Philips Perfect Draft biertap - Philips Perfect Draft biertap met biervaten

Philips Perfect Draft Biertap | Review | 6 liter vaten


Het is steeds meer een trend, een thuistap bestellen. De koude biertjes van een festival, kroeg of andere evenement tap je in je eigen woonkamer. Een van de thuistaps waarmee dat mogelijk is, is de Phillips Perfect Draft biertap. In deze review beschrijven we alle functionaliteiten, welke vaten geschikt zijn en hoe wij en andere gebruikers deze biertap beoordelen.

De Philips Perfect Draft Biertap

De Philips Perfect Draft is een kwalitatieve biertap en de beste biertaps voor thuis op dit moment. De Philips Perfect Draft biertap maakt gebruik van 6 liter vaten en heeft een robuust ontwerp met zeer goede installatie. Deze installatie zorgt ervoor dat jij de biertap kan gebruiken op elke plek in elke ruimte tot een temperatuur van 32 graden. Verder is de kleur van de biertap zwart met enkele metalen accenten zoals de taphendel.

Functies van de Philips Perfect Draft

De kwaliteit van de Philips Perfect Draft is zichtbaar in de diverse functies die de biertap biedt. De Philips Perfect Draft beschikt over een ingebouwd LCD-scherm waarop je de temperatuur van het bier in de vaten kunt aflezen. Het scherm geeft ook aan wanneer het bier de ideale temperatuur heeft bereikt om te drinken. Daarnaast is er een niveau-indicator die precies toont hoeveel bier er nog in het vat zit. Een bijbehorende versheidindicator laat zien hoe lang het bier na opening nog vers blijft, doorgaans is dit ongeveer 30 dagen.

Een ander belangrijk aspect van de Philips Perfect Draft is de hygiënische installatie. Bij elk nieuw vat dat je bestelt, wordt een nieuwe aansluitingsslang meegeleverd. Hierdoor ben je verzekerd van een 100% hygiënische werkwijze, wat essentieel is bij het gebruik van verschillende vaten.

Vaten bij de Philips Perfect Draft

Een essentieel onderdeel van de Philips Perfect Draft biertap zijn de vaten. Deze biertap maakt gebruik van 6-liter vaten, waaruit ongeveer 30 glazen van 20 cl getapt kunnen worden. Dit maakt de tap ideaal voor gebruik bij groepsbijeenkomsten, feestjes en andere evenementen. Het aanbod aan beschikbare vaten is divers. Zo kun je kiezen uit populaire merken als Heineken, Hertog Jan, en Jupiler, maar ook uit speciaalbieren zoals Leffe Blond en Tripel Karmeliet. In totaal zijn er meer dan 25 verschillende bieren beschikbaar. Check alle beschikbare vaten bij Hopt!

Het vervangen van de vaten gaat heel eenvoudig en gebeurt aan de voorzijde van de biertap. In de volgende alinea wordt door middel van een video uitgebreid ingegaan op de installatie en het vervangen van de vaten.

Installatie en demo

In de onderstaande video wordt de Philips Perfect Draft biertap geïnstalleerd. In de video wordt toegelicht waar je op moet letten bij het vervangen van de vaten en wat de voor- en nadelen zijn.

20 tips over de Philips Perfect Draft

Of je nu al een Philips Perfect Draft bezit of overweegt er een aan te schaffen, tips over de biertap komen altijd van pas. In de onderstaande video worden 20 tips gegeven voor het gebruik van de Philips Perfect Draft. Hiermee haal je het maximale uit de biertap en zul je het systeem beter begrijpen. Let op: de video is in het Engels.

Philips Perfect Draft Beoordelingen

Voordat je overgaat tot de aanschaf van de Philips Perfect Draft, is het verstandig om de beoordelingen van andere gebruikers te bekijken. Wat zijn hun ervaringen en welke voor- en nadelen noemen zij? Zowel uit eigen ervaring als uit gebruikersrecensies blijkt dat gebruikers zeer tevreden zijn met de Philips Perfect Draft. De biertap bevestigt zijn reputatie als kwaliteitsproduct door functies zoals een LCD-display, niveau-indicator en versheidindicator. Maar ook het gebruiksgemak, eenvoudige installatie en het makkelijk vervangen van de vaten zijn positieve punten. Deze aspecten maken de biertap tot een topkwaliteit product.

Bovendien is de biertap duurzaam en gaat mede door het eenvoudige gebruik jaren mee. Gebruikers merken ook op dat de verhouding tussen kwaliteit en prijs gunstig is en dat de biertap gemakkelijk schoon te maken is. Kortom, de Philips Perfect Draft biertap wordt als zeer goed ervaren en is niet voor niets de beste biertap voor thuis!

Minpunten:

  • Ontwerp: Het is niet meeste elegante ontwerp   

Pluspunten:

  • Eenvoudig in gebruik: De biertap is zeer gebruiksvriendelijk. Zowel de installatie als het vervangen van vaten gaat eenvoudig.
  • Prijs/kwaliteitsverhouding: Een zeer professionele en gebruiksvriendelijke biertap voor een goede prijs
  • Aanbod vaten: Het aanbod verschillende vaten is enorm
  • Led-display: De temperatuur kan worden afgelezen op het LCD-display

Opzoek naar een andere thuistap?

Ben je nog niet overtuigd van de Philips Perfect Draft biertap of heb je een andere reden om deze thuistap niet aan te schaffen? Geen probleem, er zijn namelijk veel meer thuistaps waaruit je kunt kiezen. Deze verschillende thuistaps worden besproken in onze review van de top 5 beste biertaps voor thuis. Er is een aanzienlijk verschil in prijs, kwaliteit en functies tussen de diverse modellen. Alle thuistaps worden uitgebreid toegelicht in deze review. Bekijk de review en maak de beste keuze voor jou! Als we alvast een aanrader mogen geven, neem dan eens een kijkje bij de Heineken Blade!

Heineken Blade biertap - Heineken Blade met vers getapt biertje

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *