Leukste bierspellen | Drinken met vrienden

De top 5 Leukste Bierspellen in 2024| Drankspellen

Met de top 5 leukste bierspellen vermaak jij je geen enkel moment. Van korte tot lange spelletjes die je samen kunt doen met vrienden, collega’s of met je familie onder genot van een heerlijk biertje of ander drankje. Lees snel verder en ontdek de leukste bierspellen die jij (nog niet kent en) moet spelen!

Leukste Bierspellen:

Er zijn veel bier en drankspellen die je kunt spelen met vrienden, familie of collega’s. Maar welk bierspel is nou het leukste om te kopen? Waar kan je het meest om lachen en welke bierspellen zijn trending. Kies snel jou leukste bierspel in de top 5 leukste bierspellen en ga de uitdaging aan!

Plaats 5: Het Beruchte Bierspel

Op de vijfde plek van leukste bierspellen staat het ‘‘beruchte bierspel”. Dit spel is anders dan alle andere bierspellen. Bij dit bierspel moet je echt nadenken, strategisch spelen en de BIERKANJER worden! Zoek jij wat meer uitdaging en wil je strategisch spelen en bier drinken combineren dan is dit bierspel wat voor jou!

Maar hoe werkt het bierspel en hoe wordt jij de bierkanjer? Het bierspel is het meest beruchte en hilarische bierspel ter wereld! Hét spel is lachwekkend en met knotsgekke opdrachten met als doel om zoveel mogelijk punten te vergaren. Het beruchte bierspel betreft een bordspel met verschillende kaarten. Weet jij op je kroegentocht vanuit huis via het bruin café, de bar-dancing, het café biljart en de sportkantine het politiebureau en het afkickcentrum te vermijden? Weet jij daarnaast ook alle spectaculaire bieropdrachten staand te volbrengen? Dan is de kans groot dat jij de meeste punten hebt. Je kunt je dan met gepaste trots de ware Bierkanjer ter wereld noemen!

 • ideaal voor feesten en verjaardagen
 • Knotsgekke opdrachten
 • Strategisch spelen

Plaats 4 : King Zen – Drankspel

Uit de top 5 leukste bierspellen staat King Zen op nummer 4, maar waarom? Dit komt omdat King Zen HET makkelijkste all-in-one drankspel is met hilarische kaarten en duidelijke regels. King Zen is gebaseerd op het bekende drankspel kingsen, maar dan met duidelijke regels. Dit bierspel is bijzonder vanwege de unieke spelcategorieën. Met 53 extra hilarische inspiratie kaarten hoef je nooit meer bang te zijn om inspiratieloos te zijn. Elk potje King Zen eindigt weer anders en levert gegarandeerd avonden op die je nooit meer gaat vergeten. Mede hierdoor is King Zen de nummer 4 in de top 5 leukste bierspellen en een leuk bierspel om te kopen!

De spelregels van King Zen zijn heel duidelijk en simpel. Doe je iets fout? Dan drink je. Bij King Zen pakken verschillende spelers naar elkaar een kaart van de stapel. Zij voeren dan de opdrachten uit die op de kaarten staan. Moet je iets bedenken? Pak een inspiratiekaart met gekke en hilarische suggesties. Maar pas op; trek jij de vierde koningskaart? Dan ben je écht de lul. De spanning bij King Zen maakt het een leuk en uniek bierspel!

In King Zen zitten meer dan 16 categorieën waaronder bust-a-move, snake-eyes, ik-heb-nog-nooit, juffen, questionmaster, dilemma’s, drink- buddy, democratie en nog véél meer. Maar denk jij na deze 16 categorieën dat je nog steeds niet genoeg hebt. King Zen heeft extra kaarten waarmee je eigen categorieën makkelijk toevoegt. Zo ontbreekt er niets in jou perfecte potje King Zen.

 • Hilarische kaartjes
 • 16 categorieën
 • Veel drinken

Plaats 3: Bierpong

Het traditionele bierpong kan niet ontbreken in de top 5 leukste bierspellen. Bierpong is al jaren een van de meest populaire bierspellen die er is. Beerping zorgt voor strijd, passie, emotie maar vooral voor een hoop gezelligheid met bier.

Zoals je vast al weet probeer je bij bierpong het balletje bij de tegenstander in de beker te gooien. Is je worp raak, dan moet de tegenstander de beker met het balletje leeg drinken. Het spel gaat door tot dat alle bekers van de tegenstander zijn weg zijn. Het spel bestaat uit 20 bekers, 6 balletjes en een volledige handleiding om alle regels nog eens goed door te lezen. Word jij de nieuwe bierpong koning?

 • Meest bekende bierspel
 • Strijd, passie en emotie
 • 20 bekers en 6 balletjes

Plaats 2: Panja – Het drankspel

De nummer 2 in de top 5 leukste bierspellen is Panja. PANJA – HET DRANKSPEL , gewoon Panja voor matties, speel je altijd en overal. Panja is anders dan alle andere spellen. Saaie uren waarin je niet weet wat je moet doen zijn voorbij met dit drankspel. PANJA is het enige goede antwoord!

Bij Panja draait het om de spelkaarten. De spelkaarten geven jou en je vrienden die gekste opdrachten waarbij je niet bang moet zijn voor public exposure, want zelfs je social media wordt als wapen ingezet. Ook kun je je voorbereiden op de geheimen van je vrienden en akward feitjes die jij nog niet wist. Maar deze feitjes komen ze natuurlijk ook over jou te weten. Maar wat heeft Panja dan met drank te maken? Het spel draait allemaal om het goed uitvoeren van de opdrachten. Doe je dit goed? Dan verdien je slokken die je mag uitdelen!

Natuurlijk mag je gewoon drinken waar jij zin in hebt. Speel en win op je eigen manier. Vele mensen gingen jou al voor!!

 • Gekste opdrachten
 • Geheimen van je vrienden en akward feitjes
 • Kans op veel slokken uitdelen

Plaats 1: Zuipen tot we kruipen

Op plaats 1 in de top 5 leukste bierspellen staat de zuipen tot we kruipen drankspel. Dit drankspel is pas sinds kort op de markt en nu al een van de al dan niet het meest populaire spel van dit moment. Het zuipen tot we kruipen drankspel is een echt spel voor studenten. Waarbij het allemaal gaat om vertrouwen, lef, durf, liefde en eerlijkheid. Een veelzijdig bierspel dat een must-have is op dit moment.

Waarom is dit drankspel dan zo uniek en leuk? Dit komt omdat het zuipen tot we kruipen drankspel vragen stelt aan je vrienden, familie of andere mensen die je normaal niet durft te stellen. Het ijs is vaak snel gebroken en de sfeer zit er gelijk goed in. Met unieke opdrachten heb je ook nog de kans om je vaardigheden te tonen. Met het drankspel van Zuipen tot we kruipen wordt een feestje, indrinken voor het stappen of een vakantie éxtra leuk.

De spelregels zijn heel eenvoudig. De beurt gaat met de klok mee. Ben je aan de beurt, dan pak je een kaart van de stapel. Lees de kaart hardop voor en volg de instructies die op de kaart staan op. Het spel kan met 2 tot 8 spelers gespeeld worden. Alles soorten drank zijn mogelijk om te gebruiken. Wel is het aan te raden dat je 18+ bent. Maak je avond compleet met het zuipen tot we kruipen bierspel!

 • Gekste vragen
 • Geheimen van je vrienden en akward feitjes
 • Brengt geweldige sfeer
 • Eenvoudig te spelen

Bierspellen vergelijken

Biertoren of biertap

Wil jij biertap of biertoren aanschaffen voor op een feestje, verjaardag of een andere speciale gelegenheid. Neem dan eens een kijkje bij onze top 7 beste biertaps voor thuis. In deze top 7 gaan we in op de verschillende biertaps en waarom jij welke moet hebben.

Wil je het eenvoudiger aanpakken? Bekijk dan onze top 5 beste biertorens. Deze biertorens zijn vooral gericht het eenvoudig biertappen op feestjes. Een simpele maar vaak een geweldige ervaring dat zorgt voor een gezellige sfeer.

Bij een leuk bierspel hoort natuurlijk ook een leuke biertap. Wat dacht je van de onderstaande biertoren met tap en koelelement. Een eenvoudige en simpele biertoren die goed van past komt op verjaardagen en andere feesten.

 • Ideaal voor feesten en verjaardagen
 • Goede prijs/kwaliteitsverhouding
 • Koelelement aanwezig
 • Multi-inzetbaar
 • Makkelijk schoon te maken
Top 5 beste biertorens voor thuis - Innovagoods biertoren

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *