Bier adventskalender 2021 - Doos bier

Bier adventskalender 2021! 24 unieke bieren

Ontdek 24 unieke bieren van 24 verschillende brouwerijen! De bier adventskalender 2021 is het meest leuke en unieke cadeau voor de laatste maanden van het jaar. Het is een echte verassing voor iedereen.

Hoe werkt de bier adventskalender 2021?

De bier adventskalender 2021 werkt heel eenvoudig. Vanaf 1 december tot kerst open je elke dag een vakje om een nieuw bier te ontdekken. In totaal ontdek jij 24 unieke speciaalbieren van 24 verschillende brouwers. Zo geniet je van elke dag in december tot aan kerst van een uniek speciaalbiertje!

De volgorde van de bieren is bij alle bier adventskalenders hetzelfde. Dit houdt in dat iedereen op dezelfde dag hetzelfde bier ontdekt. Tevens worden er op de sociale media van Beerwulf verschillende video’s, prijsvragen en andere tips gepubliceerd over de bieren uit de bier adventskalender.

Hoe ziet de bier adventskalender eruit?

De bier adventskalender ziet eruit zoals op de onderstaande afbeeldingen te zien is. De adventskalender wordt geleverd in een doos. Er zit geen extra verpakking of doos omheen. Duurzaamheid is een belangrijk onderdeel vandaag de dag! De adventskalender heeft een afmeting van 50,8 x 37,0 x 27,5 cm.

Bier adventskalender 2021 - afbeelding dichte bier adventskalender
cshow

Welke bieren zitten er in de bier adventskalender?

In de kalender zitten 24 bieren van 24 verschillende brouwers. Binnen deze bieren zijn 12 verschillende bierstijlen verwerkt. Sommige bieren zijn echte klassiekers, maar er zitten ook speciale seizoensbieren en exclusieve Beerwulf bieren tussen. Maar welke bieren er in de adventskalender verwerkt zijn is voor iedereen een vraag. Dat je niet precies weet wat je krijgt is natuurlijk het leukste aan een adventskalender!

Is er een verschil met vorig jaar?

JA! Alle 24 bieren in de bier adventskalender 2021 zijn verschillend ten opzichte van vorig jaar. Je zult elke dag een andere bier ontdekken. Sommige zijn klassiekers maar je zult nooit dezelfde vinden als vorig jaar.

Wat is er zo bijzonder?

Beerwulf is zelf heel erg enthousiast over de bier adventskalender 2021. Ze hebben namelijk een hoop exclusieve en speciale bieren toegevoegd. Enkele bieren in de bier adventskalender 2021 zul je misschien al kennen, maar er zitten gegarandeerd bieren tussen waarmee jij nog niet bekend mee bent.

Tevens werkt Beerwulf samen met verschillende brouwers aan leuke content. Deze brouwers vertellen jou bijvoorbeeld zelf over hun bier in video tastings of geven tips over hun bieren. Er zijn zelfs goodies te winnen!

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *