Leukste bierspellen | Drinken met vrienden

De top 5 Leukste Bierspellen in 2024| Drankspellen

Met de top 5 leukste bierspellen vermaak jij je geen enkel moment. Van korte tot lange spelletjes die je samen kunt doen met vrienden, collega’s of met je familie onder genot van een heerlijk biertje of ander drankje. Lees snel verder en ontdek de leukste bierspellen die jij (nog niet kent en) moet spelen!

Leukste Bierspellen:

Er zijn veel bier en drankspellen die je kunt spelen met vrienden, familie of collega’s. Maar welk bierspel is nou het leukste om te kopen? Waar kan je het meest om lachen en welke bierspellen zijn trending. Kies snel jou leukste bierspel in de top 5 leukste bierspellen en ga de uitdaging aan!

Plaats 5: Het Beruchte Bierspel

Op de vijfde plek van leukste bierspellen staat het “beruchte bierspel“. Dit spel onderscheidt zich van andere bierspellen door de combinatie van strategisch denken en hilarische opdrachten. Het is een bordspel met verschillende kaarten, waarbij spelers tijdens een virtuele kroegentocht opdrachten moeten volbrengen om punten te verzamelen.

Het spel is ontworpen om spelers te laten nadenken en strategisch te spelen, terwijl ze tegelijkertijd plezier hebben met uitdagende en grappige opdrachten. De virtuele kroegentocht voert je langs locaties zoals het bruine café, de bar-dancing, het café biljart en de sportkantine. Het doel is om het politiebureau en het afkickcentrum te vermijden en zoveel mogelijk punten te verzamelen.

Het beruchte bierspel is geschikt voor feesten en verjaardagen en staat bekend om zijn knotsgekke opdrachten en strategisch spelelement.

Enkele kenmerken:

 • ideaal voor feesten en verjaardagen
 • Knotsgekke opdrachten
 • Strategisch spelen

Plaats 4 : King Zen – Drankspel

In de top 5 van leukste bierspellen staat King Zen op nummer 4. Dit spel valt op door zijn eenvoud en hilarische kaarten met duidelijke regels. King Zen is gebaseerd op het bekende drankspel kingsen, maar biedt extra duidelijkheid en unieke spelcategorieën. Met 53 inspiratiekaarten hoef je nooit bang te zijn om zonder ideeën te zitten. Elk potje King Zen is anders en zorgt voor onvergetelijke avonden. Daarom staat King Zen op nummer 4 in de top 5 van leukste bierspellen.

De spelregels van King Zen zijn duidelijk en eenvoudig. Doe je iets fout? Dan drink je. Bij King Zen pakken spelers om de beurt een kaart van de stapel en voeren de opdrachten uit die op de kaarten staan. Heb je inspiratie nodig? Gebruik dan een inspiratiekaart met grappige suggesties. Maar pas op; trek je de vierde koningskaart? Dan ben je de klos. Deze spanning maakt King Zen tot een leuk en uniek bierspel.

King Zen bevat meer dan 16 categorieën, waaronder bust-a-move, snake-eyes, ik-heb-nog-nooit, juffen, questionmaster, dilemma’s, drink-buddy, democratie en nog veel meer. Mocht je na deze 16 categorieën nog steeds niet genoeg hebben, King Zen biedt extra kaarten waarmee je eenvoudig eigen categorieën kunt toevoegen. Zo ontbreekt er niets in jouw perfecte potje King Zen.

Enkele kenmerken:

 • Hilarische kaartjes
 • 16 categorieën
 • Veel drinken

Plaats 3: Bierpong

Het traditionele bierpong kan niet ontbreken in de top 5 leukste bierspellen. Bierpong is al jaren een van de meest populaire bierspellen die er zijn. Het zorgt voor strijd, passie, emotie, maar vooral voor een hoop gezelligheid met bier.

Bij bierpong probeer je het balletje in de beker van de tegenstander te gooien. Is je worp raak, dan moet de tegenstander de beker leegdrinken. Het spel gaat door totdat alle bekers van de tegenstander weg zijn. Het spel bevat 20 bekers, 6 balletjes en een volledige handleiding om de regels goed door te nemen. Wie wordt de nieuwe bierpong koning?

Enkele kenmerken:

 • Meest bekende bierspel
 • Strijd, passie en emotie
 • 20 bekers en 6 balletjes

Plaats 2: Panja – Het drankspel

De nummer 2 in de top 5 leukste bierspellen is Panja. PANJA, ook wel gewoon Panja voor vrienden, kun je altijd en overal spelen.

Bij Panja draait het om de spelkaarten. Deze kaarten geven jou en je vrienden de gekste opdrachten waarbij je niet bang moet zijn voor publieke aandacht, want zelfs je social media wordt ingezet. Je leert geheimen van je vrienden kennen en ontdekt ongemakkelijke feitjes die je nog niet wist. Maar je vrienden komen natuurlijk ook van alles over jou te weten. Hoe past drank in Panja? Het spel draait om het goed uitvoeren van de opdrachten. Doe je dit goed, dan verdien je slokken die je mag uitdelen.

Natuurlijk mag je gewoon drinken wanneer je wilt. Speel en win op je eigen manier. Vele mensen gingen je al voor!

Enkele kenmerken:

 • Gekste opdrachten
 • Geheimen van je vrienden en akward feitjes
 • Kans op veel slokken uitdelen

Plaats 1: Zuipen tot we kruipen

Op plaats 1 in de top 5 leukste bierspellen staat het “Zuipen tot we kruipen” drankspel. Het “Zuipen tot we kruipen” drankspel is vooral geliefd onder studenten en draait om vertrouwen, lef, durf, liefde en eerlijkheid. Dit veelzijdige bierspel is een must-have op dit moment.

Waarom is dit drankspel zo uniek en leuk? Het “Zuipen tot we kruipen” drankspel stelt vragen aan je vrienden, familie of andere mensen die je normaal niet durft te stellen. Dit zorgt ervoor dat het ijs snel gebroken wordt en de sfeer meteen goed zit. Daarnaast bieden unieke opdrachten de kans om je vaardigheden te tonen. Dit drankspel maakt een feestje, indrinken voor het stappen of een vakantie éxtra leuk.

De spelregels zijn heel eenvoudig. De beurt gaat met de klok mee. Ben je aan de beurt, dan pak je een kaart van de stapel. Lees de kaart hardop voor en volg de instructies op. Het spel kan met 2 tot 8 spelers gespeeld worden. Alle soorten drank zijn mogelijk om te gebruiken. Wel is het aan te raden dat je 18+ bent. Maak je avond compleet met het “Zuipen tot we kruipen” bierspel!

Enkele kenmerken:

 • Gekste vragen
 • Geheimen van je vrienden en akward feitjes
 • Brengt geweldige sfeer
 • Eenvoudig te spelen

Bierspellen vergelijken

Biertoren voor de gezelligheid

Wil jij de avond extra gezellig maken? Dan is een biertoren een goede aanvulling. Biertorens zijn bedoelt om snel en eenvoudig bier te tappen. Daarnaast zijn ze een echte eyecatcher in elke ruimte en maakt het de sfeer. Wat dacht je van de onderstaande biertoren met tap en koelelement of check onze blog over de beste biertorens.

Top 5 beste biertorens voor thuis - Innovagoods biertoren

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *