Heineken Blade Fusten - 8 liter vaten

Heineken Blade Fusten | 8 liter vaten

Heineken Blade fusten zijn onmisbaar voor iedereen met een Heineken Blade thuistapsysteem. In deze blog vind je een uitgebreide gids over de verschillende beschikbare fusten, inclusief waar je ze kunt kopen, wat de kosten zijn en hoe je ze eenvoudig installeert in jouw Heineken Blade systeem. Lees verder om alles te ontdekken wat je moet weten om optimaal te genieten van je Heineken Blade biertap.

Heineken Blade Fusten | Aanbieding verschillende fusten
Heineken blade fusten | Bierkanjer

De Heineken Blade fusten

Heineken Blade fusten bevatten 8 liter bier, wat genoeg is voor ongeveer 32 glazen van 0,25 liter. Na opening blijft het bier in deze fusten tot wel 30 dagen vers, mits het aangesloten blijft op de tap. Ongeopende fusten zijn lang houdbaar. Eenmaal aangesloten op de tap kan het bier gekoeld worden tot een temperatuur van 2 graden Celsius, wat zorgt voor heerlijk koud bier.

Voor gebruik is het essentieel om de fusten minimaal 16 uur in de koelkast te leggen. Dit versnelt het koelproces, zodat je direct kunt genieten van gekoeld bier zonder lang te hoeven wachten.

Het vervangen van een fust is eenvoudig en snel. Je verwijdert de Heineken dome (deksel) aan de bovenzijde van de biertap en vervangt het fust met een nieuwe.

Op de Heineken Blade fusten zit geen statiegeld. Na gebruik kunnen de lege fusten bij het plasticafval worden gedeponeerd.

Verschillende Heineken Blade fusten

Voor de Heineken Blade zijn verschillende fusten beschikbaar. Heineken heeft sinds kort de Heineken Blade voor particulieren vrij gegeven en probeert steeds meer aan de consument te bieden. Op dit moment biedt Heineken 20 verschillende bieren aan voor de Heineken Blade. Dit zijn onder andere Heineken 0.0, Heineken Premium Pilsener, Amstel Radler, Affligem blond, Birra Moretti, Lagunitas IPA, Edelweiss en meer. Maar… er komen meer bieren aan. Heineken zal het aanbod in de toekomst gaan uitbreiden. Als jou favoriete bier er niet tussen zit, wees niet getreurd deze kan nog komen.

Vervangen van de Blade fusten

Het vervangen van de Heineken Blade fusten is vrij eenvoudig. In onderstaande video wordt uitgelegd hoe de fusten vervangen moeten worden. Ook als je geen ervaring hebt, dan is het vervangen goed te doen!

Waar zijn de Heineken Blade fusten te koop?

De Heineken Blade fusten zijn alleen online te bestellen. Beerwulf en Albert Heijn zijn de enige aanbieders die deze fusten verkopen. De fusten zijn in verhouding relatief goed te betalen.

Prijzen en aanbiedingen van de Heineken Blade fusten

De prijzen van Heineken Blade fusten op Beerwulf variëren tussen €25 en €40, afhankelijk van het type fust. Daarnaast zijn er gedurende het jaar verschillende aanbiedingen beschikbaar voor deze fusten. Houd de website goed in de gaten voor de laatste deals of bekijk het actuele aanbod door op de onderstaande button te klikken.

De Heineken Blade biertap

De Heineken Blade is een professioneel en compact biertapsysteem dat eenvoudig te gebruiken en te installeren is. Het systeem straalt kwaliteit en professionaliteit uit en vereist slechts een stopcontact en een ruimte van 30×50 cm op je bar of aanrecht.

De Heineken Blade werkt met 8-liter fusten, in tegenstelling tot veel andere biertaps die kleinere 2-liter fusten gebruiken. Dit maakt de Blade bijzonder geschikt voor grotere gezelschappen en frequent gebruik. Het systeem is bovendien zeer gebruiksvriendelijk; het heeft geen extra koolzuurtanks nodig en vereist geen ingewikkelde reinigingsprocedures.

Het enige wat je hoeft te doen is de stekker in het stopcontact steken en je kunt direct beginnen met tappen. De Heineken Blade is ideaal voor elke mancave, buitenkeuken of voor feestjes met familie en vrienden. Kortom, de Heineken Blade is de perfecte oplossing voor iedereen die thuis wil genieten van een perfect getapt biertje. Wil je meer weten over de Heineken Blade? Lees dan onze uitgebreide blog.

  • Bier tot 2 graden gekoeld
  • Bier blijft 30 graden vers
  • Gebruisvriendelijk
  • Lichtknop
  • Temperatuurmeter
  • Niveauindicator
  • 8 liter fusten
  • Vergrendelingsknop

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *