Beerwulf adventskalender 2022 - Adventskalender onder de kerstboom

Beerwulf Adventskalender 2022 | 24 unieke bieren


Ontdek met de Beerwulf Adventskalender 2022 24 unieke bieren van 24 verschillende brouwerijen! De Beerwulf adventskalender 2022 is het meest leuke en unieke cadeau voor de laatste maand van het jaar. Laat je iedere dag verrassen door een nieuw speciaalbier en tel om een heerlijke manier af tot kerst.

Hoe werkt de Beerwulf adventskalender 2022?

De Beerwulf adventskalender 2022 werkt heel eenvoudig. Vanaf 1 december tot kerst open je elke dag een vakje waar een bier in verstopt is. In totaal ontdek jij 24 unieke speciaalbieren van 24 verschillende brouwers. Zo geniet je van elke dag in december tot aan kerst van een uniek speciaalbiertje!

De volgorde van de bieren is bij alle bier adventskalenders hetzelfde. Dit houdt in dat iedereen op dezelfde dag hetzelfde bier ontdekt. Hierdoor kun je samen met je vrienden, familie of collega’s tegelijkertijd genieten van hetzelfde biertje. Tevens worden er op de sociale media van Beerwulf verschillende video’s, prijsvragen en andere tips gepubliceerd over de bieren uit de Beerwulf adventskalender. Houd de sociale media in de gaten en mis niets over de unieke bieren.

Hoe ziet de Beerwulf adventskalender 2022 eruit?

De Beerwulf adventskalender ziet eruit zoals op de onderstaande afbeeldingen te zien is. De adventskalender wordt geleverd in een doos met kerstmotief. Er zit geen extra verpakking of doos omheen. Duurzaamheid is een belangrijk onderdeel vandaag de dag! De adventskalender heeft een afmeting van 50,8 x 37,0 x 27,5 cm.
Verder is de bezorging gratis en is deze adventskalender exclusief te koop bij Beerwulf.

TIP: Vorig jaar was de bier adventskalender uitverkocht. Heb je interesse in de kalender wees er dan snel bij!

Beerwulf adventskalender 2022 - Adventskalender onder de kerstboom

Welke bieren zitten er in de Beerwulf adventskalender?

In de kalender zitten 24 bieren van 24 verschillende brouwers. Binnen deze bieren zijn 12 verschillende bierstijlen verwerkt. Sommige bieren zijn echte klassiekers, maar er zitten ook speciale seizoensbieren en exclusieve Beerwulf bieren tussen. Maar welke bieren er in de adventskalender verwerkt zijn is voor iedereen een vraag. Dat je niet precies weet wat je krijgt is natuurlijk het leukste aan een adventskalender!

Wil je nou toch een voorproefje? Klik dan op onderstaande button en bekijk 3 bieren die in de bier adventskalender zitten. Verder kun je er ook nog voor kiezen om alle bieren in te zien. Al is de verassing er dan vanaf.

Is er een verschil met vorig jaar?

JA! Alle 24 bieren in de Beerwulf adventskalender 2022 zijn verschillend ten opzichte van vorig jaar. Je zult elke dag een andere bier ontdekken. Sommige zijn klassiekers maar je zult nooit dezelfde vinden als vorig jaar. Bekijk hieronder de intro video over de Beerwulf Adventskalender van 2020.

Wat is er zo bijzonder?

Beerwulf is zelf heel erg enthousiast over de Beerwulf adventskalender 2022. Ze hebben namelijk een hoop exclusieve en speciale bieren toegevoegd. Enkele bieren in de bier adventskalender 2022 zul je misschien al kennen, maar er zitten gegarandeerd bieren tussen waarmee jij nog niet bekend mee bent. Het is een ideaal cadeau voor jezelf of voor een ander. Ook leuk als relatiegeschenk of als kerstpakket voor bedrijven.

Tevens werkt Beerwulf samen met verschillende brouwers aan leuke content. Deze brouwers vertellen jou bijvoorbeeld zelf over hun bier in video tastings of geven tips over hun bieren. Er zijn zelfs goodies te winnen! De Beerwulf adventskalender is meer dan alleen het drinken van bier.

De beste biertap voor in december

Naast de adventskalender hebben wij een aanrader die ideaal is voor in de maand december. The Sub Compact en The Sub Classic zijn namelijk biertaps die ideaal zijn voor een feestelijke avond waarmee je gezellig met vrienden en familie kan genieten van een eigen perfect getapt biertje.
Beide biertaps zijn compact en hebben een elegant model. Met 2 liter vaten zijn deze fusten ideaal voor een gezellige avond. Iedereen kan zijn of haar eigen bier tappen dat wel tot 2 graden gekoeld wordt.

The Sub Classic v.s The Sub Compact Edition

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *