Brew Monkey Bierbrouwpakket | Premium starterspakket

Brew Monkey Bierbrouwpakket Review | Zelf thuis bier brouwen

Bierbrouwpakket Productvergelijking

Met het Brew Monkey bierbrouwpakket kun je zelf eenvoudig bier brouwen. Maar welk starterspakket moet je nu aanschaffen? Wat zijn de verschillen en welke producten zitten nu eigenlijk in de verschillende pakketten? Door deze review weet jij alles van de Brew Monkey bierbrouwpakketten en wordt jouw keuze heel eenvoudig.

Heb jij een passie voor bier of wil je het gewoon als een leuk cadeau weggeven. In deze review vind je verschillende starterspakketten voor het brouwen van bier. Met deze bierbrouwpakketten leer je hoe je de juiste hoeveelheid hop, mout en gist afmeet. Op deze manier ontdek je zelf hoe je bier brouwt. Als je het zelfs zo leuk vindt, hoef je voor de volgende keer alleen maar de losse onderdelen bij te bestellen zodat je eenvoudig weer aan de slag kan gaan. Er zijn verschillende bierbrouwpakketten, lees hieronder welk pakket het beste bij jou past.

Allemaal verschillende materialen om te brouwen!

Brouwland promo

” Altijd tevreden met de service, producten en leveringen, vaste klant. ”

Uitleg Brew Monkey bierbrouwpakket

Weet jij niet hoe het bierproces er precies uitziet en wil je eerst weten hoe het zelf bier brouwen in zijn werking gaat? Logisch! Gelukkig heeft Brew Monkey zelf een stappenplan gemaakt voor het brouwen van je eigen bier. In onderstaande video wordt er stap voor stap ingegaan op het brouwen van je eigen bier met behulp van het Brew Monkey bierbrouwpakket. Wil je toch nog meer informatie? Lees dan onze blog over hoe je in 7 stappen zelf bier brouwt.

Basis bierbrouwpakket van Brew Monkey?

Wil je het simpel en goedkoop houden? Of weet je nog niet goed of het brouwen van bier wel echt jouw ding is? Dan is de basis starterspakket een goed product voor jou! Dit bierbrouwpakket voor thuis is ideaal wanneer je kennis wil maken met het brouwen van bier. Het is minder compleet maar heeft zeker de benodigdheden om zelf bier te kunnen brouwen. Zo bevat dit pakket een vestigingsemmer met tapkraan en een waterslot. Daarbij wordt wederom de juiste hoeveelheid afgemeten hop, mout en gist bijgevoegd zodat je zelf eenvoudig kan beginnen. Verder zit er een Nederlandstalige handleiding bij. Met de bijgeleverde handleiding en handige video’s begeleidt Brew Monekey jou door het brouwproces. Als laatste pluspunt is er de mogelijkheid om te kiezen tussen de verschillende smaken bier die je wil brouwen. Maak bij aankoop een keuze over welke smaak jij graag wil drinken. Er is een keuze tussen Weizen, Wit, Blond, Tripel en IPA.

Een nadeel van dit basis bierbrouwpakket is dat er geen 2 soeppannen van 10 liter. vergiet, kookthermometer en roerspaan aanwezig zijn. Tevens ontbreken er 12 beugelflessen om het bier te bottelen. Deze nadelen kun je praktisch oplossen door je eigen producten te gebruiken. Ook is het mogelijk om alle ontbrekende producten los aan te schaffen. Al met al zijn de juiste producten in dit bierbrouwpakket aanwezig om aan de slag te gaan met het brouwen van je eigen bier!

Weet je nu nog steeds niet of dit pakket wat voor jou is. En twijfel je zelf of je dit wel ziet zitten dan kun je het ook makkelijker aanpakken. Het is namelijk ook mogelijk om eenvoudig verschillende biertaps voor thuis aan te schaffen. Deze biertaps voor thuis variëren van goedkoop tot echte kwaliteitsproducten. Wil jij het dus iets eenvoudiger aanpakken? Lees dan onze andere blog over de top 7 beste biertaps voor thuis.


Afgemeten hop, gist en moet
Vestigingsemmer met tapkraan
Waterslot
Handleiding


2 soeppannen van minimaal 10 liter
Thermo en Hydrometer
Vergiet en roerspaan
Kroonkurkapparaat + 30 kroonkurken
Maatglas
15 lege bierflesjes

Brew Monkey Bierbrouwpakket – Basis Blond bier 

Brew Monkey bierbrouwpakket | starterspakket basis blond

Leuk om te doen, als je je aan het recept houdt echt lekker bier!

Compleet bierbrouwpakket van Brew Monkey

Wil je eindelijk eens zelf bier brouwen of zoek jij een uniek cadeau? Zoek niet verder! Je hebt het gevonden. Het meest gekozen starterspakket voor het brouwen van bier is het starterspakket compleet van Brew Monkey.

Dit bierbrouwpakket voor thuis bevat alles wat jij nodig hebt om bier te gaan brouwen. Het pakket bevat een extra maatglas, hydrometer, thermometer, kroonkurkapparaat en kroonkurken om zelf flesjes te bottelen. Ieder starterspakket bevat minimaal een vergistingsemmer met tapkraan, een waterslot en de afgemeten hoeveelheid mout, hop en gist. Alles is al helemaal voor jou afgemeten, je hoeft het alleen nog zelf te brouwen! Daarnaast zijn er diverse uitbreidingen beschikbaar met handige tools die je kan gebruiken bij het brouwen.
Verder ben je ook nog eens duurzaam bezig, want de bijgeleverde vergistingsemmer is herbruikbaar. Als je de smaak te pakken hebt dan bestel je de volgende keer alleen nog maar een los ingrediëntenpakket.

Daarnaast heb jij ook nog de keuze uit verschillende smaken bier die je kunt gaat brouwen. Heb jij een voorkeur voor een bepaalde smaak dan is de kans groot dat deze er tussen zit. Je hebt namelijk de keuze uit Wit bier, Weizen, Blond, Tripel en IPA.

Met de bijgeleverde handleiding en handige video’s begeleidt Brew Moneky jou door het brouwproces. Mocht je toch nog vragen hebben dan is Brew Monkey snel bereikbaar via WhatsApp en Messenger. Handig als je tijdens het brouwen hulp nodig hebt! Daarnaast kun je lid worden van hun Facebook groep zodat je vragen kan stellen en je ervaringen kan delen.

Ontdek nu hoe leuk het bierbrouwpakket voor thuis is. En gun je een ander dat plezier ook? Brew Monkey pakketten zijn prachtig verpakte en originele cadeaus om weg te geven! Voor iedereen die het leuk lijkt om bier te brouwen, is dit bierbrouwpakket voor thuis een schot in de roos. Maar wees gewaarschuwd: je loopt het risico hier een nieuwe hobby aan over te houden. Want het lekkerste bier, dat brouw je zelf!


Alle materialen en ingrediënten wat het basispakket bevat
Maatglas
Kroonkurkapparaat + 30 kroonkurken
Hydrometer
Thermometer


2 soeppannen van minimaal 10 liter
Roerspaan en vergiet
15 lege bierflesjes

Brew Monkey Bierbrouwpakket – Compleet Blond bier

Brew Monkey Bierbrouwpakket compleet

Uitstekend en helemaal compleet pakket voor de thuisbrouwer. Duidelijke handleiding en het belangrijkste: je maakt er thuis een heerlijk bier van. Aanrader!

Luxe bierbrouwpakket van Brew Monkey

Wil jij nou voor het ultieme resultaat gaan? Dan is het luxe starterspakket wat voor jou! Naast het complete pakket voor het brouwen van bier bevat het ook 15 lege bierflesjes om je bier te kunnen bottelen. Wil jij dus gelijk je eigen bier brouwen en het kunnen bottelen, dan is dit het luxe bierbrouwpakket voor thuis wat jij zoekt!

Dit pakket bevat alles wat je moet hebben om zelf bier te brouwen. Verder is er wederom een Nederlandstalige handleiding bijgevoegd. Met de bijgeleverde handleiding en handige video’s begeleidt Brew Monekey jou door het brouwproces.

Als laatste is het ook bij dit pakket mogelijk om een smaak te kiezen die jij wil gaan brouwen. Kies bij het luxe starterspakket tussen, Weizen, Blond, Tripel en IPA. Kies jouw voorkeur en ga aan de slag als een echte professional om je eigen bier te brouwen. Proost!


Alle materialen en ingrediënten wat het compleetpakket bevat
15 lege bierflesjes


2 soeppannen van minimaal 10 liter
Roerspaan en vergiet

Brew Monkey Bierbrouwpakket – Luxe Blond bier 

Brew Monkey bierbrouwpakket | Starterspakket luxe blond

”Is een leuke set om te beginnen met brouwen!”

Premium bierbrouwpakket van Brew Monkey

Wil je gelijk voor goud gaan en weet jij vooraf zeker dat dit Brew Monkey bierbrouwpakket echt wat voor jou is. Dan is het premium starterspakket de ideale oplossing. Dit pakket bevat alle onderdelen die in alle voorgaande pakketten ook zitten. Je hebt de keuze tussen de verschillende smaken en alle onderdelen om te bottelen zijn aanwezig. Maar wat maakt dit bierbrouwpakket dan speciaal? De uniekheid zit hem in 3 onderdelen. Dit premiumpakket bevat namelijk een reiningsmiddel, ontsmettingsmiddel en een flessenborstel. Deze onderdelen zijn dus echt bedoeld voor een volgende keer. Weet jij zeker dat jij aan dit Brew Monkey bierbrouwpakket een hobby gaat overhouden. Dan hoef jij niet verder te kijken en is dit biebrouwpakket echt voor jou gemaakt!

Alle materialen en ingrediënten wat het luxe pakket bevat
Extra +
Flessenborstel
Reiningsmiddel Chemipro Oxi
Ontsmettingsmiddel Chemipro Oxi

2 soeppannen van minimaal 10 liter
Roerspaan en vergiet

Brew Monkey Bierbrouwpakket – Premium Tripel bier

Brew Monkey Bierbrouwpakket | Premium starterspakket

”Een super pakket, ook leuk om als cadeau te geven! ‘

Wil je het eenvoudiger aanpakken met een thuistap?

Wil jij het eenvoudiger aanpakken en het liefst zo min mogelijk te hoeven doen, maar wel van heerlijk bier genieten? Neem dan eens een kijkje op onze top 7 beste biertaps voor thuis! In deze review wordt er ingegaan op de verschillende thuistaps. Ben jij opzoek naar een eenvoudige thuistap of een echte eyecatcher.

Zelf bier brouwen?

Ben jij zo enthousiast geworden van de bierbrouwpakketten en wil je zelf bier gaan brouwen. Lees dan eens onze review over in 7 stappen zelf bier brouwen. In deze review kom je in 7 stappen te weten hoe jij je eigen bier kan brouwen. Je ontdekt welke stappen er genomen moeten worden en hoe jij jouw eigen unieke bier kan gaan brouwen.

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *