Over ons - Bierkanjer - Bjarne Housheer

Over Bierkanjer

Welkom bij Bierkanjer! Ik ben Bjarne, net als jij ben ik gek op bier. Bij Bierkanjer duiken we vol passie in het ontdekken en onderzoeken van bierproducten en -accessoires. En het leukste deel? We delen al onze bevindingen en reviews graag met jou! Of je nu een hobbybrouwer bent die zijn brouwvaardigheden wil verbeteren, of gewoon iemand die van een goed glas bier houdt, we hebben hier iets dat bij jou past!

''Bierkanjer helpt jou de beste bierproducten en -accessoires te ontdekken''.

We weten dat de wereld van bier enorm kan zijn, met zoveel verschillende soorten bier om te proberen en zoveel apparatuur om uit te kiezen. Daarom doen wij graag al het zware werk voor je, door elk product grondig te onderzoeken en te testen, zodat je met vertrouwen kunt kiezen.

Bierkanjer - Alles over bier

Hoe we werken?

Bij Bierkanjer vinden we transparantie belangrijk. Dat betekent dat we open zijn over hoe we geld verdienen. Wanneer je een product koopt via een link op onze site, verdienen we een klein percentage commissie over het aangekochte product. Dit zonder extra kosten voor jou! Onze aanbevelingen zijn altijd gebaseerd op grondig onderzoek en echte ervaringen. Onze bezoekers zetten we dan ook altijd op de eerste plaats! We streven er naar om eerlijke, betrouwbare informatie te bieden voor onze mede bierliefhebbers.

Contact

We horen graag van onze lezers! Of je nu een vraag hebt, feedback wilt geven, op zoek bent naar een samenwerking of gewoon je laatste bieraankoop wilt delen, we horen graag van je. Je kunt ons bereiken via onderstaand contactformulier.