter van je favoriete bier en ben je er 3 weken mee bezig.

Naast het feit dat er meer bierbrouwpakketten beschikbaar zijn is het ook duidelijke dat gebruikers tevreden zijn over dit bierbrouwpakket. Er zijn namelijk meerdere beoordelingen die aangeven dat het bierbrouwpakket simpel en goed werkt. Mede hierdoor zijn de Simpelbrouwen bierbrouwpakketten op de 4e plaats geëindigd. Wil je nou meer weten over hoe het Simpelbrouwen bierbrouwpakket in elkaar zit en welke mogelijkheden er allemaal zijn? Lees dan onze Simpelbrouwen bierbrouwpakket review!


Handig in gebruik
Goede kwaliteit
Fraai design
Leuk als cadeau
Smaak is goed


Weinig reviews, maar wel positief
Let op geen bottelset aanwezig bij de basic en plus versie

Simpelbrouwen Bierbrouwpakket Cadeaubox – IPA

Simpelbrouwen bierbrouwpakket uitgebreid

Het bier smaakt erg goed.
Wij raden dit zeker aan en zullen zelf ook vaker bestellen
! ”

Plaats 3: Brouwbroeders bierbrouwpakket

Op plaats 3 in de top 5 beste bierbrouwpakketten voor thuis staan de Brouwbroeders bierbrouwpakketten. Met deze thuisbrouwpakketten brouw je 5 liter van je favoriete bier. Doordat alle ingrediënten en materialen worden bijgeleverd is het brouwproces voor jou heel eenvoudig. Daarnaast heb je de keuze uit twee verschillende pakketten. Een aanrader is om voor het Deluxe pakket te gaan aangezien daar een flessenset bij in is begrepen om je bier te kunnen bottelen.

Verder blijken de beoodelingen zeer goed te zijn! Gebruikers raden dit product aan en geven aan het handig in gebruik te vinden, het van goede kwaliteit is en de levering snel is. Wil jij nou meer weten van de Brouwbroeders bierbrouwpakketten? Lees dan onze Brouwbroeders review!

Zeer goede reviews
Handig gebruik
Goede kwaliteit
Snelle service en levering
Fraai design


Geen soeppan en vergiet
Geen bottelset aanwezig bij de basic versie

Het Deluxe Starterspakket van Brouwbroeders

Brouwbroeders bierbrouwpakket review| Starterspakket blond

” Van goede kwaliteit, een snelle levering en goede service! ”

Plaats 2: Brew Barrel bierbrouwpakket

Op plaats 2 in de top 5 beste bierbrouwpakketten voor thuis staat het Brew Barrel bierbrouwpakket. Het Brew Barrel bierbrouwpakket is het eenvoudigiste bierbrouwpakket wat jij gaat vinden. Dit komt omdat dit thuisbrouwpakket nauwelijks extra accessoires nodig heeft en het bier brouwen eenvoudig in zijn werking gaat. Het enige wat jij nodig hebt voor het Brew Barrel bierbrouwpakket is water en een beetje geduld.

Je brouwt tot wel 5 liter van je favoriete bier en het brouwproces duurt maar 7 dagen. Ideaal voor mensen die snel en eenvoudig hun eigen bier willen brouwen. Daarnaast is het ook leuk om dit bierbrouwpakket als cadeau weg te geven! Liefhebbers kunnen eenvoudig en snel in contact komen met het brouwen van bier. Verder hebben de Brew Barrel bierbrouwpakketten veel goede reviews. De pakketten zijn handig in gebruik, van goede kwaliteit en de levering is snel. Wil jij nou meer weten van het Brew Barrel bierbrouwpakket, lees dan onze Brew Barrel bierbrouwpakket review!

Zeer goede reviews
Leuk als cadeau
Eenvoudig in gebruik
Goede kwaliteit
Goede snelle service
Duidelijke handleiding


Negatieve punten zijn er (nog) niet

Brew Barrel Bierbrouwpakket – Lager Bier

Brew barrel review bierbrouwpakket

” Besteld als geschenk, leuk om te geven en werd enthousiast ontvangen. Super simpel en heerlijk bier! ”

Plaats 1: Brew Monkey bierbrouwpakket

Op plaats 1 in de top 5 beste bierbrouwpakketten voor thuis staan de Brew Monkey bierbrouwpakketten. Deze thuisbrouwpakketten komen het beste uit de beoordelingen en zijn het meest bekend bij het grote publiek. Met de Brew Monkey bierbrouwpakketten brouw je 5 liter van je favoriete bier. Met duidelijke handleidingen word jij bij de hand genomen om het brouwproces goed en eenvoudig te doorlopen.

Er zijn veel verschillende uitvoeringen van de Brew Monkey bierbrouwpakketten. De verschillen zijn terug te vinden van basic tot uitgebreide pakketten. De aanrader is om minimaal het compleet bierbrouwpakket aan te schaffen om er voor te zorgen dat je niet nog extra veel materialen hoeft aan te schaffen naast het pakket. De beoordelingen zijn geweldig en lopen uiteen van handig in gebruik, geweldig cadeau tot zeer goede kwaliteit. Met deze thuisbrouwpakketten brouw jij heerlijk bier! Wil je nou nog meer weten over de Brew Monkey bierbrouwpakketten? Lees dan onze Brew Monkey Review.

Geweldige reviews
Handig in gebruik
Goede kwaliteit
Leuk cadeau en compleet pakket
Fraai design

Bij het starterspakket heb je zelf nog veel producten en ingrediënten nodig

Brew Monkey Bierbrouwpakket – Compleet Blond bier

Brew Monkey Bierbrouwpakket compleet

Uitstekend en helemaal compleet pakket voor de thuisbrouwer. Duidelijke handleiding en het belangrijkste: je maakt er thuis een heerlijk bier van. Aanrader!

Opzoek naar de beste biertap voor thuis?

Ben jij toch niet opzoek naar de beste bierbrouwpakketten voor thuis maar naar een simpele manier om van bier te kunnen genieten. Neem dan eens een kijkje in onze top 7 beste biertaps voor thuis. Maak het je gemakkelijk en tap je favoriete bieren uit verschillende kwaliteitstaps.

Bekijk hier een van de beste biertaps voor thuis, de Heineken BLADE. Met deze Biertap tap jij bier van kwaliteit. Niets gaat boven een koud getapt biertje! Wil jij nou meer weten over de Heineken BLADE? Lees dan onze Heineken BLADE review!

Heineken BLADE Thuistap 2021

Heineken Blade Thuistap 2021

” Degelijk systeem, eenvoudig te gebruiken van goede kwaliteit.
Goed gekoeld en elk glaasje perfect getapt. ”

top 5 beste bierbrouwpakketten voor thuis top 5 beste bierbrouwpakketten voor thuistop 5 beste bierbrouwpakketten voor thuis top 5 beste bierbrouwpakketten voor thuistop 5 beste bierbrouwpakketten voor thuistop 5 beste bierbrouwpakketten voor thuistop 5 beste bierbrouwpakketten voor thuis

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *