Brouwerij 't IJ bierpakket | 6 bieren van brouwerij t' IJ

Brouwerij ’t IJ Bierpakket Review | De 6 verschillende bieren en hun ratings

Ontdek de diversiteit van Amsterdamse bieren met het Brouwerij ’t IJ Bierpakket. Deze selectie van zes unieke bieren biedt een kijkje in de rijke brouwcultuur van Brouwerij ’t IJ. Of je nu nieuwsgierig bent naar de smaken, het alcoholpercentage, of simpelweg het beste biertje zoekt, onze review belicht elk aspect van dit bijzondere bierpakket.

Brouwerij ’t IJ bierpakket

Brouwerij ’t IJ staat bekend om zijn unieke bieren met opvallende namen zoals Biri, IJwit en Columbus. Deze namen reflecteren niet alleen de originaliteit van de brouwerij, maar zijn ook kenmerkend voor de groeiende populariteit van hun bieren. Het Brouwerij ’t IJ bierpakket biedt een goed moment om kennis te maken met deze bijzondere bieren. Elk biertje heeft zijn eigen verhaal. Daarnaast zijn het ook biertjes die door het brede publiek goed worden beoordeeld.

Verschillende bieren in het brouwerij ’t IJ bierpakket

Het brouwerij ’t IJ bierpakket bevat veel verschillende bieren allemaal gebrouwen door Brouwerij ’t IJ in Nederland. In het bierpakket zitten 6 verschillende bieren van 0,33cl. Allemaal bevatten ze een andere benaming en kan het soms verwarrend zijn wat het biertje precies inhoud. Daarom wordt er van elk biertje een uitleg gegeven. Lees hieronder dus welk biertje jij als laatste moet bewaren.

Brouwerij 't ij bierpakket | Verschillende bieren bierpakket
 • Flink, een heerlijke zacht pale ale. Dit biertje is laag in alcohol maar vol met smaak. Het is gebrouwen met tarwemout wat zorgt voor heerlijk zachte smaak in de mond. In combinatie met een tikkeltje droge hop heeft dit biertje een fruitige smaak.
 • Natte, is een Belgisch dubbel bier. Het is een donker biertje met een rood bruine kleur en smaakt naar bruin suiker, noten en pruimen. Tevens is dit samengevoegd met een beetje hop, wat zorgt voor een balans in de smaak. Een van de klassieker in het brouwerij ’t IJ bierpakket.
 • Ijwit, Een heerlijk wit biertje. Dit biertje is gebrouwen met tarwe en heeft een geweldige gouden kleur. De tarwe geeft het bier een lichte, frisse smaak en de combinatie met koriander en citroen tijdens het brouwproces zorgt voor een rijke aroma van bananen, citroen en specerijen. Het favoriete biertje in het brouwerij ’t IJ bierpakket.
 • IPA, Het is natuurlijk vanzelfsprekend dat dit een indian pale ale is. Het is een donker blond biertje met een hoppy smaak. De smaak van hoppy zorgt voor aroma’s van bloemen en grapefruit. Een biertje met een fruitige bittere afdronk dat voor een langere tijd te proeven is.
 • Zatte, Dit is de tripel variant. Dit is tevens het oudste biertje in het brouwerij ’t IJ bierpakket. Het is een sterk blond biertje uit de Belgische traditie. Een gouden biertje met de smaak van vers fruit gecombineerd met een snufje graan.
 • Columbus, de laatste in de rij is een Belgian strong ale! Een ambachtelijk biertje met verschillende hoeveelheden en smaken hop. Een iets zwaarder biertje dat elke bierliefhebber moet hebben gedronken!

Het bierpakket wordt verpakt in een kartonnen verpakking. Verder liggen de alcohol percentages tussen de 4.7 en 9%.

Je kunt dus wel zeggen dat in dit bierpakket een biertje is voor ieder wat wils! Was jij nog niet bekend met deze brouwerij dan is dit bierpakket een uitstekende pakket om te beginnen. Het brouwerij ’t IJ bierpakket is een leuk cadeau om weg te geven maar ook om zeker zelf op te drinken. Wil je dus zelf beter bekend worden met deze brouwerij en hun bieren. Het brouwerij ’t IJ bierpakket is een aanrader!

Beoordeling van de verschillende bieren

 • Flink: Dit biertje wordt beoordeeld met een 6.78 uit 50 duizend beoordelingen.
 • Natte: Dit biertje wordt beoordeeld met een 6.78 uit 61 duizend beoordelingen.
 • Ijwit: Dit biertje wordt beoordeeld met een 7.36 uit 105 duizend beoordelingen.
 • IPA: Dit biertje wordt beoordeeld met een 7.16 uit 104 duizend beoordelingen.
 • Zatte: Dit biertje wordt beoordeeld met een 7.26 uit 97 duizend beoordelingen
 • Columbus: Dit biertje wordt beoordeeld met een 7.04 uit 44 duizend beoordelingen.

Het biertje dat als beste wordt ervaren is de ijwit. Een ruime voldoende met veel positieve reacties. Het is dus duidelijk welke biertje jij waarschijnlijk als laatste gaat opdrinken!

Brouw je eigen bier met een brouwpakket

Wellicht heb je altijd al de behoefte gehad om je eigen bier te brouwen, maar wist je niet goed waar je moest beginnen. Geen zorgen, wij hebben in een top 5 beste bierbrouwpakketten voor thuis alle thuisbrouwpakketten voor jou op een rijtje gezet. In deze blog kom jij te weten welk bierbrouwpakket het beste bij jou past en waar jij op moet letten bij de verschillende bierbrouwpakketten. Als tip kun je vast kijken bij het Brew Monkey bierbrouwpakket.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *