Heineken bierglazen elipse 25cl - Biertje in Heineken glas

Heineken Bierglazen Ellipse 25cl

Opzoek naar Heineken bierglazen van 25 cl? Vergelijk hieronder de verschillende aanbieders van de Heineken bierglazen. Vind daarnaast alle informatie die jij moet weten over dit unieke Heineken bierglas.

Echte liefhebbers van Heineken drinken natuurlijk het liefst uit een echt unieke Heineken bierglas. Ben jij ook zo’n persoon en heb jij ook een Heineken bierglas nodig? Lees dan verder!

Informatie over het Heineken bierglas

Voordat je de bierglazen wilt aanschaffen is het goed om wat informatie over het bierglas te weten. In de onderstaande tabel staat de informatie weergegeven die wellicht belangrijk kan zijn voor jou aankoop. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk om te weten om de bierglazen niet in de vaatwasser te doen. Dit kan wel, maar is niet aan te raden. Door met de hand af te wassen houdt je de glazen zo lang mogelijk mooi.

Locatie:A-03-01-05Soort bierglasBierglas, Pils Glas
MerkHeinekenMaatstreepJa
Land NederlandInhoud maatstreep25cl
Inhoud25 clSoort BewerkingBedrukking
Gewicht in KG0.400000Vaatwasser BestendigJa, maar niet aan te raden
MateriaalGlasDiameter in cm6.5
Verkrijgbaarheid DoorlopendHoogte in cm16.5

Bierglazen per 6 en 24

Naast dat de Heineken bierglazen per 1 stuk te kopen zijn is het ook mogelijk om de bierglazen per 6 of 24 te kopen. Vaak geldt hoe meer glazen je aan wilt schaffen hoe voordeliger het is. Bekijk hier onder de mogelijkheden voor het aanschaffen van 6 of 24 bierglazen.

Bier tappen met Heineken bierglazen

Heineken vaasje

Naast de originele en bekendste Heineken ellipse heb je ook de mogelijkheid om een Heineken vaasje aan te schaffen. Maar wanneer kies je voor een Heineken vaasje? Het antwoord op deze vraag is vrij simpel! Je kiest voornamelijk voor een Heineken vaasje wanneer er veel bier gedronken wordt. Een vaasje is handiger aangezien deze bierglazen veel eenvoudiger op elkaar kunnen worden gestapeld.

Vergelijk Heineken bierglazen

Vergelijkbare berichten

2 reacties

  1. Wij krijgen net onze bierglazen binnen, maat het zijn niet die wij besteld hebben.
    Wij hebben 25cl besteld en krijgen 50 cl.
    Hoe moeten wij die terug sturen?
    Zit niks bij dat je dat kunt
    Met vriendelijke groet Jeanne de haan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *