Philips Perfect Draft biertap - Philips Perfect Draft biertap met biervaten

Philips Perfect Draft Biertap | Review | 6 liter vaten

Ben jij benieuwd of de Philips Perfect Draft biertap wat voor jou is? In deze review gaan we in op wat de Philips Perfect Draft bietap is, hoe het werkt, de installatie en hoe andere gebruikers de Philips Perfect Draft beoordelen.

Het is steeds meer een trend, een thuistap bestellen. Daarbij haal je de koude biertjes van een festival, kroeg of andere evenement naar je eigen huiskamer. Je kunt thuis genieten van een gekoeld eigen getapt biertje. Met de Philips Perfect Draft biertap haal jij kwaliteit in huis. Benieuwd waarom? Lees snel verder in deze review!

Philips Perfect Draft HD3720/25 – Thuistap

Philips Perfect Draft thuistap

” Uitstekende tap, is mijn 2e, de eerste is meer dan 10 jaar meegegaan! ”

Wat is de Philips Perfect Draft biertap

De Philips Perfect Draft biertap is een thuistap met kwalitieit. De Philips Perfect Draft biertap heeft een robuust ontwerp met goede installatie. Deze installatie zorgt ervoor dat jij de biertap kan gebruiken tot een temperatuur van 32 graden. Verder is de kleur van de biertap zwart met enkele metalen accenten zoals de taphendel. Daarbij is het mogelijk om de taphendel persoonlijk te maken. Dit kan door een medaillon toe te voegen aan de taphendel. Deze medaillons zijn verkrijgbaar in de webshop van Philips.

Functies van de Philips Perfect Draft

De Philips Perfect Draft biertap heeft veel verschillende functies. Met een ingebouwde LCD display kun je op elk moment zien hoe koud het bier is. Op het LCD display wordt precies aangegeven wanneer het bier op de juiste temperatuur is zodat je het kan consumeren. Daarnaast is er een niveauaanduiding op het display te zien. Dit betekent dat je precies kan zien hoeveel bier het vat nog bevat. Verder wordt met de bijbehorende versheidindicator aangegeven hoelang het bier nog vers is.

Een ander belangrijk onderdeel van de Philips Perfect Draft is de hygiënische installatie. Bij elk nieuw vat dat wordt aangeschaft wordt een nieuw bierslangetje geleverd. Hierdoor weet jij zeker dat je bier van kwaliteit hebt en dat het bier tappen volledig hygiënisch gaat.

Philips Perfect Draft HD3720/25 – Thuistap

Philips Perfect Draft thuistap

” Een oerdegelijk apparaat doet wat het moet doen ,een prima aankoop ”

Vaten bij de Philips Perfect Draft

Een belangrijk onderdeel bij de biertap zijn de vaten. In de Philips Perfect Draft biertap gaan vaten in van 6 liter. Deze vaten zijn groter dan de gemiddelde biervaten van andere biertaps. Echter zijn de keuzes op het aantal verschillende biervaten zeker niet minder. Er zijn veel verschillende bieren beschikbaar voor deze vaten. Denk hierbij aan Heineken, Hertog Jan, Jupiler, Leffe blond, Tripel Karmeliet en ga zo maar door. De vaten kunnen makkelijk vervangen worden aan de voorkant van de tap. Ook kan de lekbak eenvoudig vervangen worden. De lekbak kan gerust in de afwasmachine worden schoongemaakt. Het gebruik van de Philips Perfect Draft is eigenlijk heel eenvoudig.

Philips Perfect Draft HD3720/25 – Thuistap

Philips Perfect Draft biertap

” Uitstekende tap, is mijn 2e, de eerste is meer dan 10 jaar meegegaan! ”

Installatie en demo

In de onderstaande video wordt de Philips Perfect Draft biertap toegelicht. Er wordt een review gegeven en het vervangen van vaten wordt gedemonstreerd.

Philips Perfect Draft Beoordelingen

Maar wat vinden andere mensen nu eigenlijk van de Philips Perfect Draft biertap. Uit de beoordelingen van Philips en bol.com blijkt dat klanten zeer tevreden zijn over de Philips Perfect Draft. Het gemiddelde ligt tussen de 4 en 5 sterren waarbij de biertap meer met 5 sterren wordt beoordeeld. Deze beoordelingen zijn gebaseerd op ongeveer 40 reviews. Hiermee kunnen we concluderen dat deze biertap van Philips als zeer goed wordt ervaren. De goede prijs/kwaliteit verhouding wordt voornamelijk genoemd als pluspunt van deze biertap.


5 starts rating
Goede prijs/kwaliteitverhouding
LCD display
Hygiënisch
Heel eenvoudig in gebruik
Eenvoudig schoon te maken


Lawaaiig pompje

Philips Perfect Draft HD3720/25 – Thuistap

Beste biertaps voor thuis | Philips Perfect Draft Thuistap

” Een oerdegelijk apparaat doet wat het moet doen ,een prima aankoop ”

Opzoek naar een andere thuistap?

Ben jij nog niet overtuigd van de Philips Perfect Draft biertap of heb je een andere reden om deze thuistap niet aan te schaffen. Geen probleem, er zijn namelijk nog veel meer thuistaps waaruit je kan kiezen. Deze verschillende thuistaps kun je vinden in onze review over de top 7 beste biertaps voor thuis. Er zit veel verschil in de prijs, kwaliteit en functie van de thuistaps. Alle thuistaps worden in deze review toegelicht. Wil jij het graag voor eigen gebruik aanschaffen of juist voor evenement of feestjes. Bekijk de review en kies de beste keuze voor jou zelf! Als we alvast een aanrader mogen geven, neem dan een kijkje bij The Sub Compact, The Sub Classic of de Heineken Blade!

Gadgy Biertap met koel element – 3,5 ltr. – Biertoren

GADGY Biertap met koelelement

” Ik zou het zeker aanraden! Het is echt mega handig en erg leuk om te gebruiken met een groep mensen! De ijsblokjes kunnen midden in en je drankje blijft dus hoe dan ook koud! ”

Philips Perfect Draft biertap | Heineken Blade Thuistap

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *