Heineken Blade review | Heineken Blade thuistap

Heineken BLADE Review | Biertap met 8 liter fusten

Reviews Bier tappen

In deze Heineken Blade review kom jij alles te weten over de Heineken Blade thuistap. Wat is de Heineken Blade, hoe werkt het en hoe installeer je de biertap. Ook worden de beoordelingen van andere gebruikers in deze Heineken Blade review meegenomen. Deze Heineken Blade review heeft alles in huis om jouw vragen te beantwoorden!

Wat is de Heineken Blade Thuistap?

De Heineken Blade is een professionele mobiele tapinstallatie dat in eerste instantie was bedoeld voor de horeca maar nu ook particulier voor thuis kan worden aangeschaft. Dit komt mede doordat Heineken de vorige editie inruilde voor The SUB biertap: waarin kleinere fusten van 2 liter zitten. Als gevolg hiervan kwam er meer vraag naar grotere fusten. Met de Heineken Blade wordt dit probleem opgelost omdat deze fusten maar liefst 8 liter bevatten. Het eerste voordeel in deze Heineken Blade review.

Heineken BLADE Thuistap 2021

Heineken Blade Thuistap 2021

” Blade net voor de feestdagen ontvangen en heerlijk genoten van een vers getapt pilsje..!! Een absolute aanrader..!! ”

Functies van de Heineken Blade

Waar het allereest om draait is dat er met goede kwaliteit bier moet worden getapt. De Heineken Blade is een professioneel en compact biertapsysteem, eenvoudig te installeren en makkelijk in gebruik. Alles wat je nodig hebt, is een stopcontact en 30x 50 cm ruimte op je bar of aanrecht.

De BLADE tap maakt gebruik van 8 liter BrewLock PET fusten die dus 4x zo groot zijn als de fustjes voor verschillende SUB vaten. Uit deze 8 liter fusten kunnen ongeveer 30 biertjes worden getapt. Het bier kan tot wel 30 dagen vers blijven en kan gekoeld worden tot wel 2 graden. Tevens is het vervangen van een fust een fluitje van een cent. Let wel op dat je het fust voor gebruik minimaal 16 uur gekoeld hebt in de koelkast!

Verder is de BLADE enorm gebruiksvriendelijk. Het heeft geen externe koolzuurtanks nodig en behoeft geen structurele reiniging of onderhoud. Simpelweg: stekker in het stopcontact en tappen maar. Het is ideaal voor op een feestje thuis met vrienden of familie en het past geweldig in iedere mancave of buitenkeuken. Kortom, de BLADE is de perfecte oplossing voor iedereen die thuis een perfect getapt biertje drinkt. Bekijk hier waar de BLADE te koop is.

Heineken Blade Startpakketten

Heineken BLADE Review | Heineken Blade basispakket

” Degelijk systeem, eenvoudig te gebruiken van goede kwaliteit.
Goed gekoeld en elk glaasje perfect getapt. ”

Fusten op de Heineken Blade

Zoals eerder benoemd bevat de Heineken Blade 8 liter fusten. Het is bij deze biertap mogelijk om verschillende speciaal bieren op de tap te doen zonder direct een volledige tapinstallatie te hoeven kopen. Voor de Blade zijn verschillende bieren beschikbaar die online te bestellen zijn. Heineken richtte zicht eerst alleen op het aanbieden van de bieren Heineken 0.0 en Affligem Blond. Echter biedt Heineken nu ook andere bieren online aan zoals Birra Moretti, Amstel Radler en Edelweiss. Het is daardoor mogelijk om te combineren met verschillende fusten die jij het graagst drinkt.

Heineken Blade Fusten

Heineken Blade Review |  Heineken Blade fust

” Leuk om twee verschillende bieren te hebben, compleet met glazen. Maakt het allemaal net iets leuker en echt ‘af’. Meer !!! ”

Demo van de Heineken Blade

In onderstaande video wordt er uitgebreid ingegaan op de installatie van de Heineken Blade. Hoe zorg je ervoor dat de fust goed geplaatst wordt en dat je alle stappen in de juiste volgorde voltooid. Een handige en eenvoudige demo over de biertap.

Verschillende Heineken Blade Pakketten

Basispakket

Binnen de Blade worden er ook verschillende pakketten aangeboden. Allereerst heb je het Heineken Blade basispakket. Dit pakket bevat twee 8 liter fusten en natuurlijk de Blade zelf. De fusten zijn beschikbaar in de bieren Heineken premium pilsener, Heineken 0.0, Amstel Radler, Affligem Blond, Birra Moretti en Edelweiss. Bij ieder basispakket zijn 2 fusten inbegrepen van de biersoort die jij kiest.

Combipakket

Wil jij je bierfusten combineren? Dan is het handig om voor het combipakket te kiezen. Het combipakket is in principe hetzelfde als het basispakket. Alleen is het nu mogelijk om 2 verschillende fusten te combineren. Echter zijn de mogelijkheden om te combineren niet oneindig. Zo kan Heineken Premium Pilsener alleen gecombineerd worden met Heineken 0.0, Affligem Blond en Birra Moretti. De bieren Amstel Radler en Edelweiss kunnen niet gecombineerd worden. Voor deze bieren is alleen het basispakket beschikbaar.
Voor de bieren Affligem Blond en Bira Moretti geldt dat ze ook met elkaar kunnen worden gecombineerd. De Heineken 0.0 kan alleen met Heineken Premium Pilsener gecombineerd worden. Het combipakket is daarom alleen relevant als je 2 verschillende fusten wil bestellen.

Maar let op: deze combinaties zijn niet altijd beschikbaar.

Beoordelingen over Heineken Blade

Uit de reviews van Heineken over de Blade blijkt dat klanten heel positief zijn over de verschillende Blades. Of dit nu gaat over het basispakket, het combipakket, het starterspakket of het premiumpakket. Over alle pakketten zijn zeer goede reviews te vinden. Deze reviews worden uitgedrukt in de vorm van 5 sterren. Een enkeling geeft de biertap 4 vier sterren. Klanten ervaren de Blade als een top aankoop.


Professioneel biertapsysteem
Eenvoudig te installeren
Makkelijk in gebruik
Vervangen van vaten eenvoudig
Gebruiksvriendelijk
Geen negatieve reviews


Wellicht de hogere prijs t.o.v. de andere biertaps.

Heineken BLADE Thuistap 2021

Heineken Blade Thuistap 2021

” Degelijk systeem, eenvoudig te gebruiken van goede kwaliteit.
Goed gekoeld en elk glaasje perfect getapt. ”

Nadelen van de Heineken Blade

Maar zitten er dan geen nadelen aan de Heineken Blade? Uit de reviews blijkt dat er weinig tot geen klachten zijn over de Blade. Het werkt professioneel en is van goede kwaliteit. Een kleine issue kan de redelijke hoge prijs van de Heineken Blade zijn. Vind jij dit teveel geld of wil je zelf eerst iets simpelers uitproberen dan is een andere thuistap misschien wat voor jou. Bekijk onze top 7 beste thuistaps en wellicht vind je hier een betere optie in de vorm van The Sub Compact of The Sub Classic.

The SUB Compact zwart – Biertap

Beste biertaps voor thuis | THE SUB Compact Zwart

” Erg fijn voor feestjes, maar ook voor in het weekend een glaasje. Bier is goed koud en blijft lang goed! ”

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *