Perfect Draft vaten - Hertog-Jan 6 liter (1)

Perfect Draft Vaten | 6 liter biervaten

Heb je een Philips Perfect Draft of ben je van plan deze aan te schaffen maar wil je eerst meer informatie over de perfect draft vaten? Dan zit je hier goed! In deze blog vind je alles over de Perfect Draft vaten. Wat zijn dit voor biervaten, waar zijn ze te koop en welke verschillende perfect draft vaten zijn er eigenlijk?

Wat zijn de Perfect Draft vaten?

Perfect Draft vaten zijn biervaten of fusten die een inhoud hebben van 6 liter. Dit betekent dat je met deze fusten ongeveer 30 biertjes van 0,2cl kunt tappen. Het vervangen van de Perfect Draft vaten gaat eenvoudig aan de voorzijde van de biertap. Na opening van de biervaten zijn deze nog 30 dagen houdbaar. Wanneer een biervat op is en deze vervangen moeten worden is het aan te raden om de fust van te voren in de koelkast/vriezer te leggen. Dit zorgt ervoor dat het koelproces minder lang duurt en je sneller bier kunt tappen op goede temperatuur. Een ander belangrijk aspect is dat elk vat een nieuwe aansluitingsslang bevat waardoor je altijd hygiënisch te werk gaat. Verder zijn de Perfect Draft vaten alleen beschikbaar voor de Philips Perfect Draft. Dit is een kwalitatief goede biertap met veel goede functionaliteiten.

Perfect draft vaten 6 liter vat - Hertog Jan
6 liter vat Hertog Jan | Bierkanjer
Perfect draft vaten - 3 x 6 liter perfect draft vaten - donker bier
3 x 6 liter perfect draft vaten donker bier | Bierkanjer

Installatie en demo Perfect draft vaten

Nu je weet wat de Perfect Draft vaten zijn is het ook fijn om te weten hoe je de Perfect Draft vaten moet installeren. In de onderstaande video wordt toegelicht hoe de fusten vervangen moeten worden. Er wordt stap voor stap toegewerkt naar hoe je de biertap opent en hoe de vaten geïnstalleerd moeten worden.

Verschillende Perfect Draft fusten

Voor de Perfect Draft fusten zijn veel verschillende mogelijkheden. In totaal zijn er meer dan 45 keuzes uit verschillende bieren. Zo heb je de mogelijkheid uit de bierstijlen zoals lager, blond, dubbel, IPA, en Bock. Hieronder vind je twee voorbeelden uit de collectie.

Waar zijn de biervaten te koop?

Nu je meer over de biervaten weet is het ook fijn om te weten waar je ze kunt aanschaffen. De biervaten zijn slechts bij enkele aanbieders te koop en voornamelijk alleen online te bestellen. Echter is de keuze bij voornamelijk Hopt gigantisch. Hopt biedt meer dan 45 verschillende biervaten aan, waarbij er veel verschillende mogelijkheden zijn in combinaties met biervaten. Daarnaast biedt Jumbo ook enkele biervaten aan die relatief goedkoop zijn. Jumbo biedt voornamelijk alleen de bieren Hertog-Jan en Jupiler aan. Wellicht dat ze dit nog in de toekomst gaan uitbreiden. Wil je meer keuze, bekijk dan de website van Hopt!

Prijzen en aanbiedingen

De prijzen van de biervaten verschillen enorm. De goedkopere lagere bieren zijn al te bestellen vanaf €16,95 bij Jumbo. Echter biedt Jumbo een beperkt assortiment aan. Alleen de lager bieren Jupiler en Hertog-Jan zijn bij Jumbo te bestellen. De prijzen bij Hopt liggen wat hoger. De prijzen voor de speciaalbieren liggen rond de €30,- afhankelijk van het type speciaalbier. Bij aanschaf van de vaten zit statiegeld inbegrepen ter waarde van €5 euro. Daarnaast biedt Hopt regelmatig aanbiedingen aan voor de vaten! Houdt daarom de website van Hopt in de gaten om extra korting te krijgen. Al met al zijn er veel verschillende bieren die goed betaalbaar zijn!

Jupiler Perfect Draft Vat 6 Liter

Philips Perfect Draft biertap

De Philips Perfect Draft is een van de beste biertaps voor thuis! De Philips Perfect Draft heeft een robuust ontwerp met zeer goede installatie. Deze installatie zorgt ervoor dat je de biertap op elke plek op elk moment kunt gebruiken. Met een ingebouwde LCD-display heb je altijd inzicht in de temperatuur van het bier dat gekoeld kan worden tot wel 3 graden. Daarnaast beschikt het LCD-display over een niveauaanduiding. Dit betekent dat de display precies aangeeft hoeveel bier er nog in de fust aanwezig is. Een ander belangrijk aspect van de Philips Perfect Draft is de hygiënische installatie. Bij elk nieuw vat zit een nieuwe slang inbegrepen waardoor je altijd hygiënisch te werk gaat. Meer weten van de Philips Perfect Draft? Lees dan review over de Philips Perfect Draft.

Philips Perfect Draft biertap - Philips Perfect Draft biertap met biervaten
Philips Perfect Draft biertap Philips Perfect Draft biertap met biervaten | Bierkanjer
Philips perfect draft biertap - Biertap met 2 getapte biertjes
Philips perfect draft biertap Biertap met 2 getapte biertjes | Bierkanjer

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.