Good&Gadgets - 3,5 & 5 liter Biertoren

Top 3 beste Biertorens in 2024 | 2,5, 3,5 en 4 liter Biertoren

Overweeg je om thuis bier te tappen met vrienden, familie of collega’s? Een biertoren kan de perfecte oplossing bieden. In deze blog verkennen we wat een biertoren precies is, hoe deze zich onderscheidt van andere taps en gaan we in op de top 3 beste biertorens voor thuis. Ontdek welke biertoren het beste aansluit bij jouw behoeften en hoe je het meeste uit je aankoop haalt.

Wat is een Biertoren?

Een biertoren is een compacte tapinstallatie die je makkelijk op tafel zet om zelf bier te tappen. Het werkt eenvoudig: vul de toren met bier en gebruik het kraantje om jezelf en je gasten te voorzien van een vers getapt biertje. De biertoren houdt het bier koel, waardoor elk glas net zo fris is als het eerste. Ideaal voor feesten, barbecues of een avondje thuis met vrienden. Met een biertoren creëer jij een gezellige sfeer voor je gasten.

De Beste Biertorens

De beste biertorens zijn over het algemeen simpel, van goede kwaliteit en vaak laag in prijs. Dat zijn factoren die belangrijk zijn bij het aanschaffen van een biertoren. In deze top 3 beste biertorens gaan we in op de verschillende biertorens en waarom deze verschillen van elkaar.

Biertoren - beste biertoren

#3: REAWOW 3L Biertoren

Op de derde plaats in onze lijst van beste biertorens voor thuis vinden we de REAWOW 3L biertoren. Deze drankdispenser heeft een capaciteit van 3 liter en weegt 1600 gram. Het apparaat is gemaakt van milieuvriendelijk plastic dat duurzaamheid garandeert. Bovendien bevat het een deksel en zijn alle onderdelen vaatwasserbestendig. Met het meegeleverde tapkraantje tap jij eenvoudig je favoriete bier.

Je hoeft de tap niet alleen met bier te gebruiken; vul het met je favoriete sterke drank, wijn of limonade. De transparante buis helpt om de drank op de ideale drinktemperatuur te houden. De biertoren is in totaal 56 cm hoog.

Gebruikersbeoordelingen geven deze biertoren een score van 4 uit 5 sterren. Veel gebruikers waarderen het gemak en de functionaliteit en vinden het een leuk cadeau-idee. Echter, sommige gebruikers melden dat de biertoren soms beschadigd wordt geleverd en dat de kwaliteit wisselend kan zijn. Ook het schoonmaken van de biertoren gaat niet altijd even makkelijk. Hieronder vind je alle punten op een rijtje. Mocht je nog twijfelen, check dan eens de andere beste biertorens voor thuis.

Minpunten:

 • Levering: Het is een aantal keer voor gekomen dat de biertoren beschadigd geleverd is.
 • Prijs/Kwaliteit: De prijs is wellicht aan de hoge kant voor de kwaliteit die je krijgt.
 • Schoonmaken: De biertoren moet wel goed schoon gemaakt worden. Zeker als je gebruikt maakt van andere dranken.

Pluspunten:

 • Functioneel: De biertoren doet precies wat je verwacht van een biertoren verwacht.
 • Gebruiksvriendelijk: De biertoren is zeer makkelijk in gebruik, wat ideaal is voor feestjes of gezellige avonden.
 • Leuk als cadeau: Voor elke bierliefhebber is dit een leuk cadeau of verassing.

.

#2: Good&Gadgets – 4L Biertoren

Op de tweede plaats van de top 3 beste biertorens voor thuis staat de biertoren van Goods&Gadgets. Deze biertap houdt tot 4 liter van je favoriete drank ijskoud, met een keuze om het ijscompartiment te gebruiken. De biertoren is gemaakt van bruin kunststof en is vaatwasserbestendig. De totale capaciteit bedraagt 4 liter, verdeeld tussen een te verwijderen koelelement van 1350 ml en de biertoren zelf.

De biertoren heeft een zware standaard voor stabiliteit tijdens het tappen, wat het ideaal maakt voor gebruik bij feestje of evenementen. Gebruikers prijzen de kwaliteit van het materiaal en het gebruiksgemak. Echter, sommige gebruikers merken op dat het plastic gedeelte als minder waardevol wordt ervaren. Goods&Gadgets biedt een 100% tevredenheidsgarantie met de mogelijkheid om de biertoren terug te sturen en je geld terug te krijgen bij ontevredenheid. Ons advies is om deze biertoren zeker eens te proberen.

Minpunten:

 • Ontwerp: Minder elegant ontwerp
 • Inhoud: Eventueel minder inhoud door het ijscompartiment

Pluspunten:

 • Verjaardagen: Ideaal voor feesten en verjaardagen
 • Kwaliteit: Goede prijs/kwaliteitsverhouding
 • Koelelement: Er is een koelelement aanwezig om het drank koud te houden.
 • Makkelijk schoon te maken: De onderdelen zijn vaatwassenbestendig en makkelijk schoon te maken.

#1: Good&Gadgets – 3,5 & 5 liter Biertoren

Op de eerste plek in de top 3 beste biertorens voor thuis staat de Good&Gadgets – 3,5 & 5 liter biertoren. Deze roestvrijstalen biertoren is een klassieker met een druppelvrije kraan waarmee je professioneel bier kunt tappen. De beste biertoren, ongeveer 15 jaar op de markt, is bekend om zijn hoge kwaliteit.

De biertoren is niet alleen functioneel, maar ook een blikvanger met zijn lange, hoge buis. Met een hoogte van ongeveer 85 cm en een diameter van 9,4 cm, is dit model een must-have voor unieke en levendige feestjes. Voor wie gelijk wilt uitpakken is er een 5 liter variant beschikbaar.

Deze biertoren maakt het mogelijk om zelf niet continu bezig te zijn met tappen, terwijl gasten genieten van het zelf tappen van hun bier. Daarnaast kun je er ook andere dranken zoals wijn of frisdrank in serveren. Alle onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig, wat zorgt voor gemakkelijke reiniging. Gebruikers geven het apparaat hoge beoordelingen voor gebruiksgemak, kwaliteit en ontwerp. Met deze biertoren van Good&Gadgets haal je het beste in huis. Proost!

Minpunten:

 • Koelelement: Geen koelelement. Al is dit op te vangen met ijsblokjes.

Pluspunten:

 • Verjaardagen: Ideaal voor feestjes en verjaardagen
 • Prijs/kwaliteit: Zeer goede verhouding
 • Eye-catcher: Een echte oogappel
 • Multi-inzetbaar: Geschikt voor zowel bier, wijn als sterke drank
 • Onderhoud: Makkelijk schoon te maken

Biertorens vergelijken

Van Biertoren naar Biertap

Zit je toch te twijfelen in de top 3 beste biertorens? Bekijk dan eens onze blog over de top 5 beste biertaps voor thuis. In deze blog gaan we in op de beste biertap voor thuis. Alle voor-en nadelen worden afgewogen en de beoordelingen van verschillende gebruikers worden weergegeven. Deze informatie is allemaal bedoeld om jou de beste keuze te kunnen laten maken! Lees hier de blog over de beste biertap voor thuis.

Philips Perfect Draft biertap

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *