Heineken Blade Biertap - Thuistap met 8 liter fusten

Heineken BLADE: Ontdek de Ultieme Biertap met 8 liter fusten

De Heineken Blade is de één van de, al dan niet de beste biertap voor thuis, een café of andere feestelijk moment. In deze Heineken Blade review kom jij alles te weten over deze biertap. Wat is de Heineken Blade, hoe werkt het, welke fusten zijn geschikt voor de Heineken Blade, hoe installeer je deze en wat vinden andere gebruikers van deze biertap?

De Heineken Blade Biertap

De Heineken Blade is een professionele mobiele tapinstallatie dat te gebruiken is in de horeca, op kantoor of thuis. Met de Heineken Blade laat je collega’s en vrienden genieten van heerlijk verfrissend bier van de tap. Met een professionele uitstraling past de Blade in elke keuken of mancave. Naast de geweldige uitstraling beschikt de Heineken Blade tap ook over een zeer goede techniek. Met deze techniek voelt iedereen zich thuis en tap je als een echte pro.
Om te kunnen tappen is enkel een stopcontact nodig. Met keuze uit meerdere bieren, kan je eenvoudig wisselen en genieten van vers getapt pils, speciaal en alcoholvrij bier, waar jij het wilt.

Functionaliteiten van de Heineken Blade

 • Compact biertapsysteem
 • 2 graden gekoeld
 • 30 dagen vers
 • Gebruiksvriendelijk
 • Temperatuurmeter
 • Niveau indicator
 • 8 liter fusten
 • Vergrendelingsknop
 • Lichtknop

De Heineken Blade beschikt over een professioneel en compact biertapsysteem. Met dit biertapsysteem tap je altijd bier van kwaliteit. Het bier kan wel tot 2 graden gekoeld worden en blijft tot wel 30 dagen na opening vers. Dit verklaart ook waarom de meeste gebruikers de Heineken Blade enorm gebruiksvriendelijk vinden. Verder heeft de biertap geen externe koolzuurtanks nodig en behoeft geen structurele reiniging of onderhoud. Simpelweg: stekker in het stopcontact en tappen maar.

Ook beschikt de Blade tap over een niveau indicator en een temperatuurmeter. Met een niveau indicator geeft de Blade aan hoeveel bier er nog in het vat aanwezig is. De temperatuurmeter geeft de temperatuur van het bier weer dat wel tot 2 graden gekoeld kan worden.

Verder maakt de Blade gebruik van 8 liter fusten die eenvoudig aan de bovenzijde van de Blade vervangen kunnen worden. Eenmaal de fusten vervangen, dan kun je de vergrendelingsknop switchen. Dit betekent dat wanneer de fust in de Blade geplaatst is, het bier gekoeld en getapt kan worden. Om het feest compleet te maken beschikt de Blade over een lichtknop. De lichtknop zorgt voor extra sfeer en natuurlijk voor licht tijdens het tappen.

Installatie van de Heineken Blade

Benieuwd hoe het allemaal werkt? Bekijk onderstaande video over hoe de Blade werkt geïnstalleerd moet worden. Het proces wordt stap voor stap toegelicht.

Heineken Blade Fusten

De Heineken Blade maakt gebruik van 8 liter fusten. Deze Blade fusten zijn 4x zo groot zijn als de fusten voor de verschillende SUB vaten. Uit deze 8 liter fusten kunnen ongeveer 30 biertjes worden getapt. Het bier kan tot wel 30 dagen na opening vers blijven en kan gekoeld worden tot 2 graden. Tevens is het vervangen van een fust een fluitje van een cent. Let daarnaast wel op dat de fust voor gebruik minimaal 16 uur gekoeld heeft in de koelkast! Dit is nodig om tijdens het tappen goed gekoeld bier te kunnen serveren.

