Beerwulf adventskalender - Adventskalender onder de kerstboom

Beerwulf Adventskalender | 24 unieke bieren


Ontdek de magie van de feestdagen met de exclusieve Beerwulf Adventskalender. Elk jaar creëert Beerwulf een unieke ervaring voor bierliefhebbers, en dit jaar is geen uitzondering. In de zorgvuldig samengestelde adventskalender vind je 24 unieke bieren van gerenommeerde brouwerijen, zorgvuldig geselecteerd door de bierexperts.

Hoe werkt de Beerwulf adventskalender?

Ervaar de gezelligheid en het plezier van de Beerwulf Adventskalender, ontworpen voor dagelijkse verrassingen. Beginnend op 1 december en doorlopend tot kerstavond. Elke dag biedt deze adventskalender een nieuwe ontdekking, waarachter zich een speciaal geselecteerd bier van een van de 24 topbrouwers bevindt. Deze unieke speciaalbieren zijn zorgvuldig gekozen om je elke dag van de feestmaand een nieuwe smaakervaring te bieden.

Het unieke aan de Beerwulf adventskalender is dat de volgorde van de bieren universeel is. Dit betekent dat jij en alle andere bierliefhebbers elke dag gelijktijdig hetzelfde speciale bier kunnen ontdekken en ervan genieten. Om de ervaring te verrijken, deelt Beerwulf op de sociale media platforms exclusieve video’s, interessante weetjes, en boeiende prijsvragen over de geselecteerde bieren.

Een Eerste Blik op de Beerwulf Adventskalender

De Beerwulf adventskalender ziet eruit zoals op de onderstaande afbeeldingen te zien is. De adventskalender wordt geleverd in een doos met kerstmotief. Er zit geen extra verpakking of doos omheen. Duurzaamheid is een belangrijk onderdeel vandaag de dag! De adventskalender heeft een afmeting van 50,8 x 37,0 x 27,5 cm.
Verder is de bezorging gratis en is deze adventskalender exclusief te koop bij Beerwulf.

TIP: Vorig jaar was de bier adventskalender uitverkocht. Heb je interesse in de kalender wees er dan snel bij!

Beerwulf adventskalender 2022 - Adventskalender onder de kerstboom

Ontdek de Bieren in de Beerwulf Adventskalender?

De Beerwulf Adventskalender is een schatkamer van verschillende bieren, met 24 zorgvuldig geselecteerde bieren van 24 brouwers. Deze inhoud bevat een variatie van 12 verschillende bierstijlen, variërend van klassiekers tot speciale seizoensbieren. Het unieke van de adventskalender ligt in de verrassing – de specifieke bieren blijven een heerlijk mysterie tot het moment van onthulling, wat elke dag een spannende ontdekking maakt.

Voor wie zijn nieuwsgierigheid niet kan bedwingen, biedt Beerwulf een klein voorproefje. Klik op de onderstaande button om de bieren te ontdekken die je in onze adventskalender zult vinden. En voor de avonturiers die het gehele assortiment willen verkennen, is er de optie om alle bieren te bekijken – hoewel dit het element van verrassing wegneemt

Nieuwe Bieren, Nieuwe Ervaringen

JA! Alle 24 bieren in de Beerwulf adventskalender zijn verschillend ten opzichte van vorig jaar. Je zult elke dag een andere bier ontdekken. Sommige zijn klassiekers maar je zult nooit dezelfde vinden als vorig jaar. Bekijk hieronder de intro video over de Beerwulf Adventskalender.

Exclusiviteit en Plezier: Het Unieke van de Beerwulf Adventskalender

Beerwulf is zelf heel erg enthousiast over de Beerwulf adventskalender. Ze hebben namelijk een hoop exclusieve en speciale bieren toegevoegd. Enkele bieren in de bier adventskalender zul je misschien al kennen, maar er zitten gegarandeerd bieren tussen waarmee jij nog niet bekend mee bent. Het is een ideaal cadeau voor jezelf of voor een ander. Ook leuk als relatiegeschenk of als kerstpakket voor bedrijven.

Tevens werkt Beerwulf samen met verschillende brouwers aan leuke content. Deze brouwers vertellen jou bijvoorbeeld zelf over hun bier in video tastings of geven tips over hun bieren. Er zijn zelfs goodies te winnen! De Beerwulf adventskalender is meer dan alleen het drinken van bier.

Maak December Compleet: Onze Aanbevolen Biertap

Naast de adventskalender hebben wij een aanrader die ideaal is voor in de maand december. The Sub Compact en The Sub Classic zijn namelijk biertaps die ideaal zijn voor een feestelijke avond waarmee je gezellig met vrienden en familie kan genieten van een eigen perfect getapt biertje.
Beide biertaps zijn compact en hebben een elegant model. Met 2 liter vaten zijn deze fusten ideaal voor een gezellige avond. Iedereen kan zijn of haar eigen bier tappen dat wel tot 2 graden gekoeld wordt.

The Sub Classic v.s The Sub Compact Edition

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *