Leukste bierspellen | Drinken met vrienden

De top 5 leukste bierspellen | Drankspellen

Bierspellen Productvergelijking

Bierpong is en blijft een van de meeste bekende drankspellen onder jongeren. De vijandigheid om je rivalen blijft bij veel mensen een geweldig gevoel. Logisch, maar naar een tijdje ben je toch die standaard bierspellen zat en ben je toe aan iets nieuws. Daarom hebben wij voor jou de 5 leukste bierspellen op een rij gezet.

Met de top 5 leukste bierspellen vermaak jij je geen enkel moment in deze donkere dagen. Van korte tot lange spelletjes die je samen kunt doen met vrienden, collega’s of met je familie onder genot van een heerlijk biertje. Lees snel verder en ontdek welk spel jij (nog niet kent en) moet spelen!

Gadgy Biertap met koel element – 3,5 ltr.

Leukste bierspellen | GADGY Biertap met koelelement

” Wat een top tap, ding werkt als een tierelier, maar wat wordt je snel dronken zeg! ”

Leukste bierspellen:

Uit de vele bierspellen die er zijn hebben wij de 5 leukste gekozen. De keuzes zijn gebaseerd op veel ervaring en verschillende reviews. Daarnaast hoeven niet alle bierspellen altijd met bier gespeeld te worden. Heb jij zin in een avondje sterke drank of mixdrank? Dan kan dit natuurlijk ook. Ook kunnen de spelletjes gespeeld worden zonder drank, maar dat kan het minder leuk maken. Kies snel jou leukste bierspel in de top 5 leukste bierspellen en ga de uitdaging aan!

Plaats 5: Dobbelsteen bierspel XL

De dobbelsteen, dit het simpelste maar soms ook een van de leukste. Een heel simpel bierspel dat de hele avond effect kan hebben op hoe jij je voelt. Een dobbelsteen bevat net zoals alle dobbelstenen zes zijdes. De zijdes zijn bedenkt met zinnen, daarbij heeft elke zin een andere betekenis. De verschillende zijdes bevatten bijvoorbeeld: ”drink je glas leeg” of ”dit keer geen bier”. Je moet er uiteindelijk voor zorgen dat jij niet hoeft te drinken. Zorg er dus voor dat jij steeds de zijde gooit waarbij jij niet hoeft te drinken. Deze dobbelsteen is goedkoop en kan voor heel veel plezier zorgen. Volgens ons een van de makkelijkste maar ook een van de leukste bierspellen die er is!

Daarnaast zijn er ook nog varianten van deze dobbelsteen XL. Je hebt namelijk ook een Sarah versie en een drankspel versie van de dobbelsteen. Deze bevatten andere zinnen op de zijdes van de dobbelsteen. Op de drankversie staan bijvoorbeeld alleen maar zinnen waarbij er gedronken moet worden. Wil je dus 2 in 1 in slaan, dat kan!

Dobbelsteen XL – Bierspel – Bier dobbelspel

Leukste bierspellen | Dobbelsteen bierspel

” Voor een avondje kan je deze makkelijk gebruiken en eventueel met kaarten erbij zorgt het voor veel gezelligheid! ”

Plaats 4: Shot Roulette drankspel

Op de vierde plek staat het roulette bier/drankspel. Misschien is dit spel al bekend bij de meeste van jullie maar blijft naar onze mening een van de klassiekers. Met het roulette drankspel kun je vele kanten op. Zoals het spel al zegt is het een roulette tafel. Met 16 shotglaasjes is er veel kans dat je moet drinken. Althans als je kiest voor het drinken van bier bij rode of zwarte nummers. Je kan het bij dit spel zo makkelijk of moeilijk maken als je zelf wilt. Op de 16 shotglaasje staan namelijk verschillende nummers tot en met 36. Op elk glas staan 2 of 3 nummers. Je kan er dus voor kiezen om iedereen te laten drinken bij een even getal, een getal van 1 tot 10 of een zelf gekozen getal. De variatie is groot, en je kan zelf doen wat jij graag wilt.

Daarnaast kun je dit spel natuurlijk ook spelen met sterke drank. Wil jij een avondje stevig drinken dan is wodka of andere sterke mixdrank ook een optie om in de shotglaasjes te doen. Een leuk idee, alleen niet voor de dag erna…

Drinking Roulette

Leukste bierspellen | Drinking roulette

” Zeer goed, feesten waren geweldig en veel gekost. De alcohol vloeide als niagara Watervallen! ”

Plaats 3: Bijtende Krokodil

Een van de leukste bierspellen dat jij ooit wellicht tijdens het uitgaan bent tegengekomen is de krokodil. Het uitgaan klinkt natuurlijk al als lang geleden maar dat maakt het bier/drankspel niet minder leuk. Tijdens het uitgaan komt de krokodil vaak voor waarin mensen het tegen elkaar opnemen voor een shotje. Een spel dat jij dus eigenlijk niet wil winnen.

De bijtende krokodil ook wel de krokodil met kiespijn genoemd is een leuk en spannend spel dat puur op geluk is gebaseerd. De bedoeling van dit spel is dat elke speler na elkaar 1 tand indrukt. Wanneer jij als spelers de zere tand aanraakt klapt de bek van de bijtende krokodil dicht en heb jij verloren. In veel gevallen heeft dit een shotje als gevolg, maar dit kan uiteraard ook met een adje bier of een aantal slokken bier! Om speculaties te voorkomen, de tand waaraan de krokodil kiespijn aan heeft wordt random aangewezen. Wil jij weer eens terug naar de oude tijden? Dan is de bijtende krokodil een goede optie!

Bijtende Krokodil Spel + 6 shotglaasjes

Leukste bierspellen | Bijtende krokodil

” Leuk spel met de shotglaasjes! Goede kwaliteit en netjes geholpen! ”

Plaats 2: Bierspel

Op de tweede plek van leukste bierspellen staat het bierspel genaamd ‘‘bierspel” zelf. Dit spel is anders dan alle andere bierspellen. Bij dit bierspel moet je echt nadenken, strategisch spelen en de BIERKANJER worden! Zoek jij dus wat meer uitdaging en wil je de combinatie van strategisch spelen en bier drinken combineren dan is dit bierspel wat voor jou!

Maar hoe werkt het bierspel en hoe wordt jij de bierkanjer? Het bierspel is het meest beruchte en hilarische Bierspel ter wereld! Hét spel is lachwekkend en met knotsgekke opdrachten met als doel om zoveel mogelijk punten te vergaren. Weet jij op je kroegentocht vanuit huis via het bruin cafe, de bar-dancing, het cafe biljart en de sportkantine het politie-bureau en het afkickcentrum te vermijden? Weet jij daarnaast ook alle spectaculaire bieropdrachten staand te volbrengen? Dan mag jij je met gepaste trots de ware BierKoning ter wereld noemen!

Bierspel

Leukste bierspellen | Bierspel

” Het is een leuk spel om te spelen met vrienden. Er zitten ook echt grappige opdrachten bij! ”

Plaats 1 : King Zen – Drankspel

Uit de leukste bierspellen staat King Zen op nummer 1, maar waarom? Dit kom omdat King Zen HET makkelijkste all-in-one drankspel is met hilarische kaartjes en duidelijke regels. King Zen is gebaseerd op het bekende drankspel kingsen, maar dan met duidelijke regels. Wat dit bierspel bijzonders maakt is dat het unieke spelcategorieën bevat. Met 53 extra hilarische inspiratie kaarten hoef je nooit meer bang te zijn om inspiratieloos te zijn. Elk potje King Zen eindigt weer anders en levert gegarandeerd avonden op die je nooit meer gaat vergeten. Mede hierdoor King Zen nu al de nummer 1 in de top 5 leukste bierspellen!

De spelregels zijn heel duidelijk en simpel. Doe je iets fout? Dan drink je. Bij King Zen trekken verschillende spelers naar elkaar een kaart van de stapel om de opdrachten uit te voeren die op de kaart staan. Moet je iets bedenken? Pak een inspiratiekaart met gekke en hilarische suggesties. Maar pas op; trek jij de vierde koningskaart? Dan ben je écht de lul. De spanning maakt het de nummer 1 uit de leukste bierspellen.

In KING ZEN zitten meer dan 16 categorieën waaronder bust-a-move, snake-eyes, ik-heb-nog-nooit, juffen, questionmaster, dilemma’s, drink- buddy, democratie en nog véél meer. Maar denk jij na deze 16 categorieën dat je nog steeds niet genoeg hebt. KING ZEN heeft extra kaarten waarmee je eigen categorieën makkelijk toevoegt, zodat er niks ontbreekt voor jouw perfecte potje KING Zen. Met KING ZEN gaat het drinktempo gegarandeerd omhoog….

KING ZEN – Drankspel | Partygame

Leukste bierspellen | King Zen

” Heel hard gelachen om de grappige extra kaarten. Slappe lach gegarandeerd! ”

Andere leuke bier/drankspellen

Ben jij nou nog niet overtuigd van de top 5 leukste bierspellen en ben je opzoek naar iets anders? Neem dan een kijkje op bol.com door hier te klikken. Zij hebben meerdere drankspellen die jou ook garanderen voor een geweldige avond.

Daarom de leukste bierspellen, Leukste bierspellen, Leukste bierspellen

Biertaps en biertorens

Wil jij biertap of biertoren aanschaffen voor op een feestje, verjaardag of een andere speciale gelegenheid. Neem dan eens een kijkje bij onze top 7 beste biertaps voor thuis. In deze top 7 gaan we in op de verschillende biertaps en waarom jij welke moet hebben.
Wil je het eenvoudiger aanpakken? Bekijk dan onze top 5 beste biertoren. Deze biertorens zijn vooral gericht het eenvoudig biertappen op feestjes. Een simpele maar vaak een geweldige ervaring dat zorgt voor een gezellige sfeer.


InnovaGoods Toren Bier Dispenser

Biertoren | Innovagoods biertoren


” Ik zou het zeker aanraden! Het is echt mega handig en erg leuk om te gebruiken met een groep mensen! ”

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *