Heineken Blade Biertap - Thuistap met 8 liter fusten

Heineken BLADE Biertap | Thuistap met 8 liter fusten

De Heineken Blade is de ultieme biertap die beschikt over veel professionele functionaliteiten. In deze Heineken Blade review kom jij alles te weten over de Heineken Blade thuistap. Wat is de Heineken Blade, hoe werkt het, welke fusten zijn geschikt voor de Blade en hoe installeer je de biertap. Deze Heineken Blade review heeft alles in huis om jouw vragen te beantwoorden!

Wat is de Heineken Blade Thuistap?

De Heineken Blade is een professionele mobiele tapinstallatie dat met 8 liter fusten bier van kwaliteit tapt. Met meerdere professionele functionaliteiten is de Blade een echte kwaliteitsbiertap dat je graag wilt hebben. In eerste instantie was de Blade bedoeld voor de horeca. Maar bij nader inzien heeft Heineken besloten om deze biertap ook voor particulieren in de verkoop te doen. Dit komt mede doordat Heineken de vorige editie inruilde voor The SUB biertap: waarin kleinere fusten van 2 liter zitten. Als gevolg hiervan kwam er meer vraag naar grotere fusten. Met de Heineken Blade wordt dit probleem opgelost omdat deze fusten maar liefst 8 liter bevatten.

Heineken BLADE Thuistap 2021

Heineken Blade Thuistap 2021

” Blade net voor de feestdagen ontvangen en heerlijk genoten van een vers getapt pilsje..!! Een absolute aanrader..!! ”

Functies van de Heineken Blade

De Heineken Blade is een professioneel en compact biertapsysteem, eenvoudig te installeren en makkelijk in gebruik. Om van de Heineken Blade gebruik te kunnen maken heb je alleen maar een stopcontact en 30x 50 cm ruimte op je bar of aanrecht nodig.

De BLADE tap maakt gebruik van 8 liter BrewLock PET fusten die 4x zo groot zijn als de fusten voor de verschillende SUB vaten. Uit deze 8 liter fusten kunnen ongeveer 30 biertjes worden getapt. Het bier kan tot wel 30 dagen vers blijven en kan gekoeld worden tot wel 2 graden. Tevens is het vervangen van een fust een fluitje van een cent. Let daarnaast wel op dat de fust voor gebruik minimaal 16 uur gekoeld heeft in de koelkast!

Verder is de BLADE enorm gebruiksvriendelijk. Het heeft geen externe koolzuurtanks nodig en behoeft geen structurele reiniging of onderhoud. Simpelweg: stekker in het stopcontact en tappen maar. Het is ideaal voor op een feestje thuis met vrienden of familie en het past geweldig in iedere mancave of buitenkeuken. Kortom, de BLADE is de perfecte oplossing voor iedereen die thuis een perfect getapt biertje drinkt.

Heineken Blade Startpakketten

Heineken BLADE Review | Heineken Blade basispakket

” Degelijk systeem, eenvoudig te gebruiken van goede kwaliteit.
Goed gekoeld en elk glaasje perfect getapt. ”

Fusten op de Heineken Blade

Zoals eerder benoemd bevat de Heineken Blade 8 liter fusten. Het is bij deze biertap mogelijk om verschillende speciaal bieren op de tap te doen zonder direct een volledige tapinstallatie te hoeven kopen. Heineken richtte zicht eerst alleen op het aanbieden van de bieren Heineken 0.0 en Affligem Blond. Echter biedt Heineken nu ook andere bieren online aan zoals Birra Moretti, Amstel Radler en Edelweiss. Het is daardoor mogelijk om te combineren met verschillende fusten die jij het graagst drinkt. Daarnaast zit er geen statiegeld op de Blade fusten.

Waar zijn de fusten te koop?

De Heineken Blade fusten zijn enkel te koop bij Beerwulf. Via de online webshop kunnen de vaten los besteld worden. De prijzen verschillen van €23 tot €36 euro, afhankelijk van de fust die jij graag wilt bestellen. Naar verwachting zal in de toekomst het aanbod uitgebreid worden.

Heineken Blade Fusten

Heineken Blade Review |  Heineken Blade fust

” Leuk om twee verschillende bieren te hebben, compleet met glazen. Maakt het allemaal net iets leuker en echt ‘af’. Meer !!! ”

Demo van de Heineken Blade

In onderstaande video wordt er uitgebreid ingegaan op de installatie van de Heineken Blade. Hoe zorg je ervoor dat de fust goed geplaatst wordt en dat je alle stappen in de juiste volgorde voltooid. Een handige en eenvoudige demo over de biertap.

Verschillende Heineken Blade Pakketten

Basispakket

Binnen de Blade worden er ook verschillende pakketten aangeboden. Allereerst heb je het Heineken Blade basispakket. Dit pakket bevat twee 8 liter fusten en natuurlijk de Blade zelf. De fusten zijn beschikbaar in de bieren Heineken premium pilsener, Heineken 0.0, Amstel Radler, Affligem Blond, Birra Moretti en Edelweiss. Bij ieder basispakket zijn 2 fusten inbegrepen van de biersoort die jij kiest.

Combipakket

Wil jij je bierfusten combineren? Dan is het handig om voor het combipakket te kiezen. Het combipakket is in principe hetzelfde als het basispakket. Alleen is het nu mogelijk om 2 verschillende fusten te combineren. Echter zijn de mogelijkheden om te combineren niet oneindig. Zo kan Heineken Premium Pilsener alleen gecombineerd worden met Heineken 0.0, Affligem Blond en Birra Moretti. De bieren Amstel Radler en Edelweiss kunnen niet gecombineerd worden. Voor deze bieren is alleen het basispakket beschikbaar.
Voor de bieren Affligem Blond en Bira Moretti geldt dat ze ook met elkaar kunnen worden gecombineerd. De Heineken 0.0 kan alleen met Heineken Premium Pilsener gecombineerd worden. Het combipakket is daarom alleen relevant als je 2 verschillende fusten wil bestellen.

Maar let op: deze combinaties zijn niet altijd beschikbaar.

Prijzen Heineken Blade

De Heineken Blade is enkel te koop bij Beerwulf. De prijs van de biertap ligt op €425,-. Hierbij gaat het alleen om de Blade zelf inclusief de Blade dome (deksel). De fusten zullen daarnaast nog los besteld moeten worden. Echter kun je ook kiezen voor verschillende Blade pakketten. Deze zijn relatief goedkoper wanneer je de Heineken Blade wilt aanschaffen. De prijs van de Blade pakketten waarbij 2 fusten inbegrepen zijn ligt op €465,-.

Heineken BLADE Review | Heineken Blade basispakket

” Degelijk systeem, eenvoudig te gebruiken van goede kwaliteit.
Goed gekoeld en elk glaasje perfect getapt. ”

Beoordelingen over Heineken Blade

Uit de reviews van Heineken over de Blade blijkt dat klanten heel positief zijn over de verschillende Blades. Of dit nu gaat over het basispakket of het combipakket. Over alle pakketten zijn zeer goede reviews te vinden. Deze reviews worden uitgedrukt in de vorm van 5 sterren. Een enkeling geeft de biertap 4 vier sterren. Klanten ervaren de Blade als een top aankoop.


Professioneel biertapsysteem
Eenvoudig te installeren
Makkelijk in gebruik
Vervangen van vaten eenvoudig
Gebruiksvriendelijk
Geen negatieve reviews


Wellicht de hogere prijs t.o.v. de andere biertaps.

Heineken BLADE Thuistap 2021

Heineken Blade Thuistap 2021

” Degelijk systeem, eenvoudig te gebruiken van goede kwaliteit.
Goed gekoeld en elk glaasje perfect getapt. ”

Nadelen van de Heineken Blade

Maar zitten er dan geen nadelen aan de Heineken Blade? Uit de reviews blijkt dat er geen klachten zijn over de Blade. De biertap werkt professioneel en is van goede kwaliteit. Echter kan een issue voor sommige mensen de redelijk hoge prijs van de Heineken Blade zijn. Vind jij dit teveel geld of wil je zelf eerst iets simpelers uitproberen, dan is een andere thuistap misschien wat voor jou. Bekijk onze top 7 beste thuistaps en wellicht vind je hier een betere optie in de vorm van The Sub Compact of The Sub Classic.

The SUB Compact zwart – Biertap

Beste biertaps voor thuis | THE SUB Compact Zwart

” Erg fijn voor feestjes, maar ook voor in het weekend een glaasje. Bier is goed koud en blijft lang goed! ”

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *