Biertaps

Vind jouw perfecte biertap voor thuis!

De beste biertap voor thuis is de Heineken BLADE Biertap. De Heineken BLADE biertap is een professioneel en compact biertapsysteem, eenvoudig te installeren en makkelijk in gebruik. Een geweldige thuistap die jij moet kiezen als je voor goud gaat!

5/5

De Philips Perfect Draft Thuistap is een thuistap van kwaliteit. Met een 5 star rating is deze biertap een van de meest populaire in zijn soort. Met een LCD-display, een kwaliteitspomp en een hygiënische installatie is deze biertap een aanrader!

5/5

The Sub Compact is een compact model en een van de meest elegante van dit merk. De druk van The Sub is optimaal en zorgt ervoor dat de temperatuur van het bier ideaal is. Dankzij de Peltier Cooling technologie heeft het apparaat een stil maar zeer effectief koelsysteem.

4.5/5

Ben je opzoek naar een elegante thuistap dat met kwaliteit biertapt? Dan is de kans groot dat je met The Sub Classic goed zit. Deze thuistap heeft veel professionele functies en de keuze in veel verschillende biervaten is groot. Een echte thuistap van kwaliteit voor de liefhebber!

4/5

Als je van je volgende feestje een succes wilt maken, koop dan de biertoren dispender! Het is een must-have voor de meest originele en leuke feestjes. Met een tapkraan en een niveau indicator is het eenvoudig bier tappen voor iedereen!

5/5

Deze bierkraan is een handige en praktische biertap en geschikt voor verschillende feesten en partijen. Deze elegante moderne bierkraan werkt met blikjes. Het is een apart maar goed biersysteem. De beoordelingen zijn goed en het blikjesysteem zorgt voor veel keus!

3.7/5

Deze biertap beschikt over universele 5 liter vaatjes van elk merk. De H.Koenig is een kwaliteitsbiertap met meerdere functionaliteiten. De Beertender heeft een geïntegreerde koelunit, ideaal om een perfect gekoeld biertje te kunnen tappen! 

4/5

Deze biertoren houdt maximaal 3,5 liter van je favoriete drankje ijskoud en binnen handbereik! Deze biertoren maakt het voor je familie of vrienden gemakkelijk om hun eigen drankjes te tappen. Het is de ultieme oplossing, iedereen vindt het leuk en jij hoeft niet te doen! 

4.5/5

De Chill Cheer Ball komt goed tot zijn recht op feestjes. Organiseer jij een feestje waarbij een drank tap en koeler niet kunnen ontbreken. Dan is de Chill Beer Ball jouw oplossing. Met de drank tap en koeler kun je jouw favoriete drankje serveren op het juiste moment. 

3.8/5