Philips Perfect Draft biertap - Philips Perfect Draft biertap met biervaten

Philips Perfect Draft Biertap | Review | 6 liter vaten


Het is steeds meer een trend, een thuistap bestellen. De koude biertjes van een festival, kroeg of andere evenement tap je in je eigen woonkamer. Een van de thuistaps waarmee dat mogelijk is, is de Phillips Perfect Draft biertap. In deze review beschrijven we alle functionaliteiten, welke vaten geschikt zijn en hoe gebruikers deze biertap beoordelen.

De Philips Perfect Draft Biertap

De Philips Perfect Draft biertap is een thuistap met kwalitieit en is een van de beste biertaps voor thuis. De Philips Perfect Draft biertap heeft een robuust ontwerp met zeer goede installatie. Deze installatie zorgt ervoor dat jij de biertap kan gebruiken op elke plek in elke ruimte tot een temperatuur van 32 graden. Verder is de kleur van de biertap zwart met enkele metalen accenten zoals de taphendel.

Functies van de Philips Perfect Draft

De Philips Perfect Draft biertap is een biertap van kwaliteit. Dit is terug te zien in de verschillende functies die de biertap te bieden heeft. Zo bevat de Philips Perfect Draft een ingebouwde LCD display. Met een LCD display is het mogelijk om op elk moment te zien hoe koud het bier is. Ook geeft de LCD display aan wanneer het bier op de juiste temperatuur is om geconsumeerd te worden. Verder is er ook een niveauaanduiding aanwezig. Dit houdt in dat de biertap precies aangeeft hoeveel bier er nog in het vat aanwezig is. Verder wordt met de bijbehorende versheidindicator aangegeven hoelang het bier nog vers is.

Een ander belangrijk onderdeel van de Philips Perfect Draft is de hygiënische installatie. Bij elk nieuw vat dat wordt aangeschaft wordt een nieuw aansluitingsslang geleverd. Hierdoor weet je 100% procent zeker dat je altijd hygiënisch te werk gaat.

Vaten bij de Philips Perfect Draft

Een belangrijk onderdeel bij de biertap zijn de vaten. In de Philips Perfect Draft biertap gaan vaten van 6 liter. Deze vaten zijn groter dan de gemiddelde biervaten van andere biertaps. Echter zijn de keuzes op het aantal verschillende biervaten zeker niet minder. Integendeel zelfs, er zijn veel verschillende bieren beschikbaar voor de 6 liter vaten voor de Philips Perfect Draft. Denk hierbij aan Heineken, Hertog Jan, Jupiler, Leffe blond, Tripel Karmeliet en ga zo maar door.

Het vervangen van de vaten gaat zeer eenvoudig aan de voorzijde van de biertap. Tevens kan de lekbak simpel worden vervangen. De lekbak kan gerust in de afwasmachine worden schoongemaakt. Al met al is het installeren en gebruik van de vaten zeer eenvoudig.

Installatie en demo

In de onderstaande video wordt de Philips Perfect Draft biertap geïnstalleerd. Middels een demo wordt dit toegelicht. Tevens wordt aangegeven waar je op moet letten bij het vervangen van de vaten. Als laatste wordt er een review gegeven over de biertap zelf en wat de voor- en nadelen zijn.

20 tips over de Philips Perfect Draft

Of je nu al in bezit bent van de Philips Perfect draft of niet, tips over de biertap zijn altijd handig. In de onderstaande video worden 20 tips gegeven over het gebruik van de Philips Perfect Draft biertap. Op deze manier haal je het meeste uit de biertap en begrijp je de biertap en het systeem het beste begrijpen. Let op: de video is wel in het Engels.

Philips Perfect Draft Beoordelingen

Voordat je de Philips Perfect Draft gaat aanschaffen is het belangrijk om te kijken naar de beoordelingen van andere gebruikers. Wat vinden zij ervan, wat is er positief en wat kan er verbeterd worden. Uit meerdere beoordelingen blijkt dat klanten zeer tevreden zijn over de Philips Perfect Draft biertap. De meeste gebruikers geven aan dat deze biertap een echte kwaliteitsbiertap is. De biertap gaat jaren mee en dat komt mede doordat de biertap eenvoudig in gebruik is. Verder geven gebruikers aan dat de kwaliteits/prijsverhouding goed is en dat de biertap eenvoudig is schoon te maken. Al met al kunnen we concluderen dat deze biertap van Philips als zeer goed wordt ervaren.

Minpunten:

  • Lawaaiig pompje

Pluspunten:

  • 5 stars rating
  • Goede prijs/kwaliteitverhouding
  • LCD display
  • Hygiënisch
  • Heel eenvoudig in gebruik
  • Eenvoudig schoon te maken

Vergelijken van de Philips Perfect Draft

Opzoek naar een andere thuistap?

Ben jij nog niet overtuigd van de Philips Perfect Draft biertap of heb je een andere reden om deze thuistap niet aan te schaffen. Geen probleem, er zijn namelijk nog veel meer thuistaps waaruit je kan kiezen. Deze verschillende thuistaps kun je vinden in onze review over de top 7 beste biertaps voor thuis. Er zit veel verschil in de prijs, kwaliteit en functies van de verschillende thuistaps. Alle thuistaps worden in deze review toegelicht. Bekijk de review en kies de beste keuze voor jou zelf! Als we alvast een aanrader mogen geven, neem dan een kijkje bij The Sub Compact, The Sub Classic of de Heineken Blade!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *