Leukste bierspellen | Drinken met vrienden

De Top 5 Leukste Bierspellen | Drankspellen

Met de top 5 leukste bierspellen vermaak jij je geen enkel moment. Van korte tot lange spelletjes die je samen kunt doen met vrienden, collega’s of met je familie onder genot van een heerlijk biertje of ander drankje. Lees snel verder en ontdek de leukste bierspellen die jij (nog niet kent en) moet spelen!

Biertoren

Bij een leuk bierspel hoort natuurlijk ook een leuke biertap. Wat dacht je van de onderstaande biertoren met tap en koelelement. Een eenvoudige en simpele biertoren die goed van past komt op verjaardagen en andere feesten.

Ideaal voor feesten en verjaardagen
Goede prijs/kwaliteitsverhouding
Koelelement aanwezig
Multi-inzetbaar
Makkelijk schoon te maken

Leukste Bierspellen:

Er zijn veel bier en drankspellen die je kunt spelen met vrienden, familie of collega’s. Maar welk bierspel is nou het leukste? Waar kan je het meest om lachen en welke bierspellen zijn trending. Daarnaast kunnen bierspellen ook met sterke drank worden gespeeld. Kies snel jou leukste bierspel in de top 5 leukste bierspellen en ga de uitdaging aan!

Plaats 5: Bierspel

Op de vijfde plek van leukste bierspellen staat het bierspel genaamd ‘‘bierspel” zelf. Dit spel is anders dan alle andere bierspellen. Bij dit bierspel moet je echt nadenken, strategisch spelen en de BIERKANJER worden! Zoek jij wat meer uitdaging en wil je strategisch spelen en bier drinken combineren dan is dit bierspel wat voor jou!

Maar hoe werkt het bierspel en hoe wordt jij de bierkanjer? Het bierspel is het meest beruchte en hilarische bierspel ter wereld! Hét spel is lachwekkend en met knotsgekke opdrachten met als doel om zoveel mogelijk punten te vergaren. Weet jij op je kroegentocht vanuit huis via het bruin café, de bar-dancing, het café biljart en de sportkantine het politiebureau en het afkickcentrum te vermijden? Weet jij daarnaast ook alle spectaculaire bieropdrachten staand te volbrengen? Dan is de kans groot dat jij de meeste punten hebt. Je kunt je dan met gepaste trots de ware Bierkoning ter wereld noemen!

Bierspel

Leukste bierspellen | Bierspel

” Het is een leuk spel om te spelen met vrienden. Er zitten ook echt grappige opdrachten bij! ”

Plaats 4 : King Zen – Drankspel

Uit de top 5 leukste bierspellen staat King Zen op nummer 4, maar waarom? Dit komt omdat King Zen HET makkelijkste all-in-one drankspel is met hilarische kaartjes en duidelijke regels. King Zen is gebaseerd op het bekende drankspel kingsen, maar dan met duidelijke regels. Dit bierspel is zo bijzonder vanwege de unieke spelcategorieën. Met 53 extra hilarische inspiratie kaarten hoef je nooit meer bang te zijn om inspiratieloos te zijn. Elk potje King Zen eindigt weer anders en levert gegarandeerd avonden op die je nooit meer gaat vergeten. Mede hierdoor is King Zen de nummer 4 in de top 5 leukste bierspellen!

De spelregels van King Zen zijn heel duidelijk en simpel. Doe je iets fout? Dan drink je. Bij King Zen pakken verschillende spelers naar elkaar een kaart van de stapel. Zij voeren dan de opdrachten uit die op de kaarten staan. Moet je iets bedenken? Pak een inspiratiekaart met gekke en hilarische suggesties. Maar pas op; trek jij de vierde koningskaart? Dan ben je écht de lul. De spanning bij King Zen maakt het een leuk en uniek bierspel!

In King Zen zitten meer dan 16 categorieën waaronder bust-a-move, snake-eyes, ik-heb-nog-nooit, juffen, questionmaster, dilemma’s, drink- buddy, democratie en nog véél meer. Maar denk jij na deze 16 categorieën dat je nog steeds niet genoeg hebt. King Zen heeft extra kaarten waarmee je eigen categorieën makkelijk toevoegt. Zo ontbreekt er niets in jou perfecte potje King Zen.

KING ZEN – Drankspel | Partygame

Leukste bierspellen | King Zen

” Heel hard gelachen om de grappige extra kaarten. Slappe lach gegarandeerd! ”

Plaats 3: Beerpong

Het traditionele beerpong kan niet ontbreken in de top 5 leukste bierspellen. Beerpong is al jaren een van de meest populaire bierspellen die er is. Beerping zorgt voor strijd, passie, emotie maar vooral voor een hoop gezelligheid met bier.
Zoals je vast al weet probeer je bij beerpong het balletje bij de tegenstander in de beker te gooien. Is je worp raak, dan moet de tegenstander de beker met het balletje leeg drinken. Het spel gaat door tot dat alle bekers van de tegenstander zijn weg zijn. Het spel bestaat uit 20 bekers, 6 balletjes en een volledige handleiding om alle regels nog eens goed door te lezen. Word jij de nieuwe beerpong koning?

Beerpong

Beerpong - leukste bierspellen

” Ik heb veel leuke avonden beleefd dankzij het spel! ”

Plaats 2: Do or drink partygame

Op plaats 2 in de top 5 leukste bierspellen staat het do or drink partygame. Zoals de naam als zegt draait alles bij dit bierspel om het doen van opdrachten. Doe je dit niet of durft je de opdracht niet aan? DRINKEN!
Waarom is dit bierspel dan zo populair? Dat komt omdat de actie vragen niet saai zijn. Het ontwerpteam heeft saaie opdrachten vermeden die je wel bij andere kaartspellen vindt. In totaal zijn er 350 verschillende kaarten en verveel jij je dus nooit. De kaarten zijn stevig waardoor ze elke heftige avond doorstaan. Verder is elke kaart is anders, en zo ook elk potje. Ook zijn er ook geen overslaan kaarten beschikbaar. Je moet daardoor de actie uitvoeren die op de kaart staat.
Met dit drankspel til je elk feestje naar een hoger niveau. De avonden worden uniek en iedereen zal er nog jaren over praten.

Do or drink partygame

Do or drink partygame - leukste bierspellen

” Heel leuk spel, er zijn veel kaarten waardoor het spel niet snel verveeld! ”

Plaats 1: Panja – Het drankspel

De nummer 1 in de top 5 leukste bierspellen is Panja. PANJA – HET DRANKSPEL , gewoon Panja voor matties, speel je altijd en overal. Panja is anders dan alle andere spellen. Saaie uren waarin je niet weet wat je moet doen zijn voorbij met dit drankspel. PANJA is het enige goede antwoord!

Bij Panja draait het om de spelkaarten. De spelkaarten geven jou en je vrienden die gekste opdrachten waarbij je niet bang moet zijn voor public exposure, want zelfs je social media wordt als wapen ingezet. Ook kun je je voorbereiden op de geheimen van je vrienden en akward feitjes die jij nog niet wist. Maar deze feitjes komen ze natuurlijk ook over jou te weten. Maar wat heeft Panja dan met drank te maken? Het spel draait allemaal om het goed uitvoeren van de opdrachten. Doe je dit goed? Dan verdien je slokken die je mag uitdelen!

Natuurlijk mag je gewoon drinken waar jij zin in hebt. Speel en win op je eigen manier. Vele mensen gingen jou al voor!!

Panja – Het drankspel

Panja het drankspel - leukste bierspellen

” Al een paar mooie avonden beleefd met dit spel. Zeker een aanrader!

Andere leuke bierspellen

Ben jij nou nog niet overtuigd van de top 5 leukste bierspellen en ben je opzoek naar iets anders? Dat kan! Er zijn veel verschillende leuke bierspellen. Klik op de button en bekijk andere bierspellen!

Wil jij biertap of biertoren aanschaffen voor op een feestje, verjaardag of een andere speciale gelegenheid. Neem dan eens een kijkje bij onze top 7 beste biertaps voor thuis. In deze top 7 gaan we in op de verschillende biertaps en waarom jij welke moet hebben.
Wil je het eenvoudiger aanpakken? Bekijk dan onze top 5 beste biertorens. Deze biertorens zijn vooral gericht het eenvoudig biertappen op feestjes. Een simpele maar vaak een geweldige ervaring dat zorgt voor een gezellige sfeer.


InnovaGoods Toren Bier Dispenser

Biertoren | Innovagoods biertoren


” Ik zou het zeker aanraden! Het is echt mega handig en erg leuk om te gebruiken met een groep mensen! ”

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *