Heineken Blade Fusten - 8 liter vaten

Heineken Blade Fusten | 8 liter vaten

Heineken Blade fusten zijn een essentieel onderdeel voor iedereen met een Heineken Blade thuistapsysteem. Deze blog dient als de ultieme gids voor het navigeren door de verschillende beschikbare Heineken Blade fusten. Ontdek waar je ze kunt kopen, wat de kosten zijn, en hoe je ze naadloos installeert in jouw Heineken Blade systeem.

Heineken Blade Fusten | Aanbieding verschillende fusten
Heineken blade fusten | Bierkanjer

De Heineken Blade fusten/vaten

De Heineken Blade fusten/vaten beschikken over 8 liter. Dit betekent dat je ongeveer 32 biertjes van 0,2cl kunt tappen uit deze vaten. Verder kan het bier in de fusten tot wel 30 dagen vers blijven nadat het vat geopend is. Zolang je de fusten niet opent zijn de fusten lang houdbaar. Eenmaal het bier aangesloten op de tap kan het bier tot wel 2 graden gekoeld worden. Dit zorgt ervoor dat de biertap goed en koud bier produceert. Belangrijk is wel om voor gebruik de fusten minimaal 16 uur in de koelkast te leggen. Dit is belangrijk om het koelproces te versnellen, zodat je voor gebruik geen uren hoeft te wachten op het koelsysteem.

Verder is het vervangen van een fust een fluitje van een cent. Het vervangen gaat eenvoudig aan de bovenzijde van de biertap. De Heineken dome (deksel) kan verwijderd worden en de fust kan vervangen worden.

Op de Heineken Blade fusten/vaten zit geen statiegeld. De fusten kunnen na gebruik bij het plasticafval.

Verschillende fusten

Voor de Heineken Blade zijn verschillende fusten beschikbaar. Heineken heeft sinds kort de Heineken Blade voor particulieren vrij gegeven en probeert steeds meer aan de consument te bieden. Op dit moment biedt Heineken 19 verschillende bieren aan voor de Heineken Blade. Dit zijn onder andere Heineken 0.0, Heineken Premium Pilsener, Amstel Radler, Affligem blond, Birra Moretti, Lagunitas IPA Edelweiss en nog 12 anderen.
Maar… er komen meer bieren aan. Heineken zal het aanbod in de toekomst gaan uitbreiden. Als jou favoriete bier er niet tussen zit, wees niet getreurd deze kan nog komen.

  • Eenvoudig te installeren
  • Makkelijk in gebruik
  • Vervangen van vaten eenvoudig

Vervangen van de fusten

Het vervangen van de Heineken Blade fusten is vrij eenvoudig. In onderstaande video wordt uitgelegd hoe de fusten vervangen moeten worden. Kijk en leer, het vervangen van de vaten is nog nooit zo makkelijk geweest.

Waar zijn de fusten te koop?

De Heineken Blade fusten zijn alleen online te bestellen. Beerwulf en Albert Heijn zijn de enige aanbieders die deze fusten verkopen. Ondanks dat zij vrijwel de enige zijn, zijn de fusten relatief goedkoop.

Prijzen en aanbiedingen van de fusten

De prijzen die aangeboden worden op Beerwulf verschillen van €30 tot €39 euro. De prijs is geheel afhankelijk van het soort fust. Daarnaast zijn er enkele periodes per jaar verschillende aanbiedingen rondom de vaten. Houd daarom de website goed in de gaten of bekijk het aanbod door op onderstaande button te klikken.

Welke biertap past bij de fusten?

De Heineken Blade biertap

De Heineken Blade is een professioneel en compact biertapsysteem, dat makkelijk in gebruik is en eenvoudig te installeren. De Heineken Blade straalt kwaliteit en professionaliteit uit. Alles wat je nodig hebt voor deze biertap, is een stopcontact en 30x 50 cm ruimte op je bar of aanrecht.

Zoals hierboven beschreven maakt de Heineken Blade gebruik van 8 liter fusten. In tegenstelling tot veel andere biertaps die gebruik maken van 2 liter fusten. Verder is de Heineken Blade enorm gebruiksvriendelijk. De Heineken Blade maakt geen gebruik van extra koolzuurtanks en heeft geen structurele reiniging nodig.

Bij de Heineken Blade draait het allemaal simpelweg om de stekker in het stopcontact. De Blade is ideaal voor iedere mancave of buitenkeuken, ook feestje met familie, vrienden of collega’s zijn geweldig met de Heineken Blade. Kortom, de Blade is de perfecte oplossing voor iedereen die thuis een perfect getapt biertje drinkt. Wil je meer over de Heineken Blade weten? Lees dan onze blog over de Heineken Blade.

  • Professioneel biertapsysteem
  • Eenvoudig te installeren
  • Makkelijk in gebruik
  • Vervangen van vaten eenvoudig
  • Gebruiksvriendelijk
  • Geen negatieve reviews

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *