Bierbrouwpakketten

Brouw je eigen unieke bier thuis!

Het Brew Monkey Bierbrouwpakket Compleet is een van de meest gewilde bierbrouwpakketten van dit moment. Met dit Brew Monkey bierbrouwpakket heb jij de ingrediënten en producten in huis om je eigen unieke bier te brouwen!

4.5/5

Met het Bierbrouwpakket Simpel brouw jij je eigen bier eenvoudig. Het brouwen werkt met moutextract in poedervorm  en geeft je een 100% kans om van je bier een succes te maken. Simpel genieten van je eigen gebrouwen bier! Dat is alles wat je moet hebben!

5/5

Het Brew Barrel Bierbrouwpakket is het eenvoudigste thuisbrouwpakket op dit moment. Voor dit bierbrouwpakket hoef jij alleen maar water en geduld te hebben. Ben jij opzoek naar een eenvoudig biebrouwpakket. Bekijk dan het Brew Barrel bierbrouwpakket!

4.5/5

Met het Brouwbroeders Starterspakket Deluxe brouw jij eenvoudig je eigen bier. Met dit bierbrouwpakket leg jij de moeilijkheidsgraad voor jezelf net wat hoger. Opzoek naar wat uitdaging? Bekijk dan dit bierbrouwpakket!

4.3/5

Een bierbrouwpakket cadeaubox! Een uniek cadeau om je vrienden, familie of andere bierliefhebbers te laten genieten van hun eigen gebrouwen bier! Met een uitgebreid stappenplan een uniek cadeau voor iedereen!

4/5

Met het Hopt Bierbrouwpakket Blond is het genieten van je eigen gebrouwen blond bier. Met dit beginners brouwpakket is het eenvoudig brouwen voor iedereen. Leuk als cadeau of om zelf aan de slag te gaan!

4.5/5

Met een zacht, gebalanceerd smaakprofiel en een vleugje hoparoma. De diepgouden kleur geeft het bier zijn finishing touch. Een Belgian Style Blond die de eeuwenoude traditie van Belgische bierbrouwen met zich meedraagt. Een thuisbrouwpakket om van te genieten!

4.2/5

Boordevol Simcoa-hop, waardoor je de geweldige aroma’s verkrijgt die je verwacht bij het drinken van een lekker, hoppig biertje. Met een vleugje frisse dennengeur die ervoor zorgt dat je het steeds opnieuw wilt brouwen. Een thuisbrouwpakket om van te genieten!

4.5/5

Ben jij de avonturier die het aandurft om met dit brouwpakket een onbekende fantasiewereld te verkennen! Deze Fantasy Pale Ale voert je mee naar de pittoreske plek waar de aroma’s van groene, kruidige bitterhop harmonisch samenvloeien met een zoete moutsmaak!

4/5