Sub vaten - 2 liter torp

Sub vaten | 2 liter vaten

cshow | Bierkanjer


Ze worden als maar populairder, de Sub vaten. Deze vaten zijn modern, compact, professioneel, makkelijk in gebruik en ideaal voor een etentje of een avond gezelligheid. Maar is dit nou een trend of is dit blijvend? Wij krijgen veel vragen: ‘’wat zijn Sub vaten?’’, ‘’welke verschillende Sub vaten zijn er allemaal’’, ‘’waar zijn ze te koop en hoe installeer je de Sub vaten op de biertap? In deze blog geven we antwoord op al deze vragen!

Wat zijn Sub vaten

De Sub vaten zijn biervaten die ook wel torps genoemd worden en alleen beschikbaar zijn in 2 liter vaten. De Sub vaten zijn alleen beschikbaar voor 2 biertaps, namelijk The Sub Compact Edition en The Sub Classic. Beide biertaps zullen worden toegelicht, wat zijn de verschillen, wat ervaren andere gebruikers en hoe worden de sub vaten in de biertaps gemonteerd.

Verschillende Sub vaten

Voor de Sub vaten zijn veel verschillende mogelijkheden. In totaal zijn er wel meer dan 30 verschillende vaten beschikbaar. Zo heb je de mogelijkheid uit verschillende type bieren zoals, lager, blond, bock, IPA en andere unieke bieren. In de onderstaande lijst een kleine greep uit het assortiment.

Installatie Sub vaten

Naast dat je interesse hebt in de verschillende Sub vaten is het natuurlijk ook fijn om te weten hoe je de verschillende Sub vaten installeert op de biertap. In de onderstaande video wordt stap voor stap uitgelegd hoe je de biertap opent en installeert.

Waar zijn de Sub vaten te koop

Nu je een Sub biertap hebt aangeschaft of van plan bent om dit te doen is het goed om te weten waar de sub vaten te koop zijn. Als eerste zijn de sub vaten alleen maar online te bestellen. Op dit moment kan dit alleen bij Beerwulf. Echter betekent dit niet dat het aanbod aan verschillende bieren laag is, integendeel zelfs. Beerwulf biedt veel verschillende bieren aan voor een relatief betaalbare prijzen. Ben je benieuwd geworden? Neem een kijkje!

Welke biertaps passen bij de Sub vaten?

The Sub Compact Edition

The Sub Compact Edition is een biertap waar een sub vat geschikt voor is. The Sub Compact Edition is een elegante biertap die zoals de naam al zegt compact is. The Sub Compact is een kleine, maar kwalitatieve goede biertap. The Sub Compact Edition is relatief goedkoop en heeft zeer goede reviews.

Maar hoe werken de sub vaten in combinatie met deze biertap. Bij het gebruik van de The Sub Compact is het zeer aan te raden om de biertap 30 minuten voor gebruik aan te zetten. Dit is nodig om het koelproces op te starten. Tevens is het aan te raden om de vaten al 6 tot 10 uur van te voren in de koelkast te leggen om goed gekoeld bier te kunnen tappen. Verder werkt The Sub Compact heel eenvoudig, het vervangen van de vaten gaat simpel en het onderhoud is minimaal. Het enige aandachtspuntje waar jij om moet letten is dat jij de sub vaten goed monteert. Doe je dit, dan tap jij zelf kwalitatieve heerlijke biertjes!

Beoordeling The Sub Compact Edition

Hieronder een aantal positieve en negatieve punten van The Sub Compact Edition. Deze beoordelingen zijn gebaseerd op de reviews van gebruikers van deze biertap. Al met al kan er geconcludeerd worden dat dit een zeer goede biertap is!

Alleen online vaten te bestellen
Goede installatie verplicht


Eenvoudig in gebruik
Vaten vervangen gaat eenvoudig
Weinig onderhoud
Hygiënisch
Goede kwaliteit bier
Goed koelsysteem

The Sub Classic

The Sub Classic is de grotere versie van The Sub Compact. The Sub Classic is een elegante biertap dat met kwaliteit bier tapt. The Sub Classic is een simpele maar zeer professionele biertap. Gebruikers beoordelen deze biertap wederom als zeer goed. Daarnaast is deze The Sub Classic een van de opvallendste biertaps van dit moment. The Sub Classic valt onder het ontwerp van Krups en heeft net wat andere functionaliteiten dan The Sub Compact.

Maar hoe werkt deze biertap dan precies. The Sub Classic werkt aan de hand van een temperatuurindicator. Met een groen lampje wordt aangegeven dat het bier op de juiste temperatuur is. Dit betekent dat het koelproces op de juiste temperatuur is en er vers koud bier getapt kan worden. Wel is het wederom verstandig om de biertap 30 minuten van te voren aan te zetten om het koelproces op gang te krijgen. Het bier kan tot 2 graden gekoeld worden en blijft tot wel 15 dagen vers.

Beoordeling The Sub Classic

Hieronder de positieve en negatieve reacties van de gebruikers over de The Sub Classic. Uit de beoordelingen blijkt dat veel gebruikers positief zijn!

Vaten zijn alleen online te koop
Goede installatie verplicht


Eenvoudig in gebruik
Vervanging van vaten gaat eenvoudig
Weinig onderhoud
Hygiënisch
Goede kwaliteit bier
Goed koelsysteem


Similar Posts

3 Comments

  1. Beerwulf heeft duidelijk het monopolie. Veel te duur zo’n 2 ltr. vaatje. €5,- voor een vaatje pils moet genoeg zijn. En dan heb je nog niet eens Grolsch 😁

    1. Hi, Beerwulf heeft inderdaad een monopolie als het gaat om 2 liter vaten. De prijzen voor deze vaten zijn heel uitlopend. Voor echte speciaalbieren betaal je inderdaad meer. Echter zijn de bieren zoals Heineken, Amstel en Birra Moretti goed betaalbaar. Daarnaast heeft Beerwulf ook nog vaak acties lopen op verschillende vaten waardoor je nog minder betaald. Wat betreft Grolsch is de kans klein dat deze vaten er gaan komen. Beerwulf heeft namelijk een samenwerking met Heineken. Let dus vooral op de acties en de vaten zullen meer betaalbaar zijn. Als ik je verder nog kan helpen laat het me weten. Groeten, Bjarne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.