Voor de 8 liter fusten zijn verschillende bieren beschikbaar. De fusten die beschikbaar zijn voor de Blade zijn Heineken, Affligem Blond en Heineken 0.0, Birra Moretti, Amstel Radler, Edelweiss en Lagunitas IPA. Daarnaast is het ook mogelijk om te combineren met verschillende fusten. Verder zit er geen statiegeld op de fusten. Na gebruik van de fusten kun je deze bij het plastic weggooien.

Waar zijn de fusten te koop?

De Heineken Blade fusten zijn bij 2 aanbieders te koop. Zowel Albert Heijn als Beerwulf verkopen de Blade fusten. Beide aanbieders hanteren dezelfde prijs voor de vaten. De prijzen verschillen van €23 tot €36 euro, afhankelijk van de fust die jij graag wilt bestellen. Het enige aandachtspunt is dat de fusten alleen online te bestellen zijn.

Reviews en voordelen Heineken Blade

In onderstaande video wordt toegelicht wat andere mensen van de Blade vinden en wat de voordelen zijn die zij ervaren.

Heineken Blade aanbieding en prijzen

Aanbiedingen voor de Heineken Blade zijn er enkele periodes. De aanbiedingen hebben vooral betrekkingen op de verschillende startpakketten die beschikbaar zijn. Met een startpakket koop je een bundel waarmee je korting krijgt. Vaak gaan deze kortingen gepaard met gratis fusten.

Er zijn meerdere keuzes voor de Heineken Blade startpakketten. Allereerst heb je de mogelijkheid om de Blade los aan te schaffen. Je betaalt bij deze optie alleen voor de biertap zelf inclusief dome (deksel). De prijs ligt hiervoor op €459,- .

Verder heb je ook de mogelijkheid om een startpakket aan te schaffen. Een startpakket bevat de Blade biertap met dome en 2x 8 liter vaten. Binnen deze vaten heb je de mogelijkheid om te kiezen tussen Heineken original, Heineken 0.0 en Affliglem blond. Binnen deze keuzes is er geen optie om te combineren met de vaten. De prijs voor de startpakketten ligt op €488,-. Let hierbij wel op dat er geen mogelijkheid is om te combineren met verschillende vaten. Je zult andere vaten los bij moeten bestellen.

Beoordelingen over Heineken Blade

Uit de reviews van Heineken over de Blade blijkt dat klanten zeer positief zijn over de Blade. Gebruikers geven aan dat het een professioneel biertapsysteem is, dat vaten eenvoudig te installeren en te vervangen zijn en dat de biertap gebruikersvriendelijk is. Deze reviews worden uitgedrukt in de vorm van 5 sterren. Klanten ervaren de Blade als een top aankoop.

Wellicht de hogere prijs t.o.v. de andere biertaps.

Professioneel biertapsysteem
Eenvoudig te installeren
Makkelijk in gebruik
Vervangen van vaten eenvoudig
Gebruiksvriendelijk
Geen negatieve reviews


Heineken Blade met 4 bierfusten

Vergelijkbare berichten

4 reacties

 1. Goedemiddag, ik bestel altijd bierviltjes bij mijn blade 0.0 ik kom met dat beerwulf niet verder , waar kan ik deze bestellen , met vriendelijke groeten Koen Vrijhof

  1. Hi Koen, op Beerwulf verkopen ze inderdaad geen losse bierviltjes. Wel is het mogelijk om bij Beerwulf een pakket aan te schaffen met Heineken bierglazen, een barmat en bierviltjes. Wellicht is dit wat voor jou. Wil je toch alleen losse bierviltjes raad ik je aan om deze op een andere website los te kopen zoals op bol.com. Laat me weten als je nog meer vragen hebt! Groeten Bjarne.

 2. Gaan jullie ook weizen bier in de handel nemen voor de blade biertap
  Ik wil ook een blade biertap voor thuis
  Maar ik zie weizen bier er niet tussen
  Die vind ik namelijk lekker

  1. Hi Regine,
   Momenteel is Edelweiss in de verkoop als weizenbier. Dat is de enige maar zeker een goede optie! Verder is het wachten tot Beerwulf nieuwe vaten op de markt gaat brengen. Groeten, Bjarne | Bierkanjer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *