Philips Perfect Draft biertap - Philips Perfect Draft biertap met biervaten

Philips Perfect Draft Biertap | Review | 6 liter vaten


Het is steeds meer een trend, een thuistap bestellen. De koude biertjes van een festival, kroeg of andere evenement worden naar de huiskamer verplaatst. Een van de thuistaps waarmee dat mogelijk is, is de Phillips Perfect Draft biertap.

De Philips Perfect Draft Biertap

De Philips Perfect Draft biertap is een thuistap met kwalitieit en is een van de beste biertaps voor thuis. De Philips Perfect Draft biertap heeft een robuust ontwerp met zeer goede installatie. Deze installatie zorgt ervoor dat jij de biertap kan gebruiken op elke plek in elke ruimte tot een temperatuur van 32 graden. Verder is de kleur van de biertap zwart met enkele metalen accenten zoals de taphendel.

Functies van de Philips Perfect Draft

De Philips Perfect Draft biertap heeft veel verschillende functies. Met een ingebouwde LCD display is het mogelijk om op elk moment te zien hoeveel graden het bier. Tevens geeft dit LCD display aan wanneer het bier op de juiste temperatuur is om geconsumeerd te worden. Daarnaast is er een niveauaanduiding aanwezig op het display. Dit houdt in dat de niveauaanduiding precies aangeeft hoeveel bier het vat nog bevat. Verder wordt met de bijbehorende versheidindicator aangegeven hoelang het bier nog vers is.

Een ander belangrijk onderdeel van de Philips Perfect Draft is de hygiënische installatie. Bij elk nieuw vat dat wordt aangeschaft wordt een nieuw aansluitingsslang geleverd. Hierdoor weet je 100% procent zeker dat je altijd hygiënisch te werk gaat.

Vaten bij de Philips Perfect Draft

Een belangrijk onderdeel bij de biertap zijn de vaten. In de Philips Perfect Draft biertap gaan vaten van 6 liter. Deze vaten zijn groter dan de gemiddelde biervaten van andere biertaps. Echter zijn de keuzes op het aantal verschillende biervaten zeker niet minder. Integendeel zelfs, er zijn veel verschillende bieren beschikbaar voor de 6 liter vaten voor de Philips Perfect Draft. Denk hierbij aan Heineken, Hertog Jan, Jupiler, Leffe blond, Tripel Karmeliet en ga zo maar door.
Het vervangen van de vaten gaat zeer eenvoudig aan de voorzijde van de biertap. Tevens kan de lekbak simpel worden vervangen. De lekbak kan gerust in de afwasmachine worden schoongemaakt. Al met al is het installeren en gebruik van de vaten zeer eenvoudig.

Installatie en demo

In de onderstaande video wordt de Philips Perfect Draft biertap geïnstalleerd. De vaten in de Philips Perfect Draft worden vervangen en er wordt een review gegeven over de thuistap.

20 tips over de Philips Perfect Draft

De onderstaande video geeft 20 tips over het gebruik van de Philips Perfect Draft biertap. Op deze manier haal je het meeste uit de biertap en begrijp je de biertap en het systeem het beste begrijpen.

Philips Perfect Draft Beoordelingen

Voordat je de Philips Perfect Draft gaat aanschaffen is het goed om te kijken naar de beoordelingen van andere gebruikers. Wat vinden zij ervan, wat is er positief en wat kan er verbeterd worden. Uit de beoordelingen van Philips en bol.com komt naar voren dat klanten zeer tevreden zijn over de Philips Perfect Draft. De meeste gebruikers geven aan dat deze biertap een echte kwaliteitsbiertap is. De biertap gaat jaren mee. Dit komt mede doordat de biertap eenvoudig in gebruik is. Verder geven gebruikers aan dat de kwaliteits/prijsverhouding goed is en dat de biertap eenvoudig is schoon te maken. Hiermee kunnen we concluderen dat deze biertap van Philips als zeer goed wordt ervaren.

Lawaaiig pompje


5 stars rating
Goede prijs/kwaliteitverhouding
LCD display
Hygiënisch
Heel eenvoudig in gebruik
Eenvoudig schoon te maken

Vergelijken van de Philips Perfect Draft

Opzoek naar een andere thuistap?

Ben jij nog niet overtuigd van de Philips Perfect Draft biertap of heb je een andere reden om deze thuistap niet aan te schaffen. Geen probleem, er zijn namelijk nog veel meer thuistaps waaruit je kan kiezen. Deze verschillende thuistaps kun je vinden in onze review over de top 7 beste biertaps voor thuis. Er zit veel verschil in de prijs, kwaliteit en functies van de verschillende thuistaps. Alle thuistaps worden in deze review toegelicht. Bekijk de review en kies de beste keuze voor jou zelf! Als we alvast een aanrader mogen geven, neem dan een kijkje bij The Sub Compact, The Sub Classic of de Heineken Blade!

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.