Philips Perfect Draft biertap - Philips Perfect Draft biertap met biervaten

Philips Perfect Draft Biertap | Wel of niet bestellen?

Reviews Bier tappen

Zit je te twijfelen of weet je niet precies wat de Philips Perfect Draft biertap precies kan? In deze review wordt de thuistap beoordeeld. Lees verder en kom je te weten of jij de Philips Perfect Draft biertap wel of niet moet bestellen.

Het is de laatste tijd steeds meer een trend, een thuistap bestellen. Logisch, want het is nu niet mogelijk om naar de kroeg, festival of ander evenement te gaan. Waarom zou jij dan ook niet de biertap naar je eigen huis halen. Met de Philips Perfect Draft biertap haal je kwaliteit in huis. In deze review kom je alle ins en outs te weten over de thuistap van Philips.

Philips Perfect Draft HD3720/25 – Thuistap

Beste biertaps voor thuis | Philips Perfect Draft Thuistap

” Uitstekende tap, is mijn 2e, de eerste is meer dan 10 jaar meegegaan! ”

Wat en hoe werkt de Philips Perfect Draft biertap?

Allereerst produceert deze thuistap vers en gekoeld bier. Met een ingebouwd LCD display kun je op elk moment zien hoe koud het bier is. Daarbij wordt er precies aangegeven wanneer het bier op de juiste temperatuur is. Verder is er op de display ook de niveauaanduiding te zien. Dit betekent dat je precies kan zien hoeveel bier er nog in het vat zit. Met de bijbehorende versheidindicator wordt er aangegeven hoelang het bier nog vers is.

Daarnaast bevat de Philips Perfect Draft biertap een hygiënische installatie. Bij elk nieuw vaatje wordt namelijk een bierslangetje geleverd. Alle onderdelen die met bier in aanraking komen worden vervangen. Hierdoor weet jij zeker dat je bier van kwaliteit hebt en dat het biertappen volledig hygiënisch gaat. Het enige wat jij hoeft te doen is de bovenkant van de Philips tapunit schoon te maken.

Verder heeft de Philips Perfect Draft biertap een robuust ontwerp met goede installatie. Deze installatie zorgt ervoor dat jij de biertap kan gebruiken tot een temperatuur van 32 graden. Verder is de kleur zwart met enkele metalen accenten zoals de taphendel. Het leuke is dat jij deze taphendel ook persoonlijk kan maken. Dit kun je namelijk doen door een medaillon toe te voegen. Je hebt veel verschillende medaillons waardoor je jouw thuistap helemaal persoonlijk kunt maken. Deze zijn verkrijgbaar in de webshop van Philips.

Een ander belangrijk onderdeel zijn de vaten. In de Philips Perfect Draft biertap gaan vaten in van 6 liter. Er zijn veel verschillende bieren beschikbaar voor deze vaten. Denk hierbij aan Heineken, Hertog Jan, Jupiler of tripel Karmeliet. De vaten kunnen makkelijk vervangen worden aan de voorkant van de tap. Ook kan de lekbak eenvoudig vervangen worden. De lekbak kan gerust in de afwasmachine worden schoongemaakt. Het gebruik van de Philips Perfect Draft is eigenlijk heel eenvoudig.

Philips Perfect Draft Reviews en Beoordelingen

Maar wat vinden andere mensen nu eigenlijk van de Philips Perfect Draft biertap. Uit de beoordelingen van Philips en bol.com blijkt dat klanten zeer tevreden zijn over de Philips Perfect Draft. Het gemiddelde ligt tussen de 4 en 5 sterren waarbij de biertap meer met 5 sterren wordt beoordeeld. Deze beoordelingen zijn gebaseerd op ongeveer 40 reviews. Hiermee kunnen we concluderen dat deze biertap van Philips als zeer goed wordt ervaren. De goede prijs/kwaliteit verhouding wordt voornamelijk genoemd als pluspunt van deze biertap.


5 starts rating
Goede prijs/kwaliteitverhouding
LCD display
Hygiënisch
Heel eenvoudig in gebruik
Eenvoudig schoon te maken


Lawaaiig pompje

Philips Perfect Draft HD3720/25 – Thuistap

Beste biertaps voor thuis | Philips Perfect Draft Thuistap

” Een oerdegelijk apparaat doet wat het moet doen ,een prima aankoop ”

Benieuwd naar een andere thuistap?

Ben jij nog niet overtuigd van de Philips Perfect Draft biertap of heb je een andere reden om deze thuistap niet aan te schaffen. Geen probleem, er zijn namelijk nog veel meer thuistaps waaruit je kan kiezen. Deze verschillende thuistaps kun je vinden in onze review over de top 7 beste biertaps voor thuis. Er zit veel verschil in de prijs, kwaliteit en functie van de thuistaps. Alle thuistaps worden in deze review toegelicht. Wil jij het graag voor eigen gebruik aanschaffen of juist voor evenement of feestjes. Bekijk de review en kies de beste keuze voor jou zelf! Als we alvast een aanrader mogen geven, neem dan een kijkje bij The Sub Compact, The Sub Classic of de Heineken Blade!

Gadgy Biertap met koel element – 3,5 ltr. – Biertoren

GADGY Biertap met koelelement

” Ik zou het zeker aanraden! Het is echt mega handig en erg leuk om te gebruiken met een groep mensen! De ijsblokjes kunnen midden in en je drankje blijft dus hoe dan ook koud! ”

Philips Perfect Draft biertap | Heineken Blade Thuistap

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *