Over ons - Bierkanjer - Bjarne Housheer

Over Bierkanjer

Welkom bij Bierkanjer, mijn naam is Bjarne en ben jou vertrouwde gids in de wereld van bier en alles wat daarmee te maken heeft! Wij zijn een team van bierliefhebbers, net als jij, die zich toeleggen op het ontdekken, onderzoeken en delen van onze bevindingen over de beste bierproducten en -accessoires. Of je nu een hobbybrouwer bent die zijn brouwkunsten wil verbeteren, of iemand die gewoon geniet van een goed glas bier, we hebben hier iets voor jou!

''Bierkanjer helpt jou de beste bierproducten en -accessoires te ontdekken''.

We weten dat de wereld van bier overweldigend kan zijn, met zoveel verschillende soorten bier om te proberen en zoveel apparatuur om uit te kiezen. Daarom doen we al het zware werk voor je, door elk product grondig te onderzoeken en te testen, zodat je met vertrouwen kunt kiezen.

cropped Bierkanjer logo met naam | Bierkanjer

Hoe we werken

Bij Bierkanjer geloven we in transparantie. Dat betekent dat we open zijn over hoe we geld verdienen. Wanneer je een product koopt via een link op onze site, verdienen we een kleine commissie zonder extra kosten voor jou. Maar laat je niet misleiden – onze aanbevelingen zijn altijd gebaseerd op grondig onderzoek en echte ervaringen, niet op het potentieel om commissie te verdienen. We zetten onze lezers altijd op de eerste plaats en streven ernaar om eerlijke, betrouwbare informatie te bieden.

Contact

We horen graag van onze lezers! Of je nu een vraag hebt, feedback wilt geven, op zoek bent naar een samenwerking of gewoon je laatste bieraankoop wilt delen, we horen graag van je. Je kunt ons bereiken via onderstaand contactformulier. 

Contactformulier