The Sub Compact Edition Review - The Sub Compact Edition biertap zwart

The Sub Compact Edition Review | Krups Thuistap

In deze The Sub Compact Edition review kom jij alles te weten over deze biertap. Wat kan The Sub Compact Edition, hoe werkt deze biertap en hoe beoordelen andere gebruikers eigenlijk deze thuistap. Lees snel verder en kom alle voor- en nadelen te weten in deze The Sub Compact Edition review.

Wat is The Sub Compact Edition

Er zijn meerdere Krups biertaps, zoals The Sub Classic, maar The Sub Compact Edition staat centraal in deze review. The Sub Compact Edition is een compact en elegant model en de goedkoopste thuistap van Krups. The Sub Compact Edition is een nieuw model die over het algemeen als zeer goed wordt beoordeeld bij de gebruiker. Een kwalitatief goede thuistap met een elegant ontwerp. In deze review gaan we uitgebreid op deze biertap in.

Hoe werkt The Sub Compact Edition

Bij het gebruik van The Sub Compact Edition is het aan te raden om de biertap al 1 uur voor gebruik aan te zetten. Dit is van belang om het koelproces op te starten. Met een rode knop aan de voorzijde van de biertap wordt aangegeven dat het koelproces bezig is. Zodra de rode knop op groen springt is de juiste temperatuur bereikt en is het mogelijk om bier te tappen. Het bier kan tot wel 2 graden worden gekoeld en blijft 15 dagen vers.
Het plaatsen van het vat kun je direct aan de bovenzijde van de Krups doen. Zorg er hierbij voor dat de taphendel losgekoppeld is. Bij het plaatsen van het vat is het belangrijk dat je de slang en het vat goed aan elkaar koppelt. Zorg ervoor dat je het uiteinde goed in het vat drukt tot het klik zegt. Het zou zonde zijn als het bier wegloopt of het vat kapot gaat. Wanneer het vat aangesloten is kan de taphendel er weer op worden geplaatst en kan het perfecte biertje getapt worden.

Als het moment daar is om het bier te gaan tappen wees er dan bewust van dat het eerste halve glas veel schuim bevat. Drink of gooi het schuim weg en spoel het glas met water. Vanaf nu kun jij jouw tapskills laten zien aan al jouw vrienden, collega’s of familieleden. Wil jij toch nog weten wat je moet doen om het perfect biertje te tappen. Lees dan onze blog over hoe je bier tapt in 4 stappen.
Ben jij nou overtuigd van deze biertap? Logisch! Het is een compact en elegant model. Je hebt ook nog eens de keuze tussen verschillende kleuren. Zo kun je kiezen voor The Sub Compact Edition zwart, grijs of rood.

The SUB Compact Edition Zwart – Biertap

The SUB Compact Edition zwart

” Erg fijn voor feestjes, maar ook voor in het weekend een glaasje. Bier is goed koud en blijft lang goed! ”

Vaten bij The Sub Compact Edition

The Sub Compact Edition is geschikt voor 2 liter vaten. Deze vaten zijn in meer dan 30 verschillende bieren te verkrijgen en zijn eenvoudig te vervangen. Bij aankoop van een 2 liter vat is het aan te raden om het vat 6 tot 10 uur in de koeling ligt voor gebruik. Op deze manier tap je het lekkerste gekoelde bier. Om te controleren of het bier wel echt koud is kun je aan de zijkant van het vat zien of het koelelement lichtblauw kleurt. Dit werkt hetzelfde als enkele bierflesjes waar jij misschien bekend mee bent. Dit element op het vat is eenvoudig te herkennen.

Installatie en Demo

Hoe moet je deze biertap installeren en wat komt er eigenlijk allemaal bij kijken. In dit geval is het eenvoudiger uit te leggen in een video dan in woorden. Daarom is het heel handig om onderstaande video te bekijken. In deze video wordt er precies uitgelegd hoe de The Sub Compact Edition werkt en geïnstalleerd moet worden. De stappen worden één voor één uitgelegd.

The Sub Compact Edition v.s. The Sub Classic

Zoals eerder benoemd zijn er meerdere Krups biertap varianten. Maar je bent vast benieuwd naar wat de verschillen zijn. Beide Krups biertaps verschillen op enkele gebieden van elkaar. Deze zijn terug te vinden in de onderstaande afbeelding. Daarbij is het belangrijk om aan geven dat alle Sub vaten in beide modellen kunnen worden gebruikt. De verschillen tussen de biertaps zit hem in het feit dat The SUB Compact iets kleiner is en de SUB Vaten aan de bovenkant worden geladen. Daarnaast is het lichtje op The SUB Compact geen aan-/uitknop zoals op THE SUB Classic. Je kunt The SUB Compact uitschakelen door de stekker uit het stopcontact te halen.

The Sub Classic v.s. The Sub Compact Edition

The Sub Compact Edition beoordelingen

De beoordelingen van The Sub Compact Edition zijn positief. De reviews zijn zeer goed en gebruikers hebben duidelijke meningen. Beginnend met het positieve blijkt dat The Sub Compact heel eenvoudig in gebruik is. Het vervangen van vaten gaat makkelijk en het onderhoud dat verricht moet worden is minimaal. Ook is het een voordeel dat je steeds verschillende bieren kunt aanschaffen. Heb jij de behoefte aan iets anders of wil je een speciaal bier proberen voor een feestje dan is dit heel eenvoudig te regelen. Bij elk vat wat je koopt zit een slangetje inbegrepen. Voor de hygiëne is dit zeer belangrijk. Ook de smaak en de koelheid van het bier worden als zeer positief ervaren. Het bier wordt redelijk snel koud en het koelsysteem werkt uitstekend. Dit zijn mooie reviews voor een thuistap.

Helaas zijn er ook wat minpunten te vinden over de The Sub Compact Edition. Allereerst dat de biertap lawaai maakt als er getapt wordt. Of je dit vervelend vindt ligt aan jou zelf. Een ander minpunt is dat het tapsysteem soms wat vastloopt. Dit heeft vaak te maken met het niet goed installeren van de biertap. Hierdoor loopt soms het bier al uit de tap zonder dat je een bierglas gebruikt. Zorg er dus goed voor dat je weet hoe de biertap werkt en hoe de vaten verwisselt moeten worden. Als je The Sub Compact Edition goed installeert is er geen reden om bang te zijn!


Eenvoudig in gebruik
Vervanging van vaten gaat eenvoudig
Weinig onderhoud
Hygiënisch
Goede kwaliteit bier
Goed koelsysteem


Lawaaiig
Goede installatie verplicht

The SUB Compact Edition Rood – Biertap

The Sub Compact Edition rood

” 2 liter vaatjes online bestellen en gaan! Torp even op tijd in de koelkast voorkoelen en je hebt een lekker koud tapje! ”

De Heineken Blade Biertap

Wil jij helemaal voor goud gaan en de beste biertap aanschaffen die er momenteel is. Ga dan voor de Heineken Blade. Deze thuistap is van hoge kwaliteit en heeft een elegant uiterlijk. Met de Heineken Blade kun je op elk moment van de dag een biertje tappen. Met fusten van 8 liter kun jij met vrienden en familie genieten van eigen getapte biertjes. Wil je meer weten over de Heineken Blade biertap. Lees dan onze review over waarom je deze Heineken Blade wel of niet moeten bestellen.

Beste biertap op alle gebieden
Nummer 1 biertap

Heineken Blade Thuistap 2021

Blade net voor de feestdagen ontvangen en heerlijk genoten van een vers getapt pilsje..!! Een absolute aanrader..!!

Benieuwd naar andere thuistaps?

Ben jij nou nog niet helemaal overtuigd dat The Sub Compact biertap wat voor jou is? Wees niet getreurd er zijn nog meer thuistaps. Bekijk onze top 7 beste biertaps voor thuis. In deze review staan verschillende biertaps. Zo verschillen de biertaps van dure kwaliteits taps tot eenvoudige biertorens voor op feestjes.

Krups biertap | GADGY Biertap met koelelement

Wat een top tap, ding werkt als een tierelier, maar wat word je snel dronken zeg! ”

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *