Heineken Blade Fusten - 8 liter vaten

Heineken Blade Fusten | 8 liter vaten

Ben je opzoek naar Heineken Blade fusten? In deze blog kom je alles te weten over de Heineken Blade fusten. Welke verschillende fusten zijn er, waar zijn ze te koop, hoeveel kosten ze en hoe installeer je deze op de Heineken Blade.

Heineken Blade Fusten | Aanbieding verschillende fusten

Wat is de Heineken Blade biertap

Allereest een korte toelichting over de Heineken Blade zelf. De Heineken Blade is een professioneel en compact biertapsysteem, dat makkelijk in gebruik is en eenvoudig te installeren. Alles wat je nodig hebt voor deze biertap, is een stopcontact en 30x 50 cm ruimte op je bar of aanrecht.

De Heineken Blade biertap maakt gebruik van 8 liter BrewLock PET fusten. In tegenstelling tot andere biertaps van Heineken die gebruik maken van 2 liter fusten. Verder blijkt de Heineken Blade enorm gebruiksvriendelijk te zijn. De Blade maakt geen gebruik van extra koolzuurtanks en heeft geen structurele reiniging nodig. Bij de Heineken Blade draait het allemaal simpelweg om de stekker in het stopcontact. De Blade is ideaal voor iedere mancave of buitenkeuken, ook feestje met familie, vrienden of collega’s zijn geweldig met de Heineken Blade. Kortom, de Blade is de perfecte oplossing voor iedereen die thuis een perfect getapt biertje drinkt. Wil je meer over de Heineken Blade weten? Lees dan onze blog over de Heineken Blade.

Reviews Heineken Blade

Heineken Blade biertap | Thuistap met 8 liter fusten


Professioneel biertapsysteem
Eenvoudig te installeren
Makkelijk in gebruik
Vervangen van vaten eenvoudig
Gebruiksvriendelijk
Geen negatieve reviews

Wat je moet weten over de fusten/vaten

De Heineken Blade fusten/vaten beschikken over 8 liter. Dit betekent dat je ongeveer 32 biertjes van 0,2cl kunt tappen uit deze vaten. Verder kan het bier in de fusten tot wel 30 dagen vers blijven na opening. Zolang je de fusten niet opent zijn de fusten langer houdbaar. Eenmaal het bier aangesloten op de tap kan het bier tot wel 2 graden gekoeld worden. De biertap produceert hierdoor goed en koud bier. Let daarbij wel op dat je de fust voor gebruik minimaal 16 uur in de koelkast heb gekoeld. Dit is belangrijk om het koelproces te versnellen, zodat je voor gebruik geen uren hoeft te wachten op het koelsysteem. Tevens is het vervangen van een fust een fluitje van een cent. Het vervangen gaat eenvoudig aan de bovenzijde van de biertap. De Heineken dome (deksel) kan verwijderd worden en de fust kan vervangen worden.

Statiegeld fusten/vaten

Op de Heineken Blade fusten/vaten zit geen statiegeld. De fusten kunnen na gebruik bij het plasticafval.

Verschillende Heineken Blade fusten

Voor de Heineken Blade zijn verschillende fusten beschikbaar. Heineken heeft sinds kort de Heineken Blade voor particulieren vrij gegeven en probeert steeds meer aan te bieden. Op dit moment biedt Heineken 7 verschillende bieren aan voor de Heineken Blade. Dit zijn Heineken 0.0, Heineken Premium Pilsener, Amstel Radler, Affligem blond, Birra Moretti, Lagunitas IPA en Edelweiss.
Maar… er komen meer bieren aan. Heineken zal het aanbod in de toekomst gaan uitbreiden. Als jou favoriete bier er niet tussen zit, wees niet getreurd deze kan nog komen.

Eenvoudig te installeren
Makkelijk in gebruik
Vervangen van vaten eenvoudig

Vervangen Heineken Blade fusten

Het vervangen van de Heineken Blade fusten is vrij eenvoudig. In onderstaande video wordt uitgelegd hoe de fusten vervangen moeten worden. Kijk en leer, het vervangen van de vaten is nog nooit zo makkelijk geweest.

Waar zijn de fusten te koop?

De Heineken Blade fusten zijn alleen online te koop. Beerwulf en Albert Heijn zijn vrijwel de enige aanbieders die deze fusten aanbiedt. Ondanks dat zij vrijwel de enige zijn, zijn de fusten relatief goedkoop. Denk hierbij er wel aan dat deze fusten alleen online te koop zijn.

Prijzen en aanbiedingen

De prijzen die aangeboden worden op Beerwulf verschillen van €23 tot €36 euro. De prijs is geheel afhankelijk van de fust die gekozen wordt. Daarnaast zijn er enkele periode per jaar verschillende aanbiedingen rondom de Heineken Blade fusten. Houd daarom de website goed in de gaten of bekijk het aanbod door op onderstaande button te klikken.

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *