Perfect draft vaten - 6 liter biervaten

Perfect Draft Vaten | 6 liter biervaten

Ontdek alles over de Philips Perfect Draft vaten in deze blog! Of je nu al een Philips Perfect Draft bezit of erover denkt er een aan te schaffen, hier leer je hoe je de 6 liter vaten moeiteloos installeert en welke biersoorten beschikbaar zijn voor jouw thuistapervaring.

Wat zijn de Perfect Draft vaten?

De Perfect Draft vaten zijn biervaten of fusten die een inhoud hebben van 6 liter en alleen beschikbaar zijn voor de Philips Perfect Draft biertap. De Philips Perfect draft biertap is een kwalitatief goede biertap met veel goede functionaliteiten. In een uitgebreide review leggen we alle functionaliteiten, voor-en nadelen en beoordelingen van andere uit.

Met de Philips Perfect Draft vaten tap je ongeveer 30 biertjes van 0,2cl. Het vervangen van de Perfect Draft vaten gaat eenvoudig aan de voorzijde van de biertap. Verder in deze blog gaan we dieper in op het installeren van de Phlips Perfect Draft vaten met een demo. Daarnaast zijn de biervaten na opening nog 30 dagen houdbaar.

Wanneer een biervat op is en deze vervangen moeten worden is het aan te raden om de fust van te voren in de koelkast/vriezer te leggen. Dit zorgt ervoor dat het koelproces minder lang duurt en je sneller bier kunt tappen op goede temperatuur. Een ander belangrijk aspect is dat elk vat een nieuwe aansluitingsslang bevat waardoor je altijd hygiënisch te werk gaat.

Installatie en demo Perfect draft vaten

Het goed installeren van de Perfect Draft vaten is belangrijk om goed bier te kunnen tappen. Voor het installeren van deze bierfusten is een stappenplan aanwezig. In onderstaande demo wordt stap voor stap toegelicht hoe je de oude biervaten verwijderd en de nieuwe installeert. Let wel op dat voordat je de Philips Perfect draft vaten installeert, je wel deze biervaten van te voren in de koelkast heb gelegd.

Verschillende Perfect Draft fusten

Voor de Perfect Draft fusten zijn veel verschillende mogelijkheden. In totaal zijn er meer dan 45 keuzes uit verschillende bieren. Zo heb je de mogelijkheid uit de bierstijlen zoals lager, blond, dubbel, IPA, en Bock. Let wel op dat de biervaten alleen online te koop zijn. Het grootste assortiment wordt aangeboden door Hopt.

Waar zijn de Philps Perfect draft vaten te koop?

De Philips Perfect Draft vaten zijn slechts bij enkele aanbieders te koop en alleen online te bestellen. Het grootste assortiment wordt aangeboden door Hopt. Hopt biedt meer dan 45 verschillende biervaten aan, waarbij er veel verschillende mogelijkheden zijn in combinaties met biervaten. Daarnaast biedt Jumbo ook enkele biervaten aan die relatief goedkoop zijn. Jumbo biedt voornamelijk alleen de bieren Hertog-Jan, Leffe Blond en Jupiler aan voor een betaalbare prijs. Wellicht dat dit assortiment in de toekomst nog wordt uitgebreid.

Prijzen en aanbiedingen

De prijzen van de biervaten verschillen enorm. De goedkopere lagere bieren Jupiler en Hertog-Jan zijn al te bestellen vanaf €17,79 bij Jumbo. Alleen biedt Jumbo ten opzichte van Hopt een beperkt assortiment aan. De prijzen voor de speciaalbieren liggen rond de €30,- afhankelijk van het type speciaalbier. Bij aanschaf van de vaten zit statiegeld inbegrepen ter waarde van €5 euro. Daarnaast biedt Hopt regelmatig aanbiedingen aan voor de vaten waardoor de prijzen lager uitvallen.

Philips Perfect Draft biertap

De Philips Perfect Draft is een unieke, kwalitatieve biertap en een van de beste op de markt. De Philips Perfect Draft heeft een robuust ontwerp met zeer goede installatie. Deze installatie zorgt ervoor dat je de biertap op elke plek op elk moment kunt gebruiken.

Met een ingebouwde LCD-display heb je altijd inzicht in de temperatuur van het bier dat gekoeld kan worden tot wel 3 graden. Daarnaast beschikt het LCD-display over een niveauaanduiding. Dit betekent dat de display precies aangeeft hoeveel bier er nog in de fust aanwezig is. Een ander belangrijk aspect van de Philips Perfect Draft is de hygiënische installatie. Bij elk nieuw vat zit een nieuwe slang inbegrepen waardoor je altijd hygiënisch te werk gaat. Meer weten van de Philips Perfect Draft? Lees dan review over de Philips Perfect Draft.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *