The Sub Compact Edition Review | The Sub Compact Edition zwart

The Sub Compact Edition | Review

Reviews Bier tappen
Heineken Blade Thuistap

In The Sub Compact Edition review kom jij te weten hoe andere gebruikers The Sub Compact Edition beoordelen. Wat vinden zij ervan, hoe werkt de biertap en waar moet jij op letten. Lees snel verder en kom alle voor en nadelen te weten in deze The Sub Compact Edition review.

The Sub Compact Edition van Krups is een thuistap dat compact en elegant is. The Sub is geschikt voor 2 liter vaten die verkrijgbaar zijn in veel verschillende bieren. Doordat deze thuistap zo compact is heeft het veel voordelen, maar wat zijn de voordelen van The Sub Compact Edition precies? En waar moet jij als gebruiker op letten bij het tappen van bier? In deze review wordt er op alle onderdelen ingegaan. Lees verder en kom alles over The Sub Compact Edition te weten.

Beerwulf bierpakket affiliatie

Wat is en kan The Sub Compact Edition precies?

Er zijn meerdere Krups biertaps, maar The Sub Compact Edition staat centraal in deze review. Dit is een compact en elegant model en de goedkoopste thuistap van Krups. The Sub Compact Edition is een nieuw model die over het algemeen als zeer goed wordt beoordeeld bij de gebruiker. Een kwalitatief goede thuistap met een elegant ontwerp. Wellicht dat jij er na deze review ook zo over denkt.

The Sub Compact Edition is geschikt voor 2 liter vaten. Deze vaten zijn in meer dan 30 verschillende bieren te verkrijgen en zijn eenvoudig te vervangen. Bij aankoop van een 2 liter vat is het de bedoeling dat het vat 6 tot 10 uur in de koeling ligt voor gebruik. Dit is bedoeld om het lekkerste gekoelde bier te kunnen produceren en te tappen. Om te controleren of het bier wel echt koud is kun je aan de zijkant van het vat zien of het koelelement lichtblauw kleurt. Dit werkt hetzelfde als enkele bierflesjes waar jij misschien bekend mee bent. Dit element op het vat is eenvoudig te herkennen.

Verder is het ook aan te raden om de The Sub Compact Edition al 1 uur voor gebruik aan te zetten. Dit is nodig om het koelproces op te starten. Met een rode knop wordt aangegeven dat het koelproces bezig is. Zodra de rode knop op groen springt is het koelproces op de juiste temperatuur en is het mogelijk om bier te tappen. Het bier kan wel tot 2 graden worden gekoeld en blijft 15 dagen vers.
Het toevoegen van het vat kun je direct aan de bovenzijde van de Krups doen. Zorg ervoor dat je de taphendel er even afhaalt. Bij het invoegen van het vat is het belangrijk dat je de slang goed koppelt met het vat. Zorg ervoor dat je het uiteinde goed in het vat drukt tot het klik zegt. Het zou zonder zijn als het bier wegloopt of dat het vat kapot gaat. Wanneer het vat aangesloten is kan de taphendel er weer op worden geplaatst en kan het perfecte biertje getapt worden.

Wanneer je het bier gaat tappen is het handig om het eerste halve glas weg te gooien. In de meeste gevallen komt hier alleen maar schuim uit. Dit bevordert niet de smaak van een perfect biertje. Gooi het schuim weg en spoel het glas met water. Vanaf nu kun jij jouw tapskills laten zien aan al jouw vrienden, collega’s of familieleden. Wil jij toch nog weten wat je moet doen om het perfect biertje te tappen. Lees dan onze blog over hoe je bier tapt in 4 stappen.

The SUB Compact Edition Zwart – Biertap

The SUB Compact Edition zwart

” Erg fijn voor feestjes, maar ook voor in het weekend een glaasje. Bier is goed koud en blijft lang goed! ”

Hoe werkt The Sub Compact Edition precies

Hoe moet je deze biertap installeren en wat komt er eigenlijk allemaal bij kijken. In dit geval is het eenvoudiger uit te leggen in een video dan in woorden. Daarom is het heel handig om onderstaande video te bekijken. In deze video wordt er precies uitgelegd hoe de The Sub Compact Edition werkt en geïnstalleerd moet worden. De stappen worden één voor één uitgelegd.

The Sub Compact Edition beoordeling

De beoordelingen van The Sub Compact Edition zijn positief. De reviews zijn zeer goed en gebruikers hebben duidelijke meningen. Beginnend met het positieve blijkt dat The Sub Compact heel eenvoudig in gebruik is. Het vervangen van vaten gaat makkelijk en het onderhoud dat verricht moet worden is minimaal. Ook is het een voordeel dat je steeds verschillende bieren kunt aanschaffen. Heb jij de behoeften aan iets anders of wil je een speciaal bier proberen voor een feestje dan is dit heel eenvoudig te regelen. Bij elk vat dat je koopt zit een slangetje inbegrepen. Voor de hygiënische omstandigheden is dit zeer belangrijk. Ook de smaak en de koelheid van het bier worden als zeer positief ervaren. Het bier wordt redelijk snel koud en het koelsysteem werkt uitstekend. Dit zijn mooie reviews voor een thuistap. Daarnaast werkt het proces met het koelelement uitstekend!

Helaas zijn er ook wat minpunten te vinden over de The Sub Compact Edition. Allereerst dat de biertap veel lawaai maakt als er getapt wordt. Of je dit vervelend vind ligt aan jou zelf. Alleen blijkt dat het geluid voor sommige mensen als vervelend wordt ervaren. Een ander minpunt is dat het tapsysteem soms wat vast loopt. Dit heeft vaak te maken met het niet goed installeren van de biertap. Hierdoor loopt soms het bier al uit de tap zonder dat je een bierglas gebruikt. Zorg er dus goed voor dat je weet hoe de biertap werkt en hoe de vaten verwisselt moeten worden. Als je The Sub Compact Edition goed installeert is er geen reden om bang te zijn!

Ben jij nou overtuigd van deze biertap? Logisch! Het is een compact en elegant model. Je hebt ook nog eens de keuze tussen verschillende kleuren. Zo kun je kiezen voor de standaard zwarte versie, maar zijn grijs en rood ook mogelijk.


Eenvoudig in gebruik
Vervanging van vaten gaat eenvoudig
Weinig onderhoud
Hygiënisch
Goede kwaliteit bier
Goed koelsysteem


Lawaaiig
Goede installatie verplicht

The SUB Compact Edition Rood – Biertap

The Sub Compact Edition rood

” 2 liter vaatjes online bestellen en gaan! Torp even op tijd in de koelkast voorkoelen en je hebt een lekker koud tapje! ”

De beste biertap algemeen

Wil jij helemaal voor goud gaan en de beste biertap aanschaffen die er momenteel is. Ga dan voor de Heineken Blade. Deze thuistap is van hoge kwaliteit en heeft een elegant uiterlijk. Met de Heineken Blade kun je op elk moment van de dag een biertje tappen. Met fusten van 8 liter kun jij met vrienden en familie genieten van eigen getapte biertjes. Wil je meer weten over de Heineken Blade biertap. Lees dan onze review over waarom je deze Heineken Blade wel of niet moeten bestellen.

Beste biertap op alle gebieden
Nummer 1 biertap

Heineken Blade Thuistap 2021

Blade net voor de feestdagen ontvangen en heerlijk genoten van een vers getapt pilsje..!! Een absolute aanrader..!!

Benieuwd naar andere thuistaps?

Ben jij nou nog niet helemaal overtuigd dat The Sub Compact biertap wat voor jou is? Wees niet getreurd er zijn nog meer thuistaps. Bekijk onze top 7 beste biertaps voor thuis. In deze review staan verschillende biertaps. Zo verschillen de biertaps van dure kwaliteits taps tot eenvoudige biertorens voor op feestjes.

Krups biertap | GADGY Biertap met koelelement

Wat een top tap, ding werkt als een tierelier, maar wat wordt je snel dronken zeg! ”

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *