Sub vaten - 2 liter torp

Sub vaten | 2 liter vaten

cshow


Heb je een Krups biertap en ben je opzoek naar 2 liter Sub vaten? In deze blog gaan we in op de verschillende Sub vaten, voor welke biertaps de Sub vaten geschikt zijn, waar ze te koop zijn en hoe je de vaten op de biertap installeert.

Wat zijn Sub vaten

De Sub vaten zijn biervaten die ook wel torps genoemd worden en alleen beschikbaar zijn in 2 liter vaten. De Sub vaten zijn beschikbaar voor verschillende biertaps, waaronder The Sub Compact Edition en The Sub Classic. Beide biertaps zijn geschikt voor de 2 liter vaten, alleen worden deze vaten op een andere manier gemonteerd.

The Sub Compact Edition

Een van de biertaps waar de Sub vaten geschikt voor zijn, is The Sub Compact Edition. The Sub Compact Edition is een elegante biertap die zoals de naam al zegt compact is. The Sub Compact Edition is een kleine compacte, maar kwalitatieve goede biertap die geschikt is voor 2 liter Sub vaten. The Sub Compact is een relatief goedkope biertap met zeer goede reviews.

Bij het gebruik van de The Sub Compact is het belangrijk dat de biertap 1 uur voor gebruik aan wordt gezet. Dit is goed om het koelproces op te starten. Ook is het aan te raden om de vaten al 6 tot 10 uur van te voren in de koelkast te leggen om goed gekoeld bier te kunnen tappen. Verder werkt The Sub Compact heel eenvoudig. Het vervangen van de vaten gaat simpel aan de bovenzijde van de tap. Het enige waar jij om moet letten is dat jij de vaten goed monteert. Doe je dit, dan tap jij zelf kwalitatieve heerlijke biertjes mede door het goede koelproces!

Beoordeling The Sub Compact Edition

Hieronder een aantal positieve en negatieve punten van The Sub Compact Edition. Deze beoordelingen zijn gebaseerd op de reviews van gebruikers van deze biertap.

Lawaaiig
Goede installatie verplicht


Eenvoudig in gebruik
Vaten vervangen gaat eenvoudig
Weinig onderhoud
Hygiënisch
Goede kwaliteit bier
Goed koelsysteem

The Sub Classic

The Sub Classic is de grotere versie van The Sub Compact. The Sub Classic is een elegante biertap dat met kwaliteit bier tapt. The Sub Classic is een simpele maar zeer professionele biertap. Gebruikers beoordelen The Sub Classic als zeer goed. Daarnaast is deze biertap een van de opvallendste biertaps van dit moment. The Sub Classic valt onder het ontwerp van Krups en heeft net wat andere functionaliteiten dan The Sub Compact.

The Sub Classic werkt aan de hand van een temperatuurindicator. Met een groen lampje wordt aangegeven dat het bier op de juiste temperatuur is. Met een goed koelproces tap jij vers koud bier. Wel is het verstandig om de biertap al enige tijd van te voren aan te zetten om het koelproces op gang te krijgen. Het bier kan tot 2 graden gekoeld worden en blijft tot wel 15 dagen vers.

Beoordeling The Sub Classic

Hieronder de positieve en negatieve reacties van de gebruikers over de The Sub Classic. Uit de beoordelingen blijkt dat veel gebruikers positief zijn!

Lawaaiig
Goede installatie verplicht


Eenvoudig in gebruik
Vervanging van vaten gaat eenvoudig
Weinig onderhoud
Hygiënisch
Goede kwaliteit bier
Goed koelsysteem


Verschillende Sub vaten

Voor de Sub vaten zijn veel verschillende mogelijkheden. In totaal zijn er wel meer dan 30 verschillende bieren beschikbaar. Zo heb je de mogelijkheid uit de lager, speciaal of unieke bieren. In de onderstaande lijst een kleine greep uit het assortiment.

Installatie Sub vaten

Naast dat je interesse hebt in de verschillende Sub vaten is het natuurlijk ook fijn om te weten hoe je de verschillende Sub vaten installeert op de biertap. In de onderstaande video wordt stap voor stap uitgelegd hoe je de biertap opent en installeert.

Waar zijn de Sub vaten te koop

De Sub vaten zijn bij niet veel webshops te koop. Beerwulf is vrijwel de enige aanbieder op het gebied van 2 liter Sub vaten. Echter betekent dit niet dat het aanbod aan verschillende bieren laag is, integendeel zelfs. Beerwulf biedt veel verschillende bieren aan voor een relatief goedkope prijzen. Ben je benieuwd geworden? Neem een kijkje!

Similar Posts

2 Comments

  1. Beerwulf heeft duidelijk het monopolie. Veel te duur zo’n 2 ltr. vaatje. €5,- voor een vaatje pils moet genoeg zijn. En dan heb je nog niet eens Grolsch 😁

    1. Hi, Beerwulf heeft inderdaad een monopolie als het gaat om 2 liter vaten. De prijzen voor deze vaten zijn heel uitlopend. Voor echte speciaalbieren betaal je inderdaad meer. Echter zijn de bieren zoals Heineken, Amstel en Birra Moretti goed betaalbaar. Daarnaast heeft Beerwulf ook nog vaak acties lopen op verschillende vaten waardoor je nog minder betaald. Wat betreft Grolsch is de kans klein dat deze vaten er gaan komen. Beerwulf heeft namelijk een samenwerking met Heineken. Let dus vooral op de acties en de vaten zullen meer betaalbaar zijn. Als ik je verder nog kan helpen laat het me weten. Groeten, Bjarne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *