Beerwulf Bier Adventskalender - 24 verschillende bieren

Beerwulf Adventskalender | 24 unieke bieren


Ontdek de magie van de feestdagen met de Beerwulf Adventskalender. Elk jaar creëert Beerwulf een unieke ervaring voor bierliefhebbers, en dit jaar is geen uitzondering. In de zorgvuldig samengestelde adventskalender vind je 24 unieke bieren van bekende brouwerijen, speciaal geselecteerd door échte bierexperts.

Hoe werkt de Beerwulf Adventskalender?

Ervaar de gezelligheid en het plezier van de Beerwulf Adventskalender, ontworpen om de hele maand december te genieten van speciaalbier. Beginnend op 1 december en doorlopend tot kerstavond. Elke dag biedt deze adventskalender een nieuw speciaalbiertje. De speciaalbieren zijn zorgvuldig geselecteerd. Het zijn 24 verschillende bieren van topbrouwers. Deze unieke speciaalbieren zijn gekozen om je elke dag van de feestmaand een nieuwe smaakervaring te bieden.

Het unieke aan de Beerwulf adventskalender is dat de volgorde van de bieren universeel is. Dit betekent dat jij en alle andere bierliefhebbers elke dag gelijktijdig hetzelfde speciale bier kunnen ontdekken en ervan genieten. Om de ervaring te verrijken, deelt Beerwulf op de sociale media platforms video’s, interessante weetjes, en boeiende (prijs)vragen over de geselecteerde bieren.

Een eerste blik op de Beerwulf Adventskalender

De Beerwulf adventskalender ziet eruit zoals op de onderstaande afbeeldingen te zien is. Al is dit elk jaar natuurlijk weer anders. De adventskalender wordt geleverd in een doos met biermotief. Er zit geen extra verpakking of doos omheen. Duurzaamheid is een belangrijk onderdeel vandaag de dag! De adventskalender heeft een afmeting van 50,8 x 37,0 x 27,5 cm.
Verder is de bezorging gratis en is deze adventskalender exclusief te koop bij Beerwulf.

TIP: Elk jaar is de Beerwulf Adventskalender uitverkocht. Heb je interesse in de kalender wees er dan snel bij!

Beerwulf Bier adventskalender 2023 | Bierkanjer

Ontdek de bieren in de Beerwulf Adventskalender

De Beerwulf Adventskalender is een schatkamer van verschillende bieren, met 24 zorgvuldig geselecteerde bieren van 24 brouwers. Deze inhoud bevat een variatie van 12 verschillende bierstijlen, variërend van klassiekers tot speciale seizoensbieren. Het unieke van de adventskalender ligt in de verrassing. Het blijft spannend tot het moment van onthulling, wat elke dag een spannende ontdekking maakt.

Voor wie zijn nieuwsgierigheid niet kan bedwingen, biedt Beerwulf een klein voorproefje. Klik op de onderstaande button om de bieren te ontdekken die je in onze adventskalender zult vinden. En voor de avonturiers die het gehele assortiment willen verkennen, is er de optie om alle bieren te bekijken.

Nieuwe Bieren, Nieuwe Ervaringen

Alle 24 bieren in de Beerwulf adventskalender zijn verschillend ten opzichte van vorig jaar. Je zult elke dag een andere bier ontdekken. Sommige zijn klassiekers maar je zult nooit dezelfde vinden als vorig jaar. Bekijk hieronder de intro video over de Beerwulf Adventskalender van afgelopen jaar.

Exclusiviteit en plezier: Het unieke van de Beerwulf Adventskalender

Beerwulf is zelf heel erg enthousiast over de Beerwulf adventskalender. Ze hebben namelijk een hoop exclusieve en speciale bieren toegevoegd. Enkele bieren in de bier adventskalender zul je misschien al kennen, maar er zitten gegarandeerd bieren tussen waarmee jij nog niet bekend mee bent. Het is een ideaal cadeau voor jezelf of voor een bierliefhebber. Natuurlijk is het ook leuk als relatiegeschenk of als kerstpakket voor bedrijven.

Tevens werkt Beerwulf samen met verschillende brouwers aan leuke content. Deze brouwers vertellen jou bijvoorbeeld zelf over hun bier in video tastings of geven tips over hun bieren.

Maak December Compleet: Onze Aanbevolen Biertap

Naast de adventskalender hebben wij een biertap aanrader die ideaal is voor in de maand december. The Philips Perfect Draft is namelijk ideaal voor een feestelijke avond waarmee je gezellig met vrienden en familie kan genieten van een eigen perfect getapt biertje. De Philips Perfect Draft maakt gebruik van 6 liter vaten, wat het makkelijk en goed te gebruiken maakt in de maand december. Iedereen kan zijn of haar eigen bier tappen dat wel tot 3 graden gekoeld wordt.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *