Heineken Blade Fusten

Heineken Blade Fusten

Bier tappen

Ben je opzoek naar Heineken Blade fusten of ben je benieuwd naar welke verschillende bieren er beschikbaar zijn voor de Heineken Blade. In deze review kom je alles te weten over de verschillende Heineken Blade fusten en wordt er ingegaan op wat de Heineken Blade is en wat deze biertap precies kan.

Heineken is aan het innoveren en heeft de Heineken Blade nu ook aangeboden voor particulieren. Met deze professionele thuistap kun jij nu zelf thuis ook eenvoudig je eigen bier tappen. Met fusten van 8 liter in verschillende bieren is er veel mogelijk. Ontdek in deze review welke verschillende bieren er zijn en wat jij allemaal uit de Heineken Blade fusten kan halen.

Uitleg over de Heineken Blade

Voordat er ingegaan wordt op de Heineken Blade Fusten wordt er eerst ingegaan op wat de Heineken Blade eigenlijk is. Met de Heineken Blade wordt er van goede kwaliteit getapt. De Heineken Blade is een professioneel en compact biertapsysteem dat makkelijk in gebruik is en eenvoudig te installeren. Alles wat je nodig hebt voor deze biertap, is een stopcontact en 30x 50 cm ruimte op je bar of aanrecht.

De Heineken Blade tap maakt gebruik van 8 liter BrewLock PET fusten. Uit deze 8 liter fusten kunnen ongeveer 30 biertjes worden getapt. Afhankelijk van hoe goed jij je bier tapt. Het bier in de fusten kan tot wel 30 dagen vers blijven en kan gekoeld worden tot wel 2 graden. Let daarbij wel op dat je de fust voor gebruik minimaal 16 uur in de koelkast heb gekoeld. Dit is belangrijk om een goed gekoeld biertje te kunnen tappen. Tevens is het vervangen van een fust een fluitje van een cent. De Heineken Blade wordt aanbevolen en is een van de beste thuistaps op dit moment.

Wil je nou meer weten over de Heineken Blade. Over wat de voordelen zijn, waar de Blade te koop is, welke pakketten er allemaal mogelijk zijn en of de reviews wel goed zijn? In onze blog over de Heineken Blade lees je hier alles over.


Professioneel biertapsysteem
Eenvoudig te installeren
Makkelijk in gebruik
Vervangen van vaten eenvoudig
Gebruiksvriendelijk
Geen negatieve reviews


Wellicht de hogere prijs t.o.v. de andere biertaps.

Heineken BLADE Thuistap 2021

Top 7 beste biertaps voor thuis | Heineken Blade Thuistap 2021

” Blade net voor de feestdagen ontvangen en heerlijk genoten van een vers getapt pilsje..!! Een absolute aanrader..!! ”

De Verschillende Heineken Blade Fusten

Voor de Heineken Blade zijn verschillende fusten beschikbaar. Heineken heeft sinds kort de Heineken Blade voor particulieren vrij gegeven en probeert steeds meer te bieden aan hun klanten. Op dit moment biedt Heineken 6 verschillende bieren aan voor de Heineken Blade. Dit zijn Heineken 0.0, Heineken Premium Pilsener, Amstel Radler, Affligem blond, Birra Moretti en Edelweiss.
Maar… er komen meer bieren aan op korte termijn. Als jou favoriete bier er niet tussen zit, wees niet getreurd deze kan nog komen.

Alle fusten bevatten een inhoud van 8 liter en ongeveer 30 biertjes van 25cl. Het verwisselen van een fust is net zo simpel als het tappen van een biertje. Het enige waar jij rekening mee moet houden is de prijs. Er zit namelijk een prijsverschil tussen de verschillende bieren. Logisch maar let er wel op als je een fust wilt kopen.

Eenvoudig te installeren
Makkelijk in gebruik
Vervangen van vaten eenvoudig

Heineken BLADE Fusten

Heineken Blade Fusten

” Leuk om twee verschillende bieren te hebben, compleet met glazen. Maakt het allemaal net iets leuker en echt ‘af’. Meer !!! ”

Vervangen Heineken Blade fusten

Het vervangen van de Heineken Blade fusten is vrij eenvoudig. In onderstaande video wordt uitgelegd hoe de fusten vervangen moeten worden.

Beste Thuistaps in 2021

Weet jij nou niet zeker of de Heineken BLADE helemaal jouw thuistap is of vind je de Heineken Blad fusten niet helemaal jouw ding? Bekijk dan eens onze top 7 beste biertaps voor thuis. In deze blog worden de 7 beste thuistaps onder de loep genomen en komen er kwaliteitstaps tot biertorens aanbod!

Heineken Blade Fusten | Aanbieding verschillende fusten

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